Spring naar bijdragen

BobbyFloor

Members
 • Aantal bijdragen

  63
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over BobbyFloor

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man
 • Namen van de konijnen:
  Bobby en Floor
 • Huisdieren
  Konijnen en kat

Recente profielbezoeken

315 profielweergaven
 1. Heel erg bedankt ik hoop dat het een fase isšŸ˜Š
 2. De castratie is al meer dan 3 maanden geleden van de voedster. Ze zijn na een uurtje tussen gaas gezeten te hebben weer bij elkaar gegaan. De eerste week was heel rustig maar daarna begon het. De konijnen zijn op karakter in een asiel gekoppeld, en hebben rond de 10/15 vierkante meter met veel schuilplekken.
 3. BobbyFloor

  Koppel gaat achteruit

  Hoi! Ik heb 2 konijnen van ongeveer 2 jaar. Aan het begin zaten ze veel bij elkaar maar op gegeven moment ging het achteruit tijdens het eten geven. De ram plukt haren uit de voedster als ze in de buurt van zijn eten komt. Op gegeven moment hebben we de voedster gecastreerd vanwege de baarmoeder. De D.A zei dat dit ook zou zorgen voor een sterkere band tussen de twee. (Ram is ook gecastreerd) Maar sinds te operatie gaat het nog slechter tussen hun! Er is buiten het eten ook helemaal geen interesse in elkaar. HELP Mvg julian
 4. Oh haha ik ben 12, denken jullie dat er meer kinderen op deze site zitten?
 5. Oke! goed om te weten! Ja toen ik hem net had was er ook het een en ander aan de hand, en daarom heb ik de voedster bij een asiel gehaald en niet bij de ranzijn.
 6. BobbyFloor

  Leeftijd forumleden

  Hoi ik ben Julian! Ik ben bijna een jaar op dit forum en ik vraag me af hoe oud de leden eigenlijk zijn. Ik ben benieuwd!
 7. Welkom! Heel leuk dat je een konijntje hebt! Mij neem aan dat hij/zei een maatje krijgt? Ook een heel groot plezier voor je zoon zeker!šŸ˜„
 8. Ahhh ja probleempje altijd hešŸ˜–šŸ˜‚
 9. Ohja je voedster castreren kan ook helpen!
 10. Ik denk dat je gewoon een ram hebt die amper dominant gedrag vertoont en je een hele dominante voedster hebt. Ik heb precies hetzelfde met mijn ram, hij is heel erg dominant. Ik houd hem met mijn voet tegen als hij de voedster agressief achterna rent, dan weet hij dat hij de grens over gaat, niet te hard met je voet hešŸ˜œ. Als ze je bijt gewoon wachten totdat ze weer rustig is en dan wachten tot ze weer rustig naar je toe komt, en als ze dan geen agressief gedrag vertoont gewoon belonen! Zo gaat ze je vertrouwen! Ik weet niet waarom ze eerst wel zo lief was, ik ben niet de grootste konijnen kenner maar deze tips hebben bij mij ook gewerkt! Succes!
 11. Hoi! Anderhalf jaar geleden heb ik bij ranzijn een konijn gekocht, ik wist dat je dat beter niet kunt doen in een dierenwinkel maar hij zat daar alleen en zijn oor zat vol wondjes: door andere konijnen. Later in het kat kwam er een voedster bij, en nu vraag ik me af waarom Bobby (ram van 2 jaar) een normaal oor heeft en een rechtopstaand oor. Ze zeggen in bij de dierenarts dat het echt een Nederlandse hangoor dwerg is maarja, wel met een recht oor, enig idee wat het is??
 12. Ja ik doe het juist tegen baarmoederkanker! Dankjewel!
 13. Zijn niet heel erg klef idd dus de ram laat ik buiten
 14. Hoi! Ik ga mijn voedster sterreliseren volgende maand, en ze zit normaal buiten maar na de sterrelisatie moet ze binnen. Van buiten naar binnen is geen probleem. ( op koelste plek van het huis) Maar als ze hersteld is moet ze weer naar buiten maar hoe moet ik dat doen? En kan de ram mee naar binnen tijdens haar hersteltijd
 15. Heel erg bedankt! We gaan zelf niet verhuizen hoor maar we kopen ferplast grand lodge tegen knagen want het hok zit nu een soort van in de plasbakšŸ˜‚
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .