Spring naar bijdragen

Piku

Members
 • Aantal bijdragen

  315
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  13

Piku last won the day on July 11

Piku had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

122 Uitstekend

3 Volgers

Over Piku

 • Rang
  Keutelaar

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid-Holland

Recente profielbezoeken

518 profielweergaven
 1. Ja haha eigenlijk wel h√®. Ik had ooit een baas die me betaalde om met dat programmeerbare lego to spelen, met VR te rommelen en in Minecraft creaties bouwen haha (ik wist trouwens niet dat er in elke wereld van een server zo'n default dorpje zit met inwoners, als je lang genoeg graaft kom je er). En we hadden pantoffelpatatdag. Dat waren nog eens tijden. Mijn huidige werkgever heeft alleen schommels en die zijn er alleen voor in je eigen tijd... Ja echt hoor, ik ben al sinds den beginne dwars en noem het stug eenhoorn. Is dat teken van veroudering, kont in de krib bij trends? Zoals oudjes euro's stug guldens blijven noemen?ūüėę
 2. Piku

  Smartwatch

  Ik vond die informatie over verwerking hier: https://www.bol.com/nl/m/klantenservice/retourneren/subject/63560087/index.html?country=BE Bij de Q&A dus, ik weet niet uit mijn hoofd wat er in die retourmails staat, wel slordig dat dat zo vaag/niet omschreven is in die mail blijkbaar. Achteraf betalen vind ik ook maar niks, ik ben altijd bang dat ik het dan vergeet.
 3. Ahh dat zijn echt van die tut binkies haha. Zachtjes hoppen en dan "ow ja ik ben toch wel heel blij hihi".
 4. Piku

  Smartwatch

  Ja ik heb een chronische vorm van woord diarree haha, dingen beknopt schrijven kan ik niet. :') Bij Bol duurt het meestal tot 5 werkdagen voor je retour verwerkt is na het moment van versturen, na de verwerking gaan die 3 werkdagen pas in. Dus ja, het kan 8 werkdagen duren voor het geld weer op je rekening staat vanaf moment van terug sturen. Maar ik snap de verwarring wel, wat mij betreft zouden ze het gewoon wat generieker moeten houden om verwarring en teleurstelling te voorkomen. Niemand vind 14 dagen wachten op geld erg als ze dat van te voren weten (en zijn dan blij verrast als het er "al" na 8 dagen op staat), mensen vinden 8 dagen wachten op geld wél erg als ze 3 dagen verwacht hadden. Ik ben trouwens zelf groot fan van Bol.
 5. Lekkers! Mijn Monster moest ook niet zoveel van me weten maar zodra ze door hebben dat je een levende voedseldispenser bent, wordt het een stuk makkelijker haha. Ik zorgde dat ik steeds wat lekkers bij me had als hij in mijn buurt kwam en dan kreeg hij het. Nu komt hij steeds bietsen haha.
 6. Ja inderdaad haha, als hij niet zo belachelijk duur was wilde ik er 1. Ahh leuk spel! Dat soort spellen waarbij er ook echt wat gebeurt (twister, bewegende onderdelen, bouwen) vond ik ook altijd de leukste (dus geen ganzenbord of mens-erger-je-niet of zo..).
 7. Ik speelde tegen een computer, de kruisjes verschenen vanzelf zeg maar en volgens mij reageerde hij er wel steeds op (jouw beurt, ik won, zoiets), dus ik gok dat het Pepper was die speelde i.p.v een random app.
 8. Ja Pepper bedoel ik. Nou gewoon op dat tablet op zijn buik. En hij stond bij ingangen mensen gedag te zeggen.
 9. Hee leuk, ik heb laatst boter kaas en eieren zitten spelen met een grote versie van die witte robot. Die waren ingezet als gastheer op een conferentie. Slimme dingen, wel.
 10. Gastnijnheid is geen ding in de wereld van Muffin.
 11. Ja inderdaad bij ziekte wordt het lastig, 3x per dag spuitje hier of daar, badderen, wonden schoonhouden, smeken of ze alsjeblieft eens wat eten en anders ook nog eens dwangvoederen meerdere keren per dag...Maar dat heb je met andere zieke dieren ook wel denk ik?
 12. Aaahh zo leuk die Nijntje boeken! Dat keek ik zo graag als kindje. Als ik zelf ooit kinderen krijgen Nijntje alles, haha.
 13. Ah gossie toch, ik vind dat altijd zo zielig dat ze dan zo angstig van je worden. Maar ja, niks aan te doen hè. Mijn vorige nijntje werd op het laatst om de dag gepakt om een injectie te krijgen, kreeg elke dag pijnstilling en ze werd zo vaak gebadderd vanwege haar ontstoken wond (moet vast zeer gedaan hebben). En toch kwam ze elke keer weer nieuwschierig naar je toe zo van "oh hoi! Gezellig!" Die vergaf je elke dag weer opnieuw. Monster is wat minder snel met vergeven, die heeft wel wat uren nodig na een reismandjesavontuur om te stoppen met vuile blikken werpen. Muffin is het leed bijna meteen weer vergeten zodra je iets lekkers voor d'r snufferd houdt, die laat zich zo omkopen haha. Monster echt niet, no way dat hij nog iets van je aanpakt als hij boos is. Ik ben bezig met de ren een update te geven. Laatste make-over was een jaar geleden dus mag wel weer eens. Heb een super mooi nachthokje besteld waar zowaar allebei mijn konijnen tegelijk in zouden moeten kunnen, ik neem een nieuwe bodem, ga rommelen met de ren vorm, heb wat nieuwe speeltjes besteld om wat oude kapotte speeltjes te vervangen en ga denk ik even experimenteren met plexiglas. Ben heel benieuwd of het wat wordt.
 14. Ik heb nee gestemd. Ik zie honden en paarden als high maintenance. Konijnen zijn blij als ze wat schone ruimte hebben, een vriendje, dingen om te ru√Įneren mee te spelen en eten. Je hoeft er verder niks actiefs mee te doen. Als je op vakantie bent zullen ze je door hebben dat je er niet bent, maar niet echt missen denk ik. Zoals ik denk dat honden en katten echt eenzaam/ellendig kunnen worden. Honden, paarden en katten hebben mensaandacht nodig en zijn meer mens gericht, dus meer van jou afhankelijk dan een leefomgeving en eten. Dat maakt het verschil voor mij. Daarentegen zijn het grotere slopers dan goed opgevoedde honden en katten gok ik zo, gaan ze makkelijker dood en is het schoonmaken van een ren meer werk dan een kattenbak schoonmaken. En ja ik koop meer groenten voor hun dan voor mezelf haha en ik schroom niet om mijn fruit te delen. Het koppelen is ook een groter gedoe dan bij veel andere diersoorten en nog eens "verplicht" ook (als in, alleen is niet ok√© terwijl honden en katten wel alleen gehouden worden). Ik discussi√ęer weleens met iemand over wat "erger" is, we zijn het er wel aardig over eens dat katten voor minder chaos op een grotere omgeving zorgen en konijnen voor zeer veel chaos in een kleinere omgeving (ren), dus maar net of je je hele huis een beetje geruineerd wil hebben of 1 specifieke plek helemaal naar de Filenstijnen. Disclaimer: Ik heb altijd alleen maar knaagdieren en nijnen gehad.
 15. Jullie hebben gelijk, ik denk dat ik toch een poging ga wagen ermee, kost ook bijna niks om te vervangen af en toe (haha 1 topic 2 mensen geholpen, dat is w√®l duurzaam ūüėČ ).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .