Ga naar inhoud

Boris en Beer

Members
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Boris en Beer's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Nee hoor, is bij mijn konijnen niet nodig. Die hebben nog nooit aan stof gebeten/geknabbeld/opgegeten. Ik heb de mat nu zo'n 6 maanden en hij is nog helemaal intact. De mat ligt er eigenlijk standaard in ook, in het verblijf, ze slapen er namelijk ook graag op! Maar ik kan me voorstellen dat andere konijnen wel toezicht nodig hebben.
  2. Veel sterkte, wat ontzettend verdrietig! 💕
  3. Nou inderdaad! Of hamsters. Ik denk dat de kontjes van mijn konijnen er nog niet eens op hadden gepast 🤣
  4. Hierbij de foto, ze hebben net gegeten en liggen er 'uitgeput' naast hihi 🙂 De mat is volledig van stof, dus ik gooi hem ook af en toe in de was. Boris en Beer zijn best groot, dus dan zie je ook meteen het formaat. Ik verstop de brokken ertussen en dan zijn ze even zoet! Gewoon te koop in de welbekende dierenzaken, maar dan dus op de katten/honden-afdeling!
  5. Hier hetzelfde verhaal; Boris begint gelijk te jagen op Beer zodra ze mij aan zien komen en het rond etenstijd is. Dit gedrag stopt eigenlijk zodra de brokjes rondgestrooid zijn, maar om de een of andere reden blijft Boris jagen zodra hij doorheeft dat er wat komen gaat. Blijft toch een dingetje bij hem, ook al strooi en verstop ik de brokjes.. Gewoon een karaktertrekje denk ik dan maar zo 🙂 Maar nog een tip: je kunt ook een snuffelmat gebruiken i.p.v. strooien, mijn nijns vinden dat echt geweldig. Er wordt dan druk 'gegraven' in de mat en ze moeten dan echt moeite doen. Ik heb een grotere snuffelmat die eigenlijk voor honden/katten bedoeld is, want die voor knaagdieren vond ik veeeel te klein hihi.
  6. Hier ook alle ramen en gordijnen pot dicht voor de nijns en de katten (die zijn nog banger dan de konijnen). Ze worden altijd allemaal even erg onrustig, maar heb niet de indruk dat ze hier een hele lange tijd stress van overhouden gelukkig. Hun eerste jaar stonden de nijns nog buiten, maar ik vond het vuurwerk en de hittegolven zelf vooral zo stressvol (ik wilde dan niet weg om de nijns in de gaten te kunnen houden), dat ik besloten heb ze een eigen kamer binnen te geven. Dat scheelt natuurlijk enorm in geluiden en warmte!
  7. De icepod blijft hier wel echt favoriet hoor, ook nu weer met deze hittegolf. Allebei geflopt over de pod heen! Het is hier binnen nu 25,5 graden, pff! Ben blij dat de nijns een manier hebben om af te koelen.. nu ik nog 😖
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .