Ga naar inhoud

Nieuw hooimerk valt in de smaak


Caroline

Aanbevolen berichten

Wat is dan weer het verschil tussen dat hooi, en het bunnyhooi van zooplus? Ik ben nog steeds helemaal lyrisch over het bunnyhooi hoor!

Heb er nu een ram bij, die naar het vorige hooi niet eens om keek! Als je dan een spriet voor zn neus hield, liep die verontwaardigd zn huisje in. Maar nu, met het bunnyhooi eet ie bijna mn hand op van enthousiasme. Als ik al kom aangelopen met die mega zak, zit ie al aan zn kooi te rammelen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 190
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik heb nu e.e.a gelezen over dat Timothy-hooi, en ik moet zeggen dat het wel heel goed klinkt! Ik kwam al ergens een dierenvoergroothandel tegen op internet (in Ermelo geloof ik) die het in balen van 32 kg. verkoopt. Ik zoek binnenkort nog wel even door, om te kijken of het elders ook nog voor een leuk prijsje te koop is. En anders heb ik een site gevonden waar ze Timothy-graszaadjes verkopen voor 2 euro, dat is misschien ook nog een optie (al denk ik dat ze het hooi sneller eten dan het gras kan groeien...).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Haha, geef het hem maar alvast, een voorproefje! Hoe lang duurde het bij jou voordat het geleverd is? Ik ben er erg nieuwsgierig naar.

Ik had het zondag besteld dus maandag verwerkt en vandaag gekregen. ;) Best snel dus. Ik ben echt heel benieuwd hoe hij het vindt. :mdr::bounce:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou ik heb het vandaag ook binnen gekregen.. Ten eerste had ik de zak toch groter verwacht.. Ik koop nu balen ( en dan bedoel ik dus echte balen die je amper kan tillen ) voor 8 euro.

Alleen Teun en Thijm zijn zeer lastige hooi eters.. Vooral Thijm die eet het dus helemaal niet.. Ook geen groente trouwens..

Dus ik dacht laten we het eens proberen..

Nou de eerste die er op af stormde was Salie, die er vervolgens in ging graven en het toch wel lekker vond.

Thijm daar in tegen was er totaal niet van onder de indruk.

Ook Teun haalde er zijn neus voor op..Ben benieuwd of het bij Teun morgen wel op is.

Verder had ik nog de wortel chips besteld... Jemig wat ruikt dat sterk en lekker!

Dat viel toch wel erg in de smaak!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

Voor de bb'er die in zuid-limburg wonen....in Aachen (wurselen, dichtbij wohnwelt pallen) ligt Aquatop, een dierenwinkel en daar kun je dat speciale hooi ook kopen, het kost daar 4,79 per kilo!

Ze hebben ook een online-winkel maar dan zit je wel weer met verzendkosten.

Ik ga dadelijk eens kijken want ze hebben ook van die leuke hooitunnels....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vandaag zijn we naar Aken geweest...alles was gelukkig open haha

Ik heb nu dus ook dat hooi gekocht, 2 balen a 750 gram, 3,89 euro per stuk!

Verder nog een hele lekker hooitunnel en wat gedroogde kruiden en fruit...het fruit bevalt niet zo, komt misschien nog en de tunnel en het hooi valt wel goed in de smaak!!!

Konijn blij, baasje blij!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb vanmiddag mijn bestelling van het nieuwe hooi binnen gekregen. Heb bergweidehooi en kruidenhooi van JR Farms besteld. Ik had de zakken nog niet eens open en ik vond het al lekker ruiken. Dat is met het hooi van de dsz wel anders.

Heb net de kooi schoongemaakt en haar het nieuwe hooi gegeven. Ben heel benieuwd hoe ze het gaat vinden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .