Ga naar inhoud

Jimmy en Joy

Members
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Provincie
    Zuid-Holland
  • Namen van de konijnen:
    Jimmy, Joy & Ivy

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jimmy en Joy's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Het ging echt top gelukkig! De dierenarts heeft gisteren nog gebeld om te controleren hoe het met haar ging, enorm netjes. Ze ziet er beter uit dan voor de sterilisatie en eet weer rustig haar voer en hooi op. Ze is lekker actief en neemt zonder al te veel gedoe de pijnstilling in. Dwangvoer dus niet nodig gehad! Ik ben zo opgelucht! We gaan vrijdag terug om de wond te laten controleren!
  2. Ik ga heel eerlijk zeggen dat ik de factuur niet eens heb meegenomen, omdat ik dat niet nodig vond. Naderhand misschien toch handig geweest inderdaad om te checken wat ze al heeft gekregen.... Ze gaven aan alleen pijnstilling mee te geven, omdat alles er goed uitzag. Ze had al een stukje appel gegeten en ze keutelt ook normaal. Als er wat is kan ik ze altijd bellen, aangezien ze ook in het weekend open zijn. Ik denk dat het daarom geen prioriteit had?
  3. Ik heb pijnstilling meegekregen! Ze is vannacht lekker bij mij op de slaapkamer, zodat ze het sowieso warm genoeg heeft. Precies, het is inderdaad lastig! Ik ga het even afwachten, maar hou jullie zeker op de hoogte. Dankjewel!
  4. Ik heb dwangvoer en metacam meegekregen! Dwangvoer alleen als voorzorg, en metacam voor tweemaaldaags. Ik vond het zelf ook enorm veel, maar wacht dan idd even af tot vanavond. Ze liep net langzaam een rondje en snuffelde aan alles dus hopelijk eet ze dalijk ook weer wat haha!
  5. Hoi allemaal! Mijn konijn is vandaag gesteriliseerd. Ze wil helaas niks eten en heeft bij de dierenarts alleen een stukje appel gegeten. Dit betekent dat ik als ze vanavond nog niks heeft gegeten moet beginnen met dwangvoeren. Bij de dierenarts hadden ze het over elk uur als ze niks eet en elke twee uur als ze een klein beetje eet. Op dit forum en online vind ik hele andere informatie. Ik merk dat ik best angstig ben dat ik grote fouten maak. Wanneer zouden jullie starten / hoelang zouden jullie wachten? Ik heb dwangvoer meegekregen!
  6. Goed idee! Om eerlijk te zijn had ik niet eens gedacht aan castratie van de ram, ik was zo gefocused op haar! Ik ga even bellen en kijken of er plek is! Bedankt! Het is inderdaad heel zielig op dit moment. Jimmy heeft een kooi waar hij nooit uit wil komen tenzij het gaat om eten, dus tegenwoordig staat de kooi dan even dicht en mag Joy er bij in de buurt als ik toezicht hou. Ze gaat al gelijk naast hem liggen buiten de kooi, dus het zijn al hele matties.
  7. Oepsie, kan je merken dat ik opgegroeid ben met honden? hahaha. Ik bedoel inderdaad een rammetje!
  8. Joy vertoont nog geen hormonaal gedrag, maar door alle horrorverhalen omtrent ziektes wil ik het graag gefixt hebben! Ik wil ook niet dat er baby's komen van die twee, dus ik ga even informeren bij een paar dierenartsen.
  9. Vandaag heb ik ons nieuwe konijntje Joy mogen ophalen. Joy is geadopteerd en is waarschijnlijk rond de 4 tot 6 maanden oud. We hebben zelf al een reutje in huis dus ze leven nu gescheiden, aangezien hij nog niet gecastreerd is. Ik zat rond te kijken naar verschillende dierenartsen, aangezien er zoveel verschil tussen zit. Hoe oud waren jullie voedsters toen jullie ze lieten steriliseren? Het liefst doe ik het zo snel mogelijk, maar ik las ook ergens dat we beter kunnen wachten totdat ze 1 jaar oud is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .