Spring naar bijdragen

Stéphanie87

Members
 • Aantal bijdragen

  1646
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

12 Goed

5 Volgers

Over Stéphanie87

 • Rang
  BB trouwe ziel

Recente profielbezoeken

902 profielweergaven
 1. Zijn bakje was leeg vanmorgen. Hij heeft ook lekker veel gedronken en ik zag hem hooi eten. Nog niet zo veel. Meestal is één ruif wel leeg ‘s ochtends. Hij komt ook weer vrolijk aangehuppeld als hij ons ziet.
 2. Hier ook een konijn die gek is op een stoffer en blik. Het blik is om te gooien en de stoffer om te bijten. Hij vliegt er op af. Ik doe meestal eerst de bovenverdieping met het deurtje dicht en dan beneden en de ren met Snuffel opgesloten boven. Dat is maar heel kort want Snuffel is zindelijk. Er ligt vaak alleen wat hooi. Plasbakken doe ik alleen met water en met azijn als er aanslag op zit.
 3. Ik ging Snuffel net pakken om medicijnen te geven en dwangvoer. Kijkt hij me aan: “Wat kom je doen? Ik zit te eten.” Zat hij ineens vrolijk ss te eten. Later was hij weer gestopt en heeft hij nog medicijnen gehad en een klein beetje dwangvoer voor de zekerheid.
 4. Dankje voor de informatie. Hij had geen darmgeluiden meer. Hij heeft een zwaardere pijnstiller gekregen en darmstimulatie. Ook moet ik hem dwangvoeren met critical care. Iets minder dan de aanbevolen hoeveelheid. Met de grotere spuit die erbij zit gaat dat al wat beter. Hij heeft net wat op.
 5. Dat neemt hij ook niet. Draait zijn hoofd weg. We hebben om 16.00 uur een afspraak bij de dierenarts. Was 5 maanden niet te jong voor zo’n grote operatie? Ze hebben toch zijn hele buik open gemaakt.
 6. Goed om te horen Dollie. Wij blijven ook gewoon hij zeggen. Het gaat helaas nog niet goed met Snuffel. Hij eet geen ss en geen hooi. Als je het voor hem houdt wil hij af en toen een stukje paardenbloem, een sprietje gras of een likje appel. Ik dwangvoer hem met ss in water maar ook daar krijgt hij weinig van binnen. Inmiddels is hij zo boos met dwangvoeren dat ik bang ben dat hij zichzelf pijn doet. Hij krijgt pijnstillers. Hij loopt af en toe wel rond maar ligt ook veel. Hij heeft vannacht een paar goede keutels gedaan maar nu zijn ze nat en zacht. Wat wel logisch is na alleen maar nat eten en weinig eten. Als hij zelf geen ss is gaan eten einde van de middag moet ik terug bellen. Het lijkt wel alsof hij het gewoon opgeeft.
 7. Ja dat lijkt me wel het handigst. Ik hoop wel dat er iemand is waarmee hij samen wil en andersom. Dat hij niet te veel vrouw is voor een voedster en te veel man voor een ram. Het is even afwachten.
 8. Vandaag ging onze 5 maanden oude Snuffel (raszuivere beige Hollander ram) naar de dierenarts om gecastreerd te worden. De dierenarts belde: Snuffel was een voedster of ze haar toch mochten helpen. Dat mocht. Dat voorkomt problemen in de toekomst. Een paar uur later worden we gebeld. Snuffel bleek onderontwikkelde ballen in de buikholte te hebben en onderontwikkelde eierstokken. Ram en voedster dus. Alles is wel goed gegaan. Snuffel mag om 16.00 uur opgehaald worden. Nu moeten we alleen dus uitvinden of Snuffel gekoppeld moet worden aan een gecastreerde ram of voedster.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .