Ga naar inhoud

knaagjeknabbelsuddenly

Members
  • Items

    456
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door knaagjeknabbelsuddenly

  1. Een vraag, alweer over planten. Ik dacht, ik stel hem hier maar, anders blijven we bezig😜. Mogen konijnen oost Indische kers / Tropaeolum? Kon hem niet vinden bij de veilige planten lijst. Op het forum alleen bij een topic uit 2011, en daar kon ik uiteindelijk alsnog geen antwoord vinden 🙈. Op een andere site kon ik het wel vinden, daar stonden allemaal planten die konijnen en andere huisdieren wel of niet mogen hebben. Ik weet niet of ik die mag noemen? Verwacht van niet. Maar omdat ik die site helemaal niet ken, leek het me wijsheid om het nog even na te vragen.

  2. 49 minuten geleden, Cheeta26 zei:

    Zandbak? Overweeg ik hier ook maar sinds ze hun enting hebben gehad is de wilgenbrug weer helemaal favoriet. Er wordt elke dag aan geknaagd. Heb hem gisteren andersom gebogen want ze hadden hem omgegooid. Konden niet meer bij de niet afgekloven stukken zeker

    Uhhhh, lang verhaal kort.... Ik vindt het een super leuk idee, maar ze hadden  de zandbak bestempeld als wc....🙈. Gaat hem niet worden, helaas🫣.

  3. Hihi, daar ben ik weer ;). In de moestuin staan raapsteeltjes,  maar aangezien het er best veel zijn, vroeg ik me af of konijnen dit ook mogen. Het stond niet op de lijst met veilige groeten... Ik vond er wel een topic over, ik geloof uit 2003😅😅🤣🤣. Toen dacht ik, dan vindt i, het iets veiliger om het even  te vragen. 

  4. Hoi hoi allemaal,

     

    Ik heb weer eens een vraagje. Mijn konijnen zijn bezige bijtjes, uhhh konijntjes bedoel ik😜. Ze hebben veel te doen, maar toch heb ik af en toe wel het idee dat ze zich een beetje vervelen. Hebben jullie nog tips om ze lekker lang bezig te houden?

     

    Wat ze nu hebben:

    - 'S ochtends brokjes rondstrooien, in voerbal, of in voerschijf, of een combinatie van die dingen.

    - 'S avonds groenten en kruiden (Witlof, andijvie, knolselderij, bleekselderij, venkel, wortelloof, af en toe een stukje wortel, rozemarijn, tijm, salie, gras).

    - Wilgentunnel, gevuld met hooi.

    - Bruggetje, weet niet precies hoe je die noemt

    - Grote tunnel

     

    Groetjes!

     

  5. Op 19-4-2024 om 18:40, Lappie2 zei:

    Kreeg net een herinnering van fb🥰

    Toen we Lappie net een week of 2 hadden. 

     

    De tijd dat mijn dochter 1 konijn had en 100 knuffels😜

    Ik was toen haar bed aan het verschonen en dacht dat ik haar uil pakte maar dat was een spartelende Lap😂😂 

    IMG-20240419-183131.jpgIMG-20240419-183108.jpg

    Haha, wilde ik al heel lang geleden zeggen, maar ja, dat vergeet je dan weer....🙈. Dat kussen met al die konijntjes heb ik ook. Dat vond ik dan weer zo toevallig😉😊.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .