Spring naar bijdragen

Piku

Members
 • Aantal bijdragen

  251
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  10

Piku last won the day on February 14

Piku had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

102 Uitstekend

2 Volgers

Over Piku

 • Rang
  Keutelaar

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid-Holland

Recente profielbezoeken

446 profielweergaven
 1. Piku

  Twijfels.

  Dat klinkt heel positief, die gaan het vast gezellig hebben samen. 😁
 2. Piku

  Wat eten jullie vanavond?

  Ik had deze avond vers gemaakte kip saté met nasi uit de vriezer, dat ik al eens eerder gemaakt had. Ik ben alleen dus ik ben chef alles haha. Ik vries naast vlees in de aanbieding pastasauzen, soep, nasi, burrito/taco/wrap/pannekoek vullingen en bepaalde pastagerechten (lasagne bijboorbeeld) in. Restjes groenten gaan bij mij ook de soep in. Verder heb ik altijd boontjes en spinazie in de vriezer en altijd aardappelen in huis, dus ik kan altijd een AVGtje maken als ik verder echt niks heb.
 3. Ah gosh nee toch. 😞 Wat een pech ineens! Hopelijk was je er snel bij en komt het weer goed.
 4. Piku

  Geef jij snoepjes aan jouw konijnen?

  Ze krijgen een handje snackmix (geen idee wat daar in zit maar het komt van Bunny Bunch dus zal wel goed zijn haha), een handje kruiden en ik deel mijn fruit met ze (banaan, aardbeien, druiven, krenten, kiwi's, tomaten, paprika, peer, appel, komkommer....) als ik iets over heb (de aardbeienkontjes met het groen er aan) of als ik het toevallig thuis op eet.
 5. Oh jij ook al! Het is het het tijd van het jaar hè, hopelijk eet het grut snel weer! Monster is in elk geval weer helemaal de oude, die had hetzelfde denk ik. Hoop dat het bij jou ook zo vlot over is.
 6. Ja het is vollop lente in huize nijn. Monster had vorige week in zijn bol dat hij een vent is die wat wil in het leven dus liep veel te rijden. Heb ik hem nog nooit zien doen, normaal is hij de sneue ontvanger haha! Muffin was in d'r sas en liep steeds luid te knorren. Roepen "nee jongens niet waar Piku bij is, zoek een kamer! 😣" hielp niet. Dit alles is nu voorbij en nu zijn ze in de rui. Ik maak me een beetje zorgen om Monster, die is zichzelf niet deze avond. Heeft de snacks en witlof laten liggen na 1 hapje en zit maar wat te zitten maar niet hunched, gewoon als een blob zeg maar en deed net een bunny flop om te gaan slapen. Dat doet hij normaal enkel overdag...Vannochtend was alles oké dus ik vind het maar apart. Ik hou hem in de gaten voorlopig, hopelijk eet hij morgen zijn brokjes wel.
 7. Piku

  Webwinkel

  Oh handig! Ik bestel een zakje Rosewood mee.😃
 8. @Evee Oh nee toch, haha! 🤣 Wat slim dat hij dat blijkbaar zo subtiel kon doen dat je niks door had! @Huiself Nee het was gelukkig maar een zakje van 200-300 gram, al is dat nog steeds veel meer dan de 75 gram die ze samen normaal krijgen. Ahh zo leuk die huisjes! Nou ik heb mezelf dus gejynxt; toen ik van vakantie kwam was de oppas niet thuis en kwam Monster me tegemoet rennen...Van buiten de ren. En op mijn uitroep "WAT DENK JIJ HIER TE DOEN VRIEND?!" was het echt "oh shit" en keihard wegrennen, de stommert. 😆 Muffin was ik kwijt maar vond ik na verhit zoeken, inmiddels ongerust dat ze ergens dood lag, hing of klem zat...In het matras van een bed. Kwam ze als bewegende bult onder de molton vrolijk uit de door haar zorgvuldig gecreëerde uitgang gehuppeld. Needless to say was dat de laatste keer voor dit oppasadres. 😅 Edit: Oh ja, terug naar het onderwerp. Ik dacht dat de onrust bij mij kwam door de vakantie, maar zo te zien hebben jullie er ook last van. Ik zag Monster vannochtend voor het eerst op Muffin rijden, terwijl hij normaal hartstikke onderdanig is. Muffin zat echt zo van "je doet je best maar vriend" maar dwong wel af om gewassen te worden "zoals het hoort". 😂
 9. Ja, ze zaten in een paneelren van 60 cm, maar wel met een fleece dak. Het is een extra ren die ik gebruik om dingen af zetten, hun echte huis staat nog thuis. Die is 70 cm en dat gaat wel goed. Haha, ik weet niet of ze het leuk vonden want ze hebben het sindsdien niet meer gedaan (of jynx ik mezelf nu?). Misschien hebben ze zich zo'n buikpijn gegeten dat ze er meteen klaar mee waren. 😂
 10. Ah leuk stel hoor! Ik vind ze juist wel leuk zo samen. Nou wat ik vreesde is gebeurd; de konijnen zijn de eerste dag na mijn vertrek naar vakantie ontsnapt bij het oppasadres. Ze hebben door de hele kamer gerampeneerd, alles ondergescheten en overhoop gehaald o.a. een volle zak Beaphar Care+ opgegeten. En oppas kreeg ze bijna niet te pakken haha. Iets zegt mij dat oppas ze de vorige keer niet meer in huis wil. 😅
 11. "Best handig, zo'n wasslaafje", aldus Muffin.
 12. Piku

  Bunnybunch cafe 2019 (offtopic!)

  Ik ga zaterdag richting Spanje, dus ben vandaag als een kip zonder kop rondjes aan het rennen om alles geregeld te hebben voor morgen. Helemaal nergens voor nodig, maar toch eindig ik altijd zo, helemaal nu ik de nijners ook nog moet verhuizen met hun hele hebben en houwen. En deze keer alles extra nijnproof maken want de vorige keer dat ze uit logeren gingen zijn ze 3x ontsnapt... Mooi weer vandaag hè! Iets in mij had nog wel wat meer sneeuw willen zien maar je kunt alleen maar vrolijk worden van dit weer.😃
 13. Oooo leuk!!! Ik moet er een stuk of 10 in slaan wahaha, dan maak ik een nijnen dorp.😂
 14. Piku

  Binnenverblijf konijnen

  Voor mij is vastmaken met knijpers genoeg om mevrouw Muffin in de ren te houden (het hele idee van een fleece dak boven d'r hoofd hebben is genoeg om haar niet te doen springen, ze gaat er wel naar graaien als ze de kans krijgt), maar ik gebruik dus fleece en geen gaas, misschien als het gaas is willen ze er er alsnog doorheen omdat dat doorzichtig is.
×

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .