Ga naar inhoud

TurboEnTwinkie

Members
 • Aantal items

  88
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

31 Goed

Over TurboEnTwinkie

 • Titel
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Groningen
 • Namen van de konijnen:
  Turbo en Twinkie
 • Huisdieren
  2 konijnen en een hamster

Recente bezoekers van dit profiel

135 profielweergaven
 1. Bedankt voor de tips. Het is gelukkig is gelukkig goed gegaan bij de DA. Toen ik mijn kleine Twinkerd uit haar kooi wou halen ging het heel goed. Ook bij de DA was ze heel rustig. Toen we thuis waren werd ze lekker verwend door Turbo die het niet leuk vond dat ze weg was. We hebben nog niet echt een reismandje gevonden dat groot genoeg is voor beiden, vandaar dat Twinkie even alleen moest reizen. Tijdens de reis liet ik haar ook vaak aan mijn hand snuffelen zodat ze toch een beetje die vertrouwde geur ruikt. Geen idee of het echt hielp tegen de stress maar nadat ze elke keer aan mijn hand
 2. Ja dat zou evt wel kunnen maar dan zou chip van 7 uur s'ochtends tot kwart over 3 smiddags bij die vriendin moeten blijven en dan zit hij ook nog eens in zijn reismandje want voor de opvang hoeven we niet zijn kooi mee te nemen. Is dat het waard? Bedankt trouwens, dat jullie allemaal zo goed meedenken. Dat waardeer ik echt!
 3. Nee dat kan niet, wij moeten echt al s'ochtends in het huisje ivm een tijdslot. We zouden Turbo en Twinkie brengen voordat we naar het huisje gaan en dan doorrijden naar het huisje. Ik denk dat de enige optie is om chip mee te nemen. Of zoals evee al zei, thuisblijven. Maar ik vind het wel een beetje heftig om thuis te blijven vanwege een konijn.
 4. De buren hebben geen auto en er is niemand anders die ik echt vertrouw op onze huissleutels. Familie woont in Duitsland behalve mijn ouders maar die gaan ook mee naar het huisje. Er zijn wel mensen die kunnen oppassen maar die weten het dan niet als er iets aan de hand is.
 5. Hmm, geen idee! Allebei even leuk denk ik. Ben ik de enige die de dag van te voren dat de konijntjes naar de DA moeten het hele reismandje al klaar maken.
 6. Ik heb met gebeld en we kunnen hem dan pas in de middag brengen maar we moeten echt s'ochtends in het huisje zijn.
 7. Hallo allemaal, Ik ga straks naar de DA met Twinkie voor een consult. De reis is een half uur. Het enige wat ik nu in de reismand heb is een dekentje zodat ze niet uitglijdt, maar moet ik er ook nog iets anders in doen? Hooi? Een speeltje wat ze kent? Ik hoor het graag.
 8. Ik denk dat dat wel kan. Gewoon een doos maken met 3 uitgangen en je hebt een cat cube.
 9. Ik heb liever dat er iemand oppast die ik echt ken zodat ik 100% zeker weet dat chip het ook goed heeft terwijl wij op vakantie zijn. Anders kan ik niet rustig op vakantie.
 10. Hallo allemaal, Ik heb een beetje een probleem. We gaan volgende week van vrijdag ochtend t/m zondag avond op vakantie. We hebben voor Turbo en Twinkie een plekje gereserveerd bij een opvang in de buurt. Maar toen kregen we chip en ik ben helemaal vergeten om ook voor hem ook een plekje te reserveren. Ik kwam er net pas achter en heb de opvang gebeld maar die zitten nu vol. De reis naar het huisje waar we naartoe gaan is ongvr een uurtje rijden en er is plek in de auto om chip mee te nemen. Nou weet ik dat het niet goed is om een konijn mee te nemen ivm stres maar
 11. Inderdaad! Mijn kinderen mogen de konijnen idd ook nooit oppakken maar de hamster mogen ze oppakken vanaf 8 jaar.
 12. Ja ze zei dat zijn darmen stil lagen. We hadden een beetje haast omdat ik de kids alleen thuis moest laten dus we hebben niet meer gevraagd waarvoor de injectie was maar waarschijnlijk om zijn darmen weer op stand te krijgen. Chip weegt 1,2 kg ik heb geen idee of dat te zwaar is, we hebben hem laten wegen bij de niet konijn kundige DA en die zei voor de rest niks over zijn gewicht. Moeten we chip ook extra laten checken bij de konijn kundige DA denken jullie? Met Turbo gaat het weer goed ook hij kreeg een injectie, ook omdat zijn darmen stil lagen. Ze kregen volgensmij de zelfde
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .