Ga naar inhoud

hazelenties

Members
  • Items

    57
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door hazelenties

  1. Hallooo ben ik weer hoor! Ik wil mijn konijn graag trucjes leren maar ik weet niet of dit kan en of het zielig is voor je konijn. Ik zit te denken aan pootje geven, kusje geven, apporteren dat soort dingen. Als het mogelijk is dan hoe? Doe je het met snoepjes? Of andere lekkere hapjes? Als dat zo is dan bestel ik even iets bij BunnyBunch 😉 Ik heb 2 konijnen en die zijn 1,5 jaartjes oud.

     

    Grtjs Mara.

  2. 22 hours ago zei JokeC:

    Voor de kinderen is het juist hartstikke leuk als ze rustig op de grond zitten en de konijnen naar zich toe laten komen. Je kunt de kinderen (hoe oud zijn ze?) ook voorlezen als je samen met hen op de grond zit. Dan zijn de kinderen in ieder geval vaak rustiger in hun bewegingen, omdat ze naar het verhaal luisteren. Zo geef je de konijnen de kans op hun eigen tempo jullie te benaderen en weer weg te lopen als ze daar behoefte aan hebben. Het ene konijn doet niets liever dan op schoot of bij je liggen, het andere konijn laat zich amper op het koppie aaien. Dat kun je niet afdwingen, karakters en temperamenten verschillen. 

    Kinderen zijn 12, 10 en 5.

  3. Zoals de titel al vermeldde, we hebben een pisprobleem. Aangezien de strenge vorst hebben wij de konijnen naar binnen gehaald maar als we ze even ophalen voor een knuffeltje met ons, dan gaan ze eerst een kwartier over de bank heen rennen en daarna pissen ze elkaar, de bank en zelfs ons helemaal onder. Wat kan ik doen dat de bank schoon blijft?

  4. Hallo allemaal, ik heb een vraagje. Mijn konijn zit nu binnen met de hevige kou. Dan knuffel ik haar soms. Maar elke keer als ik haar oppak begint ze heel hard te snuffelen en verstijfd ze. Ik denk dat dit tekenen van angst zijn maar als ze op mijn schoot zit is ze weer volledig ontspannen. Kan iemand mij toelichting geven hierover?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .