Ga naar inhoud

Jes123

Members
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

35 profielweergaven

Jes123's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

 1. Hallo Bedankt voor je reactie en Ja. Mijn konijntje nu krijgt betere zorgen dat heb ik mijn eigen beloofd. Ik wou hem ook een vriendje of vriendinnetje geven en daar is het ook misgegaan. Ze moedigen aan om twee konijnen samen te zetten. Als het koppelen niet lukt, zijn het wel twee hokken om mooi te houden. Twee konijnen die verplaats moeten worden bij de koud te nat of te warm weer. Wat gebeurt er met de konijnen in een konijnenopvang die geen plaatsje meer krijgen? Ik denk dat mensen nog altijd 1tje kopen dat lief en schattig is en niet een volwassen versie. En dat daar het eerlijke niet wordt overuit gesproken. Konijnenopvang zit overvol las ik gisteren nog. Hoe zitten die beestjes daar? Nog kleiner zoals bij een fokker? Ik praat het uitzetten nu zeker niet goed en hoop ook met mijn verhaal dat mensen nadenken eer ze koppelen en iets lief en schattig aanschaffen.
 2. Jes123

  Schuldgevoel

  Beste Door chronisch pijn aan de voeten maakte ik minder tijd voor mijn konijnen. Ik kon het niet opbrengen om elke dag naar ze toe te gaan zeker niet als ze in kelder zaten bij te koud of Nu te warm weer. Ik heb twee konijnen. 1jaar geleden stond het tweede konijntje te koop. Ik dacht ideale koppel partner maar koppelen is nooit gelukt. Vechten. Ik wou mijn nieuwe konijn een beter leven geven en dacht eraan om deze uit te zetten in een weide. De konijnenopvang zat overvol. In die weide kon hij rondhuppelen en genieten van de vrijheid. Moest hij niet in de kelder zitten met koud of warm weer in een kleine kooi. Was hij niet afhankelijk van mij. In een grote puppyren kon ik hem niet zetten hij plaste alles vol. In zijn kooi was hij zindelijk. Mijn andere konijn was overal zindelijk. Ik heb hem eergisteren in de buurt van ons thuis uitgezet. Ik gezegd tegen mijn man en familie dat ik het hok ben vergeten te sluiten. En dat hij is weggelopen. Vermoedelijk. Gisteren dacht ik, ik ga nog even op de plek kijken en een beetje verder zat hij met een kleine verwonding. In paniek ben ik ermee naar de dierenarts gegaan en alle nodige zorgen laten uitvoeren. Dit was mijn bedoeling niet. Ik wou een beter leven. Twee uur later belde de dierenarts dat zijn kaak is gebroken en ik hem niet verder moet laten afzien. Aangevallen geweest. Ik ben nog afscheid gaan nemen. Sorry gezegd..En heb hem laten inslapen. Ik weet niet of deze situatie voor konijnen liefhebbers te begrijpen valt. Nu weet ik dat het leven in de kelder niet zo slecht is. En ga ik mijn ander konijn een goed leven proberen te geven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .