Spring naar bijdragen

BobbyFloor

Members
 • Aantal bijdragen

  67
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over BobbyFloor

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man
 • Namen van de konijnen:
  Bobby en Floor
 • Huisdieren
  Konijnen en kat

Recente profielbezoeken

422 profielweergaven
 1. Ik heb een van mijn 2 konijnen ook van een asiel: het knaaghof, toen was ik heel tevreden is dat een goeie optie?
 2. Hallo allemaal, wij hebben onder andere door de verhuizing en tijd besloten om onze 2 konijnen weg te doen. Maar waar moeten ze heen?? Ze zijn geen knuffel konijnen, dus ik durf het niet aan om ze aan mij neefje en nichtje van 8 te geven. Moet ik ze naar een asiel brengen? Of moet ik ze verkopen via een dierenverkoop site?? Ik wil wel dat ze goed terecht komen maar hoe weet je dat nou zeker?’ Kan iemand me helpen??! alvast bedankt, Julian
 3. Bedankt voor jullie reacties! Ook gaan we binnen kort verhuizen en we gaan ons best doen om ze mee te nemen maar als dat niet mogelijk is waar moet ik ze dan heenbrengen? Hebben jullie tips? Ps. Waarschijnlijk blijven ze wel en ik ben blij om te horen dat ze niet heel veel aandacht nodig hebben naast een schoon hok en eten en genoeg ruimte.
 4. BobbyFloor

  Wat moet ik doen!?

  Hoi allemaal, ik heb vier jaar lang heel gemotiveerd voor m’n 2 konijnen gezorgd maar nu de middelbare steeds zwaarder aan t worden is heb ik eigenlijk geen tijd meer voor ze hoe erg ik dat ook vind. Ik heb 20 minuten de tijd per dag voor de nijnen en dat vind ik gewoon echt heel zielig. Ik durf ze niet aan neefjes en nichtjes te geven omdat het geen knuffel en optil konijnen zijn. Wat moet ik doen?!
 5. Heel erg bedankt ik hoop dat het een fase is😊
 6. De castratie is al meer dan 3 maanden geleden van de voedster. Ze zijn na een uurtje tussen gaas gezeten te hebben weer bij elkaar gegaan. De eerste week was heel rustig maar daarna begon het. De konijnen zijn op karakter in een asiel gekoppeld, en hebben rond de 10/15 vierkante meter met veel schuilplekken.
 7. BobbyFloor

  Koppel gaat achteruit

  Hoi! Ik heb 2 konijnen van ongeveer 2 jaar. Aan het begin zaten ze veel bij elkaar maar op gegeven moment ging het achteruit tijdens het eten geven. De ram plukt haren uit de voedster als ze in de buurt van zijn eten komt. Op gegeven moment hebben we de voedster gecastreerd vanwege de baarmoeder. De D.A zei dat dit ook zou zorgen voor een sterkere band tussen de twee. (Ram is ook gecastreerd) Maar sinds te operatie gaat het nog slechter tussen hun! Er is buiten het eten ook helemaal geen interesse in elkaar. HELP Mvg julian
 8. BobbyFloor

  Leeftijd forumleden

  Hoi ik ben Julian! Ik ben bijna een jaar op dit forum en ik vraag me af hoe oud de leden eigenlijk zijn. Ik ben benieuwd!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .