Ga naar inhoud

Conijn123

Members
 • Aantal items

  49
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

272 profielweergaven

Conijn123's Achievements

Lamprei

Lamprei (2/6)

17

Community reputatie

 1. Mijn konijnen zijn vandaag gevaccineerd. Het was gelukkig ‘s ochtends nog niet heel warm. Ze zijn nu aan het bijkomen van alles.
 2. Mijn konijnen kunnen helaas niet los. Er staan aardig wat giftige planten in onze tuin. Mijn voedster is wel eens ontsnapt en gaat eigenlijk gelijk op de giftige planten af zoals hortensia en Rhododendron. Ik heb al moeite om haar bij de giftige planten weg te houden als ik erbij sta. We hebben ook wel genoeg gras en andere veilig planten in de tuin, maar toch gaat ze als ze los is op de giftige planten af. Ik heb wel zo’n open ren aan hun overdekte ren waar ze overdag in kunnen. Zo kunnen ze toch op het gras.
 3. Mijn konijnen zijn nog helemaal niet in de rui (ook niet geweest) is dat normaal?
 4. Ik heb een klein en een middelformaat konijn. Mijn voedster heeft wel een mooi natuurlijk formaat. Mijn ram is wat te klein.
 5. Conijn123

  Oscar

  Veel sterkte!
 6. Jaa, herkenbaar vooral de eerste keer dat mijn voedster flopte schrok ik best wel erg. Ik zat bij de konijnen op de grond en echt vlak voor mijn voeten viel ze op haar zij bleef ze even liggen en ging toen rechtop languit liggen. Ik had haar toen nog niet zo lang en ze was nog wel wat schrikkerig toen. Dus dat had ik niet verwacht. Nu ben ik het wat gewend, maar soms flopt ze nog steeds zo onverwacht haha!
 7. Conijn123

  Hiro

  Heel veel sterkte!
 8. Ik merk het hier ook, vooral mijn voedster is wat drukker. Geen vervelend gedrag, maar juist veel sprintjes en binky’s. Af en toe wat jagen om eten, maar verder niet zo heel veel ander gedrag.
 9. Ik heb eigenlijk niet zo heel veel EHBO spullen. Ik heb nog panacur en metacam van mijn vorige konijn die EC heeft gehad, maar ik zou niet weten tot hoelang zoiets houdbaar is.
 10. Veel sterkte! Ze heeft het zo te horen heel erg fijn bij jullie gehad!❤️
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .