FlappieLover Geplaatst: 7 september 2009 Delen Geplaatst: 7 september 2009 Hoi!!Ik probeer Klaver zoveel mogelijk afwisselend groenvoer te geven. Het probleem is dat het snel bruin word. Heeft iemand tips hoe ik wat langer houdbaar zou kunnen houden?(Ik doe het al in de koelkast) Of is het gewoon dat je het na 2 dagen weg moet gooien? Alvast bedankt:D Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Dollie Geplaatst: 7 september 2009 Delen Geplaatst: 7 september 2009 Tsja dat probleem heb ik ook een beetje. In principe doet mijn moeder (en/of vader) één keer in de week boodschappen, nemen dan ook alle groente voor de konijnen mee (plus dat ik zelf nog bij pluk, zevenblad en paardenbloem). Maar de meeste witlof houdt het geen week uit, soms is het in de winkel al een beetje bruin.. Dus moet er nu wel twee keer in de week achteraan. Ik bewaar de witlof meestal in de kelder, als ie al 'aangesneden' is in de koelkast. Met andere groenten heb ik minder problemen.. Ik bewaar die hoogstens drie dagen meestal. Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
FlappieLover Geplaatst: 7 september 2009 Auteur Delen Geplaatst: 7 september 2009 ok, zal vragen of mijn ouders dat ook gaan doen, want mijn moeder haalt alleen een zakje wortles en voor de rest mag ik zelf gaan fietsen! Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
wupsie Geplaatst: 7 september 2009 Delen Geplaatst: 7 september 2009 dat probleem heb ik hier eigenlijk niet. we hebben de groenten in de koelkast liggen in zo'n groente tasje van de supermarkt. en witlof kan het hier wel 2 of 3 weken volhouden (niet dat het zo lang ligt, maar het is wel eens gebeurd) Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
juudjuhlove Geplaatst: 7 september 2009 Delen Geplaatst: 7 september 2009 Hier wordt alles vers uit de tuin gerost (als dat mogelijk is)En anders wordt er eens in de 2/3 dagen vers uit de winkel gehaalt:) Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
chan Geplaatst: 7 september 2009 Delen Geplaatst: 7 september 2009 Ik doe zelf maar 1 x per week boodschappen en heb nooit last van bruine groenten. Ik koop afwisselend witlof, andijvie, winterpeen en bleekselderij, dit blijft bij mij zeker wel een week goed in de koelkast. Ik haal het gewoon een tijdje voordat ze het krijgen uit de koelkast, zodat het niet te koud is.Misschien verschilt de versheid per supermarkt dan... Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Kiwi Geplaatst: 7 september 2009 Delen Geplaatst: 7 september 2009 Ik kan de meeste groenten ook wel een week goed houden in de koelkast. Andijvie kun je in een krant wikkelen, dan blijft het langer goed. Verder zo min mogelijk van tevoren wassen of voorsnijden, want dan bederft het juist eerder. Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Dollie Geplaatst: 7 september 2009 Delen Geplaatst: 7 september 2009 Het verschilt wel per supermarkt, witlof van de Aldi is nooit een probleem maar de C1000 daarintegen..... Daar zijn de buitenste blaadjes soms al bruinig. Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Aanbevolen berichten