Ga naar inhoud

Conijn123

Members
 • Items

  54
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

373 profielweergaven

Conijn123's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

19

Reputatie

 1. Ik heb een schuilhuisje met twee ingangen, twee krukjes waar ze graag op en onder zitten. Een standaard verdiepingen hok, toiletbak, hooiruif en drinkbakje natuurlijk. Binnenkort gaan we een nieuw konijnenverblijf maken en dan zou ik graag nog een graafbak en wat tunnels willen toevoegen
 2. Ik vind ook heel veel kleuren mooi. Bont, rood, grijs, tan, japanner en wit met blauw ogen vind ik ook mooi, wit met rode ogen weer iets minder, maar karakter vind ik toch het belangrijkst.
 3. Mijn konijnen zijn vandaag gevaccineerd. Het was gelukkig ‘s ochtends nog niet heel warm. Ze zijn nu aan het bijkomen van alles.
 4. Mijn konijnen kunnen helaas niet los. Er staan aardig wat giftige planten in onze tuin. Mijn voedster is wel eens ontsnapt en gaat eigenlijk gelijk op de giftige planten af zoals hortensia en Rhododendron. Ik heb al moeite om haar bij de giftige planten weg te houden als ik erbij sta. We hebben ook wel genoeg gras en andere veilig planten in de tuin, maar toch gaat ze als ze los is op de giftige planten af. Ik heb wel zo’n open ren aan hun overdekte ren waar ze overdag in kunnen. Zo kunnen ze toch op het gras.
 5. Mijn konijnen zijn nog helemaal niet in de rui (ook niet geweest) is dat normaal?
 6. Ik heb een klein en een middelformaat konijn. Mijn voedster heeft wel een mooi natuurlijk formaat. Mijn ram is wat te klein.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .