Ga naar inhoud

Ripley

Members
 • Aantal items

  683
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Ripley won de laatste dag op 30 september 2020

Ripley had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

282 Goed

Over Ripley

 • Titel
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Canada
 • Namen van de konijnen:
  Winny
 • Huisdieren
  Konijn

Recente bezoekers van dit profiel

579 profielweergaven
 1. Ik heb het voorheen ook gedaan ja, alleen bij Winny niet. Het heeft weldegelijk invloed op het gedrag, ze worden er rustiger van. Wat ook logisch is. Winny is van zichzelf al enorm rustig, dus om die reden hoeft het bij haar niet. Mijn eerdere voedsters sproeiden ook enorm, ook dat doet Winny niet. De enige reden is dan het voorkomen van baarmoederhalskanker. Maar als dat de enige reden is, is dat voor mij niet voldoende.
 2. Nou dat zeker! Gisteren zat mijn man nog bij haar. "Je bent zo'n lieve bunny!" "Bunnies horen helemaal niet zo lief te zijn" "We gaan je wel een beetje missen" Dat heeft hij nog nooit met konijnen gedaan. Maar goed, Winny is ook gewoon echt heel bijzonder. Zo'n een vind je niet weer.
 3. Broccolistronk, tuinkers, en de steeltjes van net-geoogste alfalfa microgroenten.
 4. Vanavond hebben wij Tikka Masala. Met restjes ui, paprika en tauge. Edit: en bloemkool.
 5. Het lijkt erop dat ik een nieuw baasje gevonden heb voor Winny. Over anderhalve week gaat ze verhuizen. Ze komt op een plekje waar ze weer lekker de hele tijd los mag lopen, en ze gaan ook de zoektocht naar een vriendje voortzetten.
 6. Nou ja blijkbaar wil jij niets aan de situatie veranderen. 1 uurtje per dag wandelen is nog steeds 23 uur per dag opgesloten zijn in een stal. Beide liggen en nog steeds een stukje over klinkt mij als gewoon een box. Een beetje hetzelfde idee als dat jij jezelf opsluit in een kleine slaapkamer de hele dag. Je kunt er liggen, en dan is er nog ruimte over. Maar erg gelukkig wordt je daar niet van. Er is 1 oplossing om ze meer buiten te krijgen, en dat is gewoon een plek zoeken waar ze dat gewoon altijd kunnen. Al is het maar een paddock van 10x10. Dat is nog altijd groter dan e
 7. Licht in stal maakt niet uit. Ruimte is veel belangrijker. Hoe groot is de stal? Als het gewoon boxen zijn is dat echt veel te krap. Daar doe je niemand een plezier mee. Als er geen enkele mogelijkheid is om ze met een natte wei naar buiten te doen zou ik echt op zoek gaan naar een ander plekje, hoe lastig dat ook kan zijn.
 8. Aardbei-kroontjes, broccolistronk en wat tuinkers.
 9. Hoe staan ze nu dan? De hele dag op stal? Paddock?
 10. Plaatpizza. Van alles wat op moet, dus dat kunnen we daar mooi op verwerken.
 11. Met hooikoorts ben je zoals gezegd niet allergisch voor hooi. Alleen 'levend gras' is een probleem, als het in bloei staat. Dan worden pollen gecreeerd en daar reageer je op met hooikoorts. In 'dood gras' zoals hooi zitten die pollen niet meer, met hooikoorts heb je daar dus geen last van. Een stofallergie kan overigens wel met hooi.
 12. Destijds met Snow kostte het mij zo'n 160 euro incl. alles. Dat is overigens wel al bijna 10 jaar geleden, dus ik weet niet of het nu nog een beetje vergelijkbaar is.
 13. Ripley

  Het BB baktopic

  Hier ook weer lekker 'aan de bak'! Vorige week gevulde koeken gemaakt, deze week is het tijd voor brownies.
 14. Pulled chicken uit de slowcooker.
 15. Winny heeft bruine oogjes. Moeshoe van vroeger had 1 blauw oogje en 1 blauw/bruin oogje. Die was echt half bruin half blauw, zo mooi!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .