Ga naar inhoud

Chance heeft een probleem met zijn gebit, zijn voortanden gaan eruit.


Claire

Aanbevolen berichten

  • Reacties 203
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Britt & Claire, kijk asjeblieft even realistisch naar de situatie waar jullie nu voor staan.

Jullie zijn 2 jonge meiden met veel konijnen die jullie moeten onderhouden van een krantenwijkje met weinig geld. Tot 3x aan toe hebben jullie een konijn in moeten slapen met medische problemen omdat jullie geen geld hadden voor de juiste behandeling, of omdat jullie eigen ouders erop aan drongen.

Er zijn hier meerdere mensen die geheel belangenloos zich willen inzetten voor jullie konijntjes, een nieuw huisje voor ze te zoeken zodat jullie ipv telkens zorgen moeten maken over jullie centjes, jullie lekker kunnen gaan genieten van jullie konijnen.

Het is geen makkelijke beslissing voor jullie, maar ik denk zelf dat als jullie wat minder konijntjes zouden hebben de boel een stuk beter te overzien is! Dat jullie het beste willen voor de dieren is iedereen hier erg duidelijk, dus ga asjeblieft voor de konijnen in op het aanbod van Muffins, YvonneH en Jimmy&Nijn!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik snap best dat jullie het moeilijk vinden om je konijnen weg te doen, alleen als je dan beter voor je andere konijnen kunt zorgen is het gewoon het allerbeste wat je kan doen! Ik zou ook het liefst veel meer als 2 konijnen hebben, alleen dat doe ik niet omdat ik ook alles voor Ciske en Caramel zelf moet betalen... Ik heb liever 2 konijnen waar ik goed voor kan zorgen, dan 9 konijnen waar ik niet goed voor kan zorgen. Als ik jou was zou ik echt het aanbod aannemen. Je hoeft niks te betalen, je hoeft ze niet te brengen en ze laten je weten hoe het gaat met je konijnen. Dat is in jullie situatie toch gewoon het beste wat je kan doen?!! Veel suc6 met het nemen van de beslissing! Het is moeilijk, maar denk nu gewoon op de eerste plaats aan je konijnen! :yes:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oke,

Snibbel & Snizzel hebben een huisje gevonde, mensen hebben net gebeld.

ze wonen in Esscharen.

hier mag een slot op ;)

bedankt voor jullie hulp, en Muffins jullie ook keii bedankt, als wij nog konijnen kwijt moeten ik laat het jullie weten!

en Flowergirl ik geef je gelijk !

aangepast door Britt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Britt,

Je bent nu niet netjes! Behoorlijk onbeschoft zelfs!

Mensen bieden je hulp aan... en je scheld de mensen nog uit ook!

Meisje waar zijn jouw manieren? Schamen moet je je...

Niemand heeft jou of Claire de stempel dierenbeul gegeven, Jij maar dan ook alleen jij bent de enige die die hier in het leven hebt geroepen.

Je ziet het als een aanval... zie nou toch alsjeblieft eindelijk eens een keer in dat mensen je willen helpen.

Nog belangrijker... ze willen jullie dieren helpen!

Britt.... zie nou toch zelf,

Je hebt drie dieren... DRIE! moeten laten inslapen omdat jullie er het geld niet voor hebben.

Deze dieren waren te behandelen geweest en hadden nog mooi wat jaartjes kunnen hebben..

Als jullie ouders die verantwoording niet met jullie willen of kunnen nemen dan moet je er als goed baasje voor zorgen dat je dieren die zorg ergens anders krijgen.

Wat je nu doet...

Je houdt de dieren voor je eigen lol en plezier aan...

en je ONThoudt de dieren het recht op een goed nieuw huisje....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarom geloof ik hier geen snars van??

Het is mij ook allemaal iets te toevallig, dat er net nu nieuwe baasjes komen opdagen.

Het is nu afwachten op het volgende 'wij zijn zo zielig want we hebben een konijn moeten laten inslapen'-topic van deze dames... :erf:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Britt en Claire, jullie willen toch zo graag dieren redden? Beseffen jullie nu wel dat wij dieren van JULLIE proberen te redden? Jullie hebben Chance en Champ helemaal niet gered. Een gered konijn is voor mij een gezond en gelukkig konijn, geen dood konijn.

Ja, dat is hard, maar netjes en subtiel is blijkbaar niet jullie stijl, aan jullie eigen reacties te zien. Nee, jullie zijn geen dierenbeulen, jullie zorgen juist heel goed voor je konijnen, ik weet dat jullie best doen. Maar je kunt niet alle zielige dieren redden, soms is je best niet goed genoeg.

Ik vind het echt meer dan laag dat jullie ten eerste niet gewoon toegeven dat het jullie teveel is geworden en het aanbod van al deze lieve mensen aannemen en ten tweede ook nog zo'n grote mond hebben. Naast dat jullie ouders naar mijn mening echt fout zijn als ze hun dochters wel negen konijnen laten hebben maar niet willen betalen als het misgaat, hebben ze blijkbaar ook een steekje laten vallen wat betreft het respect gedeelte.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ga niet snel uit mijn dak maar ik zit hier werkelijk te koken. Onvoorstelbaar dat jullie even oud zijn als ik, ik zou toch meer normen, waarden en respect verwachten! Ik geloof er niks van dat jullie nu opeens een thuis hebben gevonden voor ze, terwijl jullie al een maand of drie tevergeefs gezocht hebben. Zo zonde dat drie dieren ingeslapen worden terwijl zij makkelijk behandeld konden worden. Jullie zouden ze tijdelijk opvangen om ze daarna een fijn thuis te bieden, ze inslapen helpt hier niet echt bij hè.

Mijn broer verzoekt me al minder hard te typen. Het enige wat ik voorlopig nog wil zeggen: Denk nou asjeblieft na, zo kan het toch niet?!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oke,

Snibbel & Snizzel hebben een huisje gevonde, mensen hebben net gebeld.

ze wonen in Esscharen.

hier mag een slot op ;)

bedankt voor jullie hulp, en Muffins jullie ook keii bedankt, als wij nog konijnen kwijt moeten ik laat het jullie weten!

en Flowergirl ik geef je gelijk !

Fijn dat je me gelijk geeft! :)

Als het waar is dat je een huisje hebt gevonden; je ging dan toch ook nog 2 konijnen naar Muffins brengen?!

Neem alsjeblieft een goede beslissing voor je nijntjes!!! De andere bunnybunchers hebben echt het beste over voor je nijntjes, dus als je slim bent neem je hun wijze raad aan!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb me er de hele tijd buiten gehouden, maar ik moet toch ook even mijn mond opentrekken nu.

Britt: ik merk dat je veel om je konijnen geeft. Maar kom op, meisje. Ik weet dat het moeilijk is om afstand te nemen van je konijn, MAAR je hebt net lieve, lieve Chance laten INSLAPEN, omdat jullie geen geld hadden om een (makkelijk te verhelpen) uit de wereld te leggen. Je gaf een opvang nog geeneens een kans..

Wat is nu erger? Dat je een paar konijntjes houdt en je ze ALLES kan geven wat een verantwoordelijk baasje verplicht is of dat je er 7 kan houden en er weer 1 ingeslapen moet worden. We willen je niet aanvallen en je ook niet slecht laten voelen.

Maar denk nu even na: je zegt eigenlijk, dat je liever nog een konijn (onnodig) laat inslapen, dan dat je een goed huisje zoekt voor 6 van hun en wel geld hebt om medische problemen te verhelpen..

Het is hartstikke goed van je dat je al 2 konijnen wegdoet, maar 7 konijnen is echt nog teveel. Bovendien wilde jullie na het incident van Champ al 3 konijnen wegdoen, wat nooit is gebeurd. Waarom zouden Snip en Snap nu wel ergens terecht kunnen waar jullie ze kunnen bezoeken? Ze hebben jullie niet nodig!

En alsnog geef ik de rest gelijk. Ik heb 2 konijnen,en hoewel mijn ouders wel bereid zijn om da kosten te betalen als ik dat even niet kan, zou ik er ook niet meer willen op het moment. Waarom? Financieel is dat niet handig nu ik nog niet geheel op eigen benen sta.

edit: verdorie, heel stuk tekst getypt lees ik over het laatste bericht van Brit heen. Ik eet mijn schoen op als die konijnen echt weg zijn.. Na Champ zouden ze al 3 konijnen wegdoen, zogenaamd 'gezocht' en niemand wou ze hebben. Nu staan ze opeens op de stoep.. Voor mij is de maat echt vol..

aangepast door Cassie
Link naar reactie
Delen op andere sites

Claire is absoluut de verstandigste van de twee, met haar valt tenminste nog normaal te praten.

Britt daarentegen laat duidelijk zien dat ze maar weinig snapt van de wereld om haar heen. Dat is op zich niet zo erg...Maar wel sneu voor haar zus Claire én voor haar konijnen...

Want stel er wordt een berisping gegeven of een ban uitgedeeld vanwege het gedrag van Britt, kan Claire ook niet meer op BunnyBunch komen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee...dat ga ik niet doen als het nodig is..

Ze schrijven namelijk ook onder elkaars naam...

Als ze dat niet zouden doen was het geen probleem..

Maar als kinderen onder elkaars naam gaan schrijven, ga ik daar geen rekening mee houden..

Het is nog niet zo ver hoor.....

Misschien kan Claire haar zus overtuigen dat haar gedrag niet zo verstandig is......

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh ja tuurlijk niet over na gedacht dan word het een IP ban. En hebben de beide dames er last van. Ik hoop dat Britt wakker word en wil inzien dat konijnen afstaan niet wil zeggen dat ze geen dierenvriend is. De dierenliefde is haar gewoon boven haar hoofd gegroeid. Teveel konijnen kun je nooit alles geven wat je zou moeten als ze ziek worden.

Ik heb zelf 6 konijnen en weet hoe de kosten kunnen oplopen. Heb net mijt gehad, dan moeten ze dus allemaal 3 maal een injectie krijgen en vorige week nog toën moeten laten operen met vervolgconsult en medicatie zal dat ook wel op een 300 euro uitkomen. Dan moeten ze binnenkort nog met z'n 6en inge-ent worden.

Ik heb het geluk dat mijn vrouw en ik beide full time werken, en financieel in een situatie zitten dat we dit makkelijk kunnen betalen.

Ik moet evengoed ook regelmatig me inhouden als ik van iemand hoor over een zielig konijntje, het liefst zou ik ze allemaal zelf opvangen maar ik weet dat het mij dan ook boven de hoofd gaat groeien.

Als jullie Britt en Claire enkele konijnen zouden afstaan, laat je daarmee zijn hoe grote dierenvrienden jullie zijn. Dat je, je eigen "plezier" kunt achterstellen op het welzijn van je dieren. Dat is een moeilijke maar een erg dappere beslissing. Daar is moed en wilskracht voor nodig maar ook laat je ermee zijn dat je op een volwassen weloverwogen manier een keuze kunt maken. Dat er mensen van de BB jullie willen meehelpen moet je niet zijn als Drammen en Betweterigheid maar uit een blijk van medeleven met jullie situatie en jullie konijnen. Bij een opvang kun je ervan uitgaan dat je nijnen een leuk en goed nieuw tehuis krijgen.

aangepast door Saf
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .