Ga naar inhoud

chan

Members
 • Aantal items

  981
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

13 Neutraal

1 Volger

Over chan

 • Titel
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. De opvangen hadden alleen jonge drukke rammen en dachten dat dat geen succes zou zijn met een oude rustige voedster.
 2. Kon geen senior ram in de buurt vinden en de 3 opvangen hier in de buurt zeiden ook geen geschikte ram te hebben. Dan maar via marktplaats... Heb een leuk koppel gevonden, beide geholpen, eigenaar ging verhuizen en ze konden helaas niet mee. Vanochtend opgehaald en het was vast de saaiste koppeling ooit, maar wel een hele goede dus. Er is niet gevochten, alleen af en toe rijden en er zijn al likjes uitgedeeld.
 3. Ik had een groepje van 7 konijnen, waarvan 2 gecastreerde mannen. De voedsters die overbleven zaten dus al zo lang samen, dat het zonder rammen ook goed bleef gaan. Uiteraard komt er nu dus dan wel een ram bij en natuurlijk ook uit een opvang 😄 Bedankt voor je antwoord in ieder geval.
 4. Bedankt voor je reactie, leuk om te horen dat het zo goed is gegaan!
 5. Hallo allemaal, Heeft iemand er misschien ervaring mee om een konijn op leeftijd (12) nog te gaan koppelen? Ze zit nu een week alleen ivm het overlijden van haar laatste zusje. Ze komt juist uit een grote groep, maar iedereen is op 10/11/12 jarige leeftijd overleden. De kans is natuurlijk groot dat ze er ook niet zo lang meer is, dus ga ik haar dan die stress van het koppelen nog aan doen? Of haar alleen laten, wat ik ook wel sneu vind?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .