Spring naar bijdragen

Bölles

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Bölles

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hoi allemaal, Ik vraag me al een tijdje iets af en kan er eigenlijk geen informatie over vinden: hoe gaan konijnen samen met gezinsuitbreiding? Googlen naar 'konijnen en kinderen' geeft alleen resultaten dat konijnen echt niet geschikt zijn voor kinderen en ik begrijp ook waarom, want daar wordt uitgegaan van konijnen (of 1 meestal...) kopen VOOR de kinderen. Dus de argumenten dat kinderen die verantwoordelijkheid niet aankunnen, er niet meer naar omkijken, konijnen niet opgetild en geknuffeld willen worden, etc., begrijpelijk. Maar wat nu als je al (binnen)konijnen hebt en er
 2. Bölles

  Voorstellen

  Hallo allemaal, Ik heb me aangemeld op het forum als wellicht toekomstige konijnenhouder. Maar voor ik daartoe overga, heb ik nog een paar vragen. Dus hopelijk kunnen jullie daarbij helpen. Ik lees al een tijdje mee en steek zo al een hoop op 😄 Groetjes, Bölles (echte naam laat ik nog even achterwege vanwege persoonlijkheid van de vragen 😉)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .