Ga naar inhoud

De knoop is doorgehakt. Bugs word morgen geopereerd.


Bunny06

Aanbevolen berichten

Owja, hij heeft vannacht zeker weten al ss gegeten want er was al een flink laagje weg.

En volgens mij zie ik ook druppels liggen van het abces, dat gewoon naar beneden kan druipen.. Lekker, ahum..

Zal morgen even nieuwe fleecedekens kopen ergens..

Ben echt trots op Bugs en krijgt heel veel knuffels van mij :love:

En Bunny loopt echt de hele tijd te gluren naar hem.. Ik zal eens proberen of ik daar eens een foto van kan maken of filmpje :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 105
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Op de markt kun je vaak heel goedkoop handdoeken kopen en die zijn iets minder warm dan fleece dekens in deze temperaturen. Misschien is dat een idee? Die handdoeken laten zich ook goed wassen bij 60 graden, dus dat is ook lekker hygiënisch.

Verder natuurlijk heel veel beterschap voor Bugs! En wat ons betreft ook een grote "thumbs up" voor jou. Super wat je voor je nijn doet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo nou fijn dat het zo goed gaat met Bugs! Hij heeft inderdaad al heel wat meegemaakt dus hij verdient het ook lekker om te genieten. Ik heb mijn Bailey ook bij bunnykaj vandaan. Charlie is erg aardig en het is daar ook erg mooi hoor! Al haar konijnen lopen daar lekker los rond door dr tuin rondom haar huis. Om bijna jaloers van te worden! Hoop dat Bugs straks lekker gezond is en kan genieten van een mooie vriendin.

Link naar reactie
Delen op andere sites

:$

Dank jullie! Ook namens Bugs :)

Nu wil ik eigenlijk een leuk cadeautje kopen binnenkort voor de dierenarts..

Als ik klaar ben met duplociline en de drain is niet meer nodig, en zijn wond van de castratie heelt mooi dan zou ik het willen geven.

Het is toch knap werk van zo'n kkda om een oog eruit te halen, op een aparte manier castreren, drain erdoor heen maken en dat Bugs zich gewoon al die tijd goed heeft gevoeld. Ze vonden hem daar ook een erg lief konijn omdat hij zoveel toe liet.

Vaak word een da vergeten en ik vind een bedankje niet genoeg.. Uiteindelijk heeft ze Bugs leven verbeterd en niet ik.

Ze heeft ook foto's gemaakt dus ik weet precies wat hij mankeert.

Mocht het nog E.c. zijn, dan moet ik direct daar wat panacur voor halen als ik merk dat hij toch achteruit gaat. Mijn vorige da zei dat het geen E.c. kon zijn omdat die glaucoom oog er niet bij hoorde.

Hij dacht ook dat hij een knieschijfluxatie had terwijl hij gewoon een gebroken en op een verkeerde geheelde kop (van dijbeen) heeft.

Weet iemand een leuk cadeautje voor zo'n gelegenheid? Ik dacht meer aan een leuke foto van Bugs als kaart ofzo via internet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb nadat Ollie zo goed verzorgd was bij de DA een paar lekkere taarten laten bezorgen bij de DA praktijk....ze hebben ze aangenomen en opgegeten maar zeiden erbij dat ze dat normaal liever niet aannemen omdat je nooit weet wat ermee gebeurt is.

Misschien een fles wijn in een leuke verpakking met een kaart waarin je ze namens jezelf en namens konijnenmans bedank voor de inzet en de goede zorgen...?

Voor het herstel van een oogoperatie hadden ze bij Ollie gezegd dat het wel 3 maanden kon duren...ik denk dat dat een beter termijn is ivm alles wat er met hem gebeurt is.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoe kom je er nou bij dat jij niet het leven van Bugs hebt verbeterd?? Natuurlijk heb je het samen gedaan met de dierenarts, maar de dierenarts wordt er goed voor betaald. Jij hebt je over hem ontfermd, je hebt hem verzorgd en veel geld voor hem over gehad. Zonder jou was hij al lang dood! Natuurlijk ben je wel heel blij met zo'n goede dierenarts. Ik heb zelf weleens een bos bloemen laten bezorgen bij een dierenkliniek, dat is misschien een idee.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja is ook zo.. Ik zorg natuurlijk voor hem maar om hem beter te maken had/heb ik een da nodig.

Misschien zie ik het zo omdat ik het vanzelfsprekend vind dat je een dier de zorg moet geven die hij/zij nodig heeft. Dus dat je zelf er alles aan doet is gewoon iets wat normaal is.. Alleen de da heeft er in dit geval echt voor gezorgd dat hij weer helemaal beter kan worden. Zonder haar zou het waarschijnlijk ook verkeerd aflopen.

Bloemen is leuk, maar het gaat snel dood en dan is het weer weg. Het liefst wil ik iets geven wat niet kapot gaat.. Misschien dat er een site is met leuke dingen, dat ik alvast kan snuffelen.

3 maand is misschien een beter termijn.. Hopelijk heeft hij dan al weer wat haar terug. :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou ook iets kiezen wat lange tijd meegaat. Idd als Bugs zijn haartjes op zijn kopje al wat terug gegroeid zijn, een leuke foto van hem maken, met een leuke tekst erbij, dat ze dat ergens kunnen uitzetten ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat misschien ook grappig is, bij het bunnybin winkeltje hebben ze zo'n potje met konijnenkeutels (ronde zwarte dropjes) en dan een mooie foto inderdaad erbij.

Oh ik zie nu dat het een zakje is geworden ipv een potje. http://www.bunnybin-winkeltje.nl/?page=catalog&view=category&cat_id=104

Ja 3x125 euro (en dan nog medicijnen erbij..) is veel geld. Het 1 voedster eerst laten helpen en de andere 2 vorige week. Konijnen hebben gewoon veel kans om baarmoederkanker. En ik weet van mezelf dat als ze het krijgen ik er toch iets aan wil laten doen (niet als het uitzichtloos is). Dus daarom kan ik het maar beter voor zijn dan hebben ze nu ook nog profijt van de castratie doordat ze geen last meer hebben van hun hormonen.

Ik had me van te voren ook nooit bedacht dat ik zoveel ging uitgeven aan mijn konijnen. Maar ik wil toch het allerbeste voor mijn nijnen en heb het er ook voor over. (hiermee bedoel ik trouwens niet dat mensen die hun voedster niet laten castreren minder goede baasjes zijn).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik hoop dan dat hij fotogeniek is..

Heb nog een leuke foto van hem.. Ik zag ook knuffels waar je een foto en tekst op kunt zetten. En dan een konijnenknuffel.

@ bunnybin heb ik ook al gezien dat ze van die konijnenkeutels hadden, toen zaten ze ook nog in pot..

Of misschien een fotoserie met hoe Bugs was, tijdens de operatie en erna.

@Amatjuh... Ik verbaas me ook altijd over hoeveel ik uitgeef aan mijn diertjes..

En eigenlijk hoort castreren er ook wel bij omdat je de levensduur van je konijn kan vergroten en dus de kans op tumoren kleiner maakt of geheel weg neemt.

Ik zal in ieder geval wel alle voedsters die ik misschien in mijn leven nog krijg (denk het niet) laten castreren.

Ik vind dieren/de natuur echt het mooiste wat er is hier op de wereld.. En uiteindelijk (hoop binnen 2 jaar ofzo) wil ik bij de dierenpolitie werken of l.i.d. en dan misschien een opvang erbij voor alle mishandelde dieren en dan dieren van klein tot groot. Als ik de loterij win.. ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aah ik ben je erg dankbaar! Hele tijd al zin om te snoepen, door jou konijnenkeutels kwam ik erachter dat ik die ook nog had! Erg lekker!

Waar ik vandaan kom (lochem) heb je de echte lochemse konijnenkeutels, heel geestig! (zijn volgens mij gewoon dezelfde ;))

Fijn dat het goed gaat met hem!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat kan ik goed begrijpen :P

Pff.. ik sta al 2 week op een wachtlijst om mijn Bunny en Witje te enten.. Wat duurt het toch lang!

Straks is de zomer alweer voorbij.. Ze zouden proberen om volgende week of over 2 week een bijeenkomst te houden.. arg..

Vraag me af hoe duur die entingsflesjes zijn.. Vast geen 10 x 16 euro?

Laat ons gewoon minder betalen zodat het nog steeds uit kan zonder dikke winst als er geen 10 zijn.. Zitten nu op 8 namelijk.

aangepast door Bunny06
Link naar reactie
Delen op andere sites

Super..

Heb er een fles met bevroren water in liggen voor wat koeling en hij zit nu echt letterlijk met zijn bibs op die fles..

Zal wel lekker verkoelend zijn zo na die castratie.. :P

Heb er een foto van dus die zal ik straks wel even uploaden.. :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een ingelijst fotoverslag van alle ellende die Bugs heeft doorgemaakt, inclusief alle behandelingen, en (hopelijk) een foto van een vrolijk konijn dat nog mooie jaren tegemoet gaat als laatste foto? Is leuk om in de wachtkamer op te hangen. Ook iInteressant voor diereneigenaren die in de wachtkamer zitten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Amatjuh en Chan, leuke foto he :P

@ Nathalie, Een beker in de vorm van een mok of trofee..

Een trofee is ook wel leuk, staat ook voor overwinning dus die houd ik ook nog even in het rijtje..

@Pechkonijn.. Een fotoverslag is ook erg leuk.. En het zou heel erg leuk zijn als ook andere mensen het kunnen lezen, ook omdat het laat zien dat een konijn net zo goed geholpen moet worden als een hond of kat en het laat zien dat ze bij een goeie praktijk zitten.. Dus een compliment voor de praktijk zelf..

Ik ga er even goed over nadenken en ik heb gelukkig nog tijd zat :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .