Ga naar inhoud

Jokie_jet

Members
 • Items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Jokie_jet won de laatste dag op 10 april

Jokie_jet had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Noord-Brabant
 • Namen van de konijnen:
  Tiko en Lola
 • Huisdieren
  2 konijnen en een hond: Nova

Recente bezoekers van dit profiel

225 profielweergaven

Jokie_jet's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

64

Reputatie

 1. Na een ingrijpende operatie, Lola's oog moest eruit wegens een tumor, is ze aan het opbloeien. Een maand geleden ons koppeltje geadopteerd uit de konijnenopvang en sinds een paar dagen mogen ze ook 1x per dag op het gras. Echt hun speelkwartiertje😉 Vandaag durfde Lola zelfs een worteltje bij onze dochter van 1 jaar te komen halen. Genieten!
 2. Onze Tiko, gister opgehaald uit de konijnenopvang, ligt als een echte prins in zijn zandbak nadat hij druk heeft rond gerend.
 3. Ja ging eigenlijk meteen goed, na 2 dagen zaten ze elkaar te wassen. Ze zijn nu al onafscheidelijk. Ging super snel!
 4. Jokie_jet

  Tiko en Lola

  Hier even een nieuwe topic openen met foto's van onze konijntjes, geadopteerd bij konijnenopvang k'nijn & ko. Tiko, is abrikoos kleurig. We zijn verliefd geworden op hem toen we bij de opvang gingen kijken. Hij is gekoppeld aan deze zwart witte dame, Lola. Ze heette Noesje, maar dit vonden wij niet zo'n leuke naam🤭 Het koppelen is erg snel gegaan, dus we hebben nog hard gewerkt om de ren optijd af te krijgen! Ze zijn heerlijk hun nieuwe verblijf aan het verkennen! Ze hebben veel schuilplekken en spulletjes om mee te spelen. Tot nu toe valt de zandbak het meest in de smaak!
 5. Er staat nog een groter toilet in de andere hoek, daar maken ze al gretig gebruik van. Deze past net haha. Ze hebben ook nog een waterbak staan!
 6. Ja er wordt al druk gegraven en rond gesnuffeld!
 7. Daar zijn ze! Tiko en Lola🐇
 8. Het koppelen ging een stuk sneller dan verwacht, vandaag ons lieve koppeltje opgehaald bij de opvang. Onze dame heeft een nieuwe naam, maar de naam van onze stoere vent vonden we heel leuk. Tiko en Lola hebben hun nieuwe paradijs goedgekeurd🐇
 9. Ontwerp is wat gewijzigd, begin is gemaakt!
 10. We gaan zelf een ren bouwen in de tuin! Inmiddels tevreden met ons ontwerp, komende week hopelijk het terras leggen en dan kan het bouwen beginnen. Bovenaanzicht: Vooraanzicht: Uiteraard maken we de bovenkant ook dicht, maar het is wel fijn als deze open kan i.v.m schoonmaken, dus ook daar is aan gedacht.
 11. Hoi! Wij gaan binnenkort kennismaken met konijntjes bij een konijnenopvang. We hebben een dochter van 1 jaar en vinden het belangrijk om te zien of een konijntje geen stress krijgt van de aanwezigheid van een enthousiaste dreumes. Uiteraard mag zij nooit zonder toezicht bij de konijntjes, maar ze zal wel in de tuin spelen en soms eens bij ze gaan kijken. De konijnen zullen bij ons in de tuin gaan wonen. We wonen hier net 4 maanden en zijn heel de tuin aan het verbouwen! Ze zullen een betegeld stuk krijgen met ren, nachtverblijf (ruim genoeg) en voldoende schuilmogelijkheden. Ik struin lekker rond op het forum voor informatie en inspiratie. We kunnen niet wachten tot we kennis kunnen maken en een lief koppeltje een 2e kans te geven bij ons.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .