Spring naar bijdragen

ankefino

Members
 • Aantal bijdragen

  68
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

28 Uitstekend

2 Volgers

Over ankefino

 • Rang
  BB newbie

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

473 profielweergaven
 1. Mijn konijnen hebben een eigen kamer. Ik heb vinylzeil op het laminaat gelegd om deze te beschermen en de konijnen hebben meer grip. Met een puppy ren heb ik de deur afgezet.
 2. Ik heb een speciaal gerbilarium voor mijn gerbil. Ideaal met veel graafruimte. Niet goedkoop maar zeker het geld waard.
 3. ankefino

  Gerbils vechten (help!)

  Ik zou de overige bij een fokker laten koppelen aan een jonge gerbil. Dan hoef je zelf niet te koppelen en blijft de overige gerbil niet alleen
 4. ankefino

  Bunnybunch café 2018

  Het is nog steeds hetzelfde
 5. ankefino

  webwinkel

  Klopt het dat nature's best er mee stopt door een brand?
 6. ankefino

  Voedster plast opeens veel

  Even een update: Na ook bloed bij het plas gevonden te hebben ben ik naar de dierenarts gegaan. Die dacht eigenlijk direct aan baarmoederkanker. Er is een foto gemaakt om te kijken of ze nog gecastreerd kon worden maar helaas had ze al uitzaaiingen naar de longen. Nu is het aankijken hoelang het nog goed gaat. Ze eet nog prima en is ook nog actief en vrolijk.
 7. ankefino

  Ikea Billy Cage

  Bedenk ook wel dat gerbils enorme knagers zijn en eventueel zo uit een houten hok kunnen knagen. Ik zou eerder voor een grote glazen gerbilarium gaan.
 8. ankefino

  Voedster plast opeens veel

  Klopt wel alleen toen ze nog buiten zaten was het wel een stuk beter qua zindelijkheid . De eerste week dat ik ze binnen had deden ze 3 plasjes per week ernaast en nu wel 7 op een dag. Ik ga het denk ik even in de gaten houden en anders inderdaad even naar de dierenarts.
 9. ankefino

  Voedster plast opeens veel

  Hallo allemaal, Sinds kort ben ik verhuisd en zijn mijn 2 konijnen van buiten naar binnen verplaatst. Nu ben ik met Zindelijkheidstraining bezig maar dat lukt nog niet helemaal. Er worden vooral veel plasjes naast gedaan ik denk wel 7 per dag. Vooral in de avond nadat ik groenvoer heb gegeven zijn het er veel en zijn het ook grote plasjes die zowat doorzichtig zijn. Ik heb gezien dat mijn (niet geholpen) voedster tijdens een sprongetje haar plas liet lopen. (Was zowat doorzichtig) Ik ben met haar vorige maand naar de dierenarts geweest toen ik nog in het andere huis woonde. Toen wilde ze niet meer eten. ze had verhoging en last van het gebied rond de blaas. Te dierenarts dacht aan een ontsteking en toen heeft ze antibiotica meegekregen en dat heb ik gegeven. Na het dierenartsbezoek ging ze direct weer eten (raar konijn). Ik heb hiervoor nooit echt wat gemerkt van de vele plasjes omdat ze hiervoor buitenwoonde. Zou dit iets medisch zijn of gezien de historie bij de dierenarts toch iets medisch zijn? Ze is verder erg actief en eet goed. Als het langer blijft ga ik wel naar de dierenarts maar wil eerst weten of dit misschien wel vaker voorkomt en wat ik kan verwachten. Groetjes
 10. ankefino

  Tunnels

  Ik heb ook zo'n pvc buis. Ik heb tegen het rollen er een Wilgenbrug omheen gezet, werkt prima en hij blijft gewoon op zijn plek liggen
 11. ankefino

  Favoriete groente

  Hier ook als standaard groenten witlof en andijvie. Daarnaast vinden ze wortelloof, rucola en broccoli erg lekker. De topfavoriet blijft wel paardenbloemblad.
 12. ankefino

  Waterfles of waterbak?

  Ik had jaren lang alleen flesjes maar omdat m'n konijn ouder werd en ik had gelezen dat waterbakken beter zijn heb ik er een bak bijgezet. Aan het begin dronken ze nog wel uit beide maar later alleen maar uit de bak. Toen heb ik de fles maar weggehaald.
 13. ankefino

  Plassen in nachthok

  Ik legde altijd een baksteen in het toilet zodat ze het toilet niet konden verplaatsen.
 14. ankefino

  Glaucoom?

  Mijn zwarte konijn heeft ook deze blauwe waas in zijn ogen. Heeft die al sinds ik hem heb dus volgensmij is het normaal.
 15. ankefino

  Bunnybunch café 2018

  Ja ik heb er ook last van. Of van die kleine stukjes hooi die in je schoen terecht komen en dan gaan prikken.
×

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .