Ga naar inhoud

Djezz

Members
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

16 Goed

Over Djezz

 • Titel
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Rocky en Pip
 • Huisdieren
  Konijn

Recente bezoekers van dit profiel

432 profielweergaven
 1. Djezz

  Puppy-spam!

  Ahhh zo schattig 😍😍😍
 2. Wat een verdrietig verhaal. Heel veel sterkte met het verlies van Spook !
 3. Voor mijn voedster was het 135 euro. En mijn ram weet ik niet meer precies, maar volgens mij rond de 70 euro. Allebei inclusief pijnstilling bij de voedster ook nog medicijnen voor darmstimulans. Geen nacontrole, maar werd wel de dag erna gebeld om te vragen hoe het ging En dat ik altijd kon bellen mocht er wat zijn. Dat vond ik toch ook wel erg netjes.
 4. Wat een leuk en mooi buitenverblijf zeg. Veel plezier met het verliefde stel!
 5. Hier ook hetzelfde, al is mijn voedster bijna 8 maanden nu en ook wel behoorlijk in de puberteit. Was veel aan het sproeien, overal stinkende keutels en heel veel rijden op onze ram. Vorige week is ze gecastreerd en het sproeien is over, ze is zindelijk en het rijden is weg. Ze is niet meer zo onrustig en een heel lief koppeltje.
 6. Onze ram is op koppelvakantie geweest bij animalhome in zoetermeer. Hij is daar gekoppeld aan een lieve voedster. Onze konijnen wonen ook binnen en dat gaat in principe goed en ze kunnen ook lekker vaak loslopen. Onze voedster is afgelopen week gecastreerd omdat ze behoorlijk last heeft/had van haar hormonen en veel aan het sproeien is. En natuurlijk de kans voor baarmoederkanker. Hopelijk word het sproeien nu ook minder na castratie. In een net verbouwd huis met nieuwe vloer en geverfde muren is sproeien niet zo leuk πŸ˜‘
 7. Djezz

  Knoetje

  Jeetje wat een verhaal zeg.gelukkig dat je in de doos hebt gekeken. Alsof het ook zo moest zijn dat hij bij jou terecht kwam. En wat een schatje zeg 😍😍😍
 8. Djezz

  Depressie

  Wat vreselijk πŸ˜” heel veel sterkte
 9. Djezz

  Koppeling

  Het zijn de harde ronde keutels die stinken, ik dacht namelijk dat je deze niet hoort te ruiken. Het gaat ook overal door het hok, maar misschien niet zindelijk idd. Zijn we al druk mee bezig. Ik ga het in ieder geval in de gaten houden.
 10. Djezz

  Koppeling

  Nog even een update, een week geleden hebben we Rocky weer opgehaald met zijn nieuwe vriendin! De koppeling is dus geslaagd en we hebben een leuke voedster erbij . In het begin zo gelachen, ivm corona kon je dus niet de opvang in dus alleen gezien op een foto. Maar een lekkere flinkerd hebben we erbij πŸ˜‚ Een grappige combinatie vinden we zelf. We noemen haar Pip en ze is ook al aardig gewend aan ons. Rocky is heel goed zindelijk, maar Pip daarintegen keutelt vooral nog echt overal.en ook echt stinkkeutels zijn het. Is dit territoriaal gedrag en gaat dit weer v
 11. Djezz

  Koppeling

  Oh wat leuk! Ja ik hoop het ook 😁
 12. Djezz

  Koppeling

  Ok dat klinkt wel goed dan. We willen de voedster ook nog wel laten castreren dan dit jaar. Ok check sopje van citronella Hij gaat naar animal home in zoetermeer. 2 weken geleden contact opgenomen met het knaagspoor en knaaghof, maar daar zat helaas nu niemand voor hem. En een wachtlijst voor koppelvakantie. Omdat we hem zo snel mogelijk een vriendinnetje gunnen, toch ook nog even verder gezocht. Dus zeker heel spannend.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .