Spring naar bijdragen

jael

Members
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over jael

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  zuid-holland
 • Namen van de konijnen:
  noa, beertje , lola , pipa, stamper , bubbels , henk , luna, sweety, nola
 • Huisdieren
  10 konijnen (perongeluk), 3 cavias en 1 cat

Recente profielbezoeken

72 profielweergaven
 1. We hebben een mannetjes konijn in het hok maar hij is gecastreerd . Mijn zusje heeft wel het hok een paar keer open laten staan . En ik was de eerste die thuis kwam om 5 uur zij had hem om 8 uur ongv open laten staan . Ze saten er allemaal in het hok nog maar ik weet natuurlijk niet wat mevrouw heeft gedaan tussen die tijd .ze houd wel van ontsnappen en dan onder de groene container dichtbij te zitten . Er is ook een mannetjes konijn in het park naast ons . Ik weet het niet . Daarom vraag ik het 🙂
 2. Hallo iedereen. Ik hoop dat jullie allemaal een fijne dag hebben. Ik heb een vraag over mijn konijn genaamd noa . Ze is een schat van een konijn alleen de laatste tijd is mij iets opgemerkt . Ze doet afstandelijker wat ze normaal dus niet deed , haar buikje is niet zoals altijd meet hard en ze maakt een nestje met haar haar en stro . Ze is veel rustiger opeens en een ziekte kan het niet zijn daar zijn al mijn konijnen op alle ziektes ingeent ik weet zeker dat het geen ziekte is (ja ik weet het ingeent betekent niet meteen nooit mogelijk) maar ik vroeg me dus af is ze zwanger??
 3. Ke moet van de overheid zowiezo verplicht naar de dierenarts als er iets mis is en dat krijg je volgens mij ook vergoed (deels). Het enige nadeel is voor mij het verdriet als ze dood gaan dan ben ik er altijd kapot van. Ik verzorg mijn babies met liefde (tzijn mijn soort van kindjes)
 4. Mijn konijnen hebben jammer genoeg teveel temprament. Als ik een bakjrle vastzet slopen ze hem en gooien ze ermee zodat ik uiteindelijk nog meer kan schoonmaken 😂 .fijn als het wel lukt hoopt voor u !
 5. jael

  gehandicapte konijnen

  bedankt voor dit idee van de langzitters :)) ik denk dat dit mij ook heel wat tranen (en geld) scheeld. wat ik dan beter in mijn verdere study kan steken
 6. jael

  gehandicapte konijnen

  ik zit eigenlijk nu thuis en dit idee had ik al toen ik 10 was :') maar het is wel een goed idee dat ik eventueel als vrijwilliger ergens kan helpen en dan als ik het dan nog steeds wil eventueel met meer kennis zelf dit soort konijntjes opvangen . dat van de langzityters is ook een goed idee bedank voor alle ideen
 7. de ene wel de ander totaal niet , o wee als je aan zijn haar komt dan rent ie meteen hard weg en blijf ik met een grote pluk haar in mijn hand achter .
 8. super vervelend voor je konijn (en natuurlijk ook voor jou ) dat ze steeds zo ziek wordt van voer en veel dingen . ik heb hier geen ervaring mee. maar het is wel een lieverdje zeg zon lief koppie !!
 9. jael

  gehandicapte konijnen

  ja dat van de dierenarts rekening had ik al door ja. maar ik heb dat er wel voor over :))
 10. jael

  gehandicapte konijnen

  hallo mede konijnenliefhebbers, volgend jaar ga ik van de stad naar drente verhuizen en dan heb ik natuurlijk veel meer ruimte voor mijn lieve beestjes . het leek me interessant om dan eventueel gehandicapten konijnen of gewoon konijnen met een afwijking op te vangen in plaats van dat mensen ze inslapen. dan de belangrijke vraag, hoe kom je aan gehandicapte konijnen of konijnen met een afwijking?? laat het me weten. bedankt ;)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .