Spring naar bijdragen

ankefino

Members
 • Aantal bijdragen

  75
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

29 Uitstekend

2 Volgers

Over ankefino

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Huisdieren
  konijnen, gerbil

Recente profielbezoeken

521 profielweergaven
 1. Ik zit een beetje in hetzelfde schuitje. Bij mijn konijn is een half jaar geleden een baarmoedertumor gevonden. Er waren al uitzaaiingen naar de longen dus verwijderen kon niet meer. Het afgelopen half jaar heb ik eigenlijk niks aan haar gemerkt en is ze gewoon een normaal konijn. Ik geef overigens geen pijnstilling, het is best wel een bang konijntje dus ik denk dat dat best veel stress geeft. Ik weet niet of ik dat dan nog aan moet beginnen omdat ik verder helemaal niks aan haar merk?
 2. Naam kliniek: DierenDokters Voorburg Naam dierenarts: Aline Rodts Adresgegevens: Prins Bernhardlaan 3, 2274 HT Voorburg Provincie: Zuid-Holland Telefoonnummer: 070-3872222 Website: https://www.dierendokters.com/dierenarts-dierenkliniek/voorburg Reden toevoeging: Dierenarts Aline Rodts heeft verschillende cursussen afgerond over konijnen en knaagdieren en blijft de nieuwste ontwikkelingen volgen.
 3. Toen mijn konijnen nog buiten zaten bleven ze wel eens in de regen zitten. Alleen als het echt hard ging regenen gingen ze in het hok zitten. Ik had ook een afdakje in de ren waar ze vaak onder gingen zitten maar dan werden ze eigenlijk alsnog wel beetje nat.
 4. Ik heb wel eens gerbils bijna een uur vervoerd. Mijne hadden helemaal geen stress. Gingen gewoon slapen en wat knabbelen. Geen idiee hoe stress gevoelig andere gerbils zijn maar ik heb er tot nu toe geen gehad die stress hadden in de auto.
 5. Dank jullie wel. Ik heb het besteld, ben benieuwd.
 6. Hallo allemaal, Ik heb een konijn van bijna 11 die artrose heeft. Ik merk dat hij graag ergens opligt wat zacht is. Ik heb ook een soort dierenkussen voor hem alleen het nadeel is dus dat hij en zijn vriendin graag erop plassen. Nu is dat niet zo erg want ik was het gewoon wel weer alleen gaat het zo snel ruiken. Ik ben dus naar iets op zoek dat zacht is maar wat ook niet zo snel gaat ruiken als die erop plast. Hij kan ook niet meer zo hoog springen dus graag iets met een lage instap. Ik kan zelf niet zo snel iets bedenken. Hebben jullie ideeën?
 7. Mijn konijnen hebben een eigen kamer. Ik heb vinylzeil op het laminaat gelegd om deze te beschermen en de konijnen hebben meer grip. Met een puppy ren heb ik de deur afgezet.
 8. Ik heb een speciaal gerbilarium voor mijn gerbil. Ideaal met veel graafruimte. Niet goedkoop maar zeker het geld waard.
 9. Ik zou de overige bij een fokker laten koppelen aan een jonge gerbil. Dan hoef je zelf niet te koppelen en blijft de overige gerbil niet alleen
 10. Het is nog steeds hetzelfde
 11. Klopt het dat nature's best er mee stopt door een brand?
 12. Even een update: Na ook bloed bij het plas gevonden te hebben ben ik naar de dierenarts gegaan. Die dacht eigenlijk direct aan baarmoederkanker. Er is een foto gemaakt om te kijken of ze nog gecastreerd kon worden maar helaas had ze al uitzaaiingen naar de longen. Nu is het aankijken hoelang het nog goed gaat. Ze eet nog prima en is ook nog actief en vrolijk.
 13. Bedenk ook wel dat gerbils enorme knagers zijn en eventueel zo uit een houten hok kunnen knagen. Ik zou eerder voor een grote glazen gerbilarium gaan.
 14. Klopt wel alleen toen ze nog buiten zaten was het wel een stuk beter qua zindelijkheid . De eerste week dat ik ze binnen had deden ze 3 plasjes per week ernaast en nu wel 7 op een dag. Ik ga het denk ik even in de gaten houden en anders inderdaad even naar de dierenarts.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .