Ga naar inhoud

Waar kan ik het voordeligst SS kopen?


roosjerobijn

Aanbevolen berichten

Ik heb even een en vraagje.

Mijn zak van 10 kilo SS is weer bijna leeg en ik vraag me af waar ik het voordeligst SS kan kopen. Meen dat jullie het hier laatst hadden over Engeland maar dat kan ik niet terugvinden. Je moest dan ook grote hoeveelheden kopen geloof ik en er was iets met de verzendkosten.

B.v.d.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dollie even pb'en die is expert op dat gebied. Maar de site is The Hay Experts die je bedoelt volgens mij.

Nou dat valt wel mee hoor :lol: maar da's idd www.thehayexperts.co.uk, bevalt heel goed hier. 15 pond verzendkosten, je moet dus wel een redelijke hoeveelheid (ik heb dit jaar al twee pogingen gedaan een jaarvoorraad te bestellen, mag straks voor poging drie gaan, mijn konijnen aantal/samenstelling veranderd aldoor vlak nadat ik besteld heb :rofl:) bestellen, anders is het niet voordelig, maar het kan behoorlijk verschil maken. Ik heb de vorige keer samen besteld met iemand anders en de verzendkosten zo kunnen delen. Ik kwam (incl. verzendkosten) ong. uit op 3 euro per kg.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier komt mij oma af en toe een zakje halen van een paar kg. Ze koopt het dan van me. Ze heeft maar twee konijnen zitten en die eten niet zo veel. Ze heeft ook geen plek voor een grote zak. Ik zet de zakken hier op de vliering. Lekker droog en telkens 15 kg in een grote voerton in de schuur. Daar vul ik weer een bak van 2 kg uit en die staat binnen in de voorraadkast naast de schone voerbakken.

pff als ik het zo opschrijf dan loop ik wel veel heen en weer te rommelen met het voer :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Saskia V waar kan je dat zien hoeveel verzendkosten ze daar berekenen?

En is er nog iemand in het Noorden die SS bij Hay besteld en nu gaat bestellen?

Ehm, met een maandje wel.. Maar ik bestel ook samen met iemand anders hier én ik moet nu 22kg hebben.. Dus dan zou je op 10 pond p.p. uitkomen denk ik. (Ipv, als je onder de 28 kg blijft en met éé niemand besteld, op 7,5 pond)

En ik kan gelijk zien wat de verzendkosten zijn. Maar dat komt misschien omdat ik me al eens registreert (en al eerder besteld) heb?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij Chewies (in Berkel en Rodenrijs) in de buurt van Zoetermeer kost 10 kg € 37.95

Ik heb het nog nergens goedkoper gezien, eventuele verzending € 2.95

Ik kreeg 2 x 5 kg zakken en dat vond ik wel fijn zodat een zak niet te lang open staat maar ik weet niet of dat altijd zo is of omdat hun 10 kg zakken op waren.

chewies.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .