Ga naar inhoud

Muisie

Members
 • Items

  221
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid-Holland
 • Namen van de konijnen:
  Muis
 • Huisdieren
  Konijn en hond

Recente bezoekers van dit profiel

1.461 profielweergaven

Muisie's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

56

Reputatie

 1. Ze kan 's nachts niet haar hok uit, overdag wel de hele dag.
 2. Muisie

  Arm konijn

  Ga zeker kijken of ik het ergens kan melden!
 3. Mijn hond Wybe heeft van die rare dingetjes bij zijn ogen zitten en ik weet niet echt wat het zijn. Zijn het traanogen ofzo?
 4. Wat erg zeg dat je je maatje na zo'n tijd kwijt bent. Heel veel sterkte met het verlies! ❤️
 5. Is het beter om het toilet niet in het nachthok te zetten, aangezien ze daar kan slapen en schuilen? Ik heb hem nu een paar dagen beneden gezet maar dan poept ze er niet meer in. Het is vooral mijn vader die vindt dat een toilet niet in het nachthok kan staan.
 6. Muisie

  Geen hooi eten

  Het is weer allemaal goed, zo als gewoonlijk maakte ik me weer een beetje te snel zorgen. Ik heb nu een nieuwe hooi ruif er bij gekocht. Ze eet nog niet zoveel hooi dat het de volgende dag allemaal op is maar het is in ieder geval meer dan wat ze de laatste periode at.
 7. Muisie

  Keutels

  Mijn konijn had laatst ook dat ze weinig hooi at, ik denk niet dat dat komt doordat het winter is. Ze eet het nu weer goed.
 8. Muisie

  Geen hooi eten

  Ze heeft nu ook plakpoep. Ik kon niet zien of haar achterste vies was want dat laat ze niet toe. Ik weet ook niet of dit door te weinig hooi eten komt, ik heb gister nieuw hooi gekocht en dat lijkt ze al beter te eten. Ik heb alleen nare herinneringen aan plakpoep, maar nu is het gelukkig geen zomer met vliegen
 9. Muisie

  Wat kan jouw konijn?

  Muis kan tot nu toe alleen nog op 2 pootjes omhoog staan en ik leer haar om op schoot te komen. Ik probeerde ook high five te leren maar dat doet ze niet, ze is behoorlijk koppig soms
 10. Muisie

  Geen hooi eten

  Ze heeft nog wel hetzelfde voer en de groente hoeveelheid is ook hetzelfde
 11. Muisie

  Geen hooi eten

  Oke ik ga haar ander hooi geven. Ik ben ook van plan om een ruif er bij te kopen alleen is dat er nog niet echt van gekomen door de kerstvakantie. Bedankt:)
 12. Muisie

  Geen hooi eten

  Hallo, Muis was eerst heel erg enthousiast over het hooi dat ze krijgt, ik denk dat het berghooi is van de intratuin, ze at het goed op maar nu niet meer. Ik heb zo'n balletje die je kan vullen met hooi en kan ophangen en soms zit ie na 2 dagen nog vol. Vindt ze het niet meer lekker, wilt ze een andere soort? Ik maak me een beetje zorgen of het erg is als ze zo weinig hooi eet
 13. Voor Muis was dit de eerste keer dat ze vuurwerk hoorde aangezien ze dit jaar geboren is maar voor hoever ik het heb gezien vond ze het niet eng. Onze hond is er wel bang voor net als de meeste andere honden en hij durfde niet alleen de tuin in om te plassen dus ging ik met hem mee en dan ook gelijk even bij Muis kijken en ze zat gewoon rustig op wat hooi en strootjes te knabbelen en kwam gezellig kijken toen ik kwam. Ze is sowieso niet echt een bang konijn. Haar hok staat onder een grote boom en struik.
 14. Oke we zijn nu met wybe van niet lopen gegaan naar niet stoppen met lopen. Hij is de hele dag aan het piepen om naar buiten te gaan, hij krabbelt aan de voor of achterdeur en blijft maar lopen(wil niet terug naar huis). Hij plast daarbij echt mega veel. Ik weet niet heel goed of hij ook veel drinkt maar volgens mijn vader wel. Heeft hij een blaasontsteking? Of maak ik me( zoals wel vaker) zorgen om niks?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .