Ga naar inhoud

Piku

Members
 • Items

  478
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Piku won de laatste dag op 11 juli 2019

Piku had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid-Holland

Recente bezoekers van dit profiel

1.186 profielweergaven

Piku's prestaties

Keutelaar

Keutelaar (3/6)

171

Reputatie

 1. Als je een klimnijn hebt, is zelfs 1 meter niet voldoende. Mijn Muffin sprong tegen de tralies op en klom dan verder omhoog. Je kan een dakje maken van paneeldelen met tie wraps. Dan is 60 centimeter ook al prima.
 2. Bedankt voor de sterkte wens. Ja ik kan blij zijn voor de nieuwe liefde en dan denken aan hoe Muffin in elkaar gezakt op die röntgentafel lag en alsnog gaan janken. Maar dat wordt vast minder, het hoort erbij. Ja klopt, het was meteen raak bij de eerste. Ik weet wel wat mijn guppie leuk vindt, haha. Al moet ik dan stoppen met hem zien als baby, hij is al 5 en zij is pas 2, dus nu is hij het oudje in huis. Maar in mijn hoofd is het nog een pukkie van 1.
 3. Heel tegenstrijdig, maar dat is oké. Verdriet en blijdschap kunnen best om en om naast elkaar bestaan. Het is ook niet eerlijk als ik die witte weg ga zitten kijken, die kan er ook niks aan doen.
 4. Ow ik krijg nu net nog een foto, kijk dan! 😍 Ik mag ze een dag eerder komen halen omdat het zo goed gaat, dus morgen heb ik weer mijn nijntjes terug.
 5. Ja klopt, ze is toch 4 jaar bij mij geweest. Ja ik ben zo opgelucht, het was zo'n sneu dood vogeltje in zijn upje (maar misschien projecteer ik wel een beetje hoor. 😛 ) Levendig was hij niet in elk geval, normaal liep hij te flikflooien met Muffin en met speeltjes te smijten, nu niet). Ik denk dat ze echt rood rood zijn. Ja ik vind d'r heel leuk, ik val wel op apart en helemaal voor underdogjes heb ik een zwak.
 6. En beginnen met vriendelijk aanbieden. Ik had de harses van Muffin al beet gepakt maar later bleek dat ze gewoon op me af kwam huppen en driftig het spuitje leeg lebberde.
 7. Ja dat is waar, dan is de interesse over de gehele linie minder.
 8. Die van mij aten de laatste tijd ook minder, maar dat deden ze altijd als het ineens een stuk warmer werd.
 9. Dank jullie. Vrijdag had ik het er erg moeilijk mee. Zaterdag heb ik afleiding gezocht en kreeg ik de 1e foto's van de koppeling binnen. Monster lag als een verliefd sukkeltje tegen haar aan en ik smolt. Ik mis Muffin nog steeds heel erg natuurlijk, maar ik ben zo blij en opgelucht dat hij alweer een nieuwe liefde gevonden heeft.
 10. Ah ja dan ben je daarna extra bezirgd. Als ze hooi en brokjes eet zou ik haar lekker laten. Mijn ram die weekend buikpijn het schiet zo in de stress als ik hem medicijnen wil geven, dus ik probeer daar zo min mogelijk te doen.
 11. Hoe oud is Misty en is ze geholpen?
 12. Gelukkig maar! Altijd kak als ze je zo laten schrikken.
 13. Dank jullie. Ik mag morgen meteen al komen daten met mijn gup. Veel sneller dan ik dacht. Heel dubbel want ik gun hem en nieuw maatje maar ik wil gewoon mijn Muffin terug en nu gaat Monster ook nog eens een week weg op koppelvakantie. Ik woon alleen en werk fulltime thuis dus dat wordt een rot week helemaal alleen thuis. Zonder Muffin en ook nog zonder Monster met een lege ren in de woonkamer. Maar ja no pain no gain. Hij zit al de hele avond stil in een hoekje en neemt af en toe wat hapjes andijvie, normaal verorbert hij die. Alsof hij denkt ik moet iets voor mijn Muffin over laten. Ik hoop dat hij mijn smaak in vrouwen deelt. Het is een albino langzittertje van 2 jaar, gesteriliseerd (THANK god). Ze is nogal pittig en territoriaal, met die rooie oogjes erbij wilde niemand haar. Maar ik wel, Muffin was ook een pittige tante af en toe en Monster is diep van binnen zo zacht als een kopje cup a soup dus hopelijk kan hij haar pit wel waarderen. En anders wordt hij even elkaar getimmerd, rapen we zijn ego van de grond en zoek ik weer verder.
 14. Ja een week had ik verwacht, ben ik zelf ook wel blij mee. Had niet persé zaterdag op de stoep willen staan (maar als ze toevallig een gaatje hebben ga ik wel). Ik zou voor hem wel blij zijn als we met een weekje al terecht kunnen. Monster kan niet zo goed alleen, dan keert hij in zichzelf en trekt de wereld aan hem voorbij. Om die reden is hij toen ook gekoppeld aan Muffin in het asiel. Ze waren los van elkaar binnen gekomen maar hij verpieterde en zij stopte met eten van eenzaamheid, dus zijn ze bij elkaar gestopt.
 15. Dank je. Zo snel ja, zo ga je even voor de zekerheid langs de dierenarts en dan is ze een week later ineens dood. Ik heb al contact opgenomen met een opvang voor een koppeling voor Monster. Heb er nog even geen zin in, maar als er een wachtlijst is kan hij er maar beter alvast op staan want die arme gup kan niet te lang alleen. Hij verpieterde in zijn upje in het asiel ook.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .