Ga naar inhoud

konijntje30

Members
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

konijntje30's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Ooh wat een goede tips allemaal! Ik ga het rond strooien zeker proberen! Lijkt me inderdaad ook leuker voor ze dan het geserveerd krijgen. Ik laat vanavond weten hoe dit is gegaan, ze liggen nu lekker tegen elkaar aan te slapen...hihi
  2. Hallo allemaal, Ik heb een vraag. Vorig jaar heb ik een hangoor konijntje gevonden op straat. Volgens buurtbewoners liep deze al enkele dagen buiten. Gevangen, was erg vermagerd,had wat lichte verwondingen (geschatte leeftijd 6 weken, mannetje). Aanbellen aan deuren, buurtpreventie app, niemand miste een konijn.... Hoe dan ook, ik heb het beestje opgevangen (bij de dierenarts geweest) en 4 maanden later gekoppeld aan een ander jong konijn uit het asiel (een dame). Dikke mik samen, nog steeds, maar steeds rond etenstijd wordt het konijntje dat van de straat komt agressief naar zijn maatje. Als ze eenmaal eten mag het meisje er wel bij en eten ze samen. De agressie is echt alleen op het moment dat hij ziet dat het etenstijd (of snacktijd) is. Dit speelt al vanaf het begin. Hij rent dan achter het dametje aan en gromt. Vind dat voor haar erg vervelend. Is er iets dat ik hier tegen kan doen/ is dit normaal? Komt dit misschien door de ervaring die hij heeft met honger? Zodra het voerbakje staat is het klaar en vliegt hij erop af alsof hij nognooit eten heeft gezien. Het mannetje en vrouwtje zijn allebei gecastreerd. Ze zitten buiten in een ruime overdekte ren met genoeg schuilmogelijkheden, speeltjes en ruimte en hooi. Overdag laat ik ze in een aangrenzende ren het gras op.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .