Ga naar inhoud

Indy blaas/nierproblemen?


Dollie

Aanbevolen berichten

Tsja dat is heel lastig, aan de ene kant heb ik zoiets van, zodra hij weer een beetje in een goede conditie is.. Maar aan de andere kant stel ik het het liefst zo lang mogelijk uit natuurlijk, DA zei ook dat zolang hij goed at, het prima was. Alleen dan heb ik weer zoiets van, je weet dat er een moment komt dat hij pijn krijgt waardoor hij niet goed meer kan eten, dat moment ben ik dan toch liever voor.. Ik denk dat ik gewoon even afwacht hoe hij het doet qua gewicht enzo, als hij weer 1500 gram weegt kijken we wel weer. Ligt er natuurlijk ook aan hoe het met mij gaat, moet wel voor hem kunnen zorgen, als hij stopt met eten is het niet anders maar zolang hij nog eet plan ik het liever zo dat ik thuis ben en me goed voel.

(Ben nou al zenuwachtig voor die narcose, vorige keer zat ik huilend in de klas.. :$)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 78
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Daar heb je wel gelijk in. Als je te lang wacht dan heb je natuurlijk kans dat hij niet meer eet door de pijn en weer afvalt, dan is narcose ook niet mogelijk. Dat soort dingen is altijd moeilijk.

Geeft toch niet? Als het je even teveel wordt allemaal mag je dat best er even uit laten komen;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .