Ga naar inhoud

Marjoleink

Moderators
  • Items

    9.854
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    95

Berichten die geplaatst zijn door Marjoleink

  1. Ik geef de voorkeur aan een stenen bakje, omdat ze dat niet zo makkelijk kunnen omgooien.

    En ik heb in ieder verblijf twee toiletbakken voor de hooiruif staan. Konijnen keutelen en eten tegelijk, dus daar komt het meeste dan wel in terecht. Veel konijnen plassen daar ook in. Lukt dat niet, dan kun je het ze duidelijk maken door verdwaalde plasjes op te vegen met bijvoorbeeld keukenpapier en dat in de toiletbak te leggen. 100% zekerheid dat je konijn zindelijk wordt is er niet.

  2. 37 minuten geleden, happy211 zei:

    Normaal kies ik er liever voor om ze in hun vertrouwde omgeving te laten.

    Ze vonden het hier anders wel heel gezellig hoor 🤣.

    Ik ga dit jaar door ziekte niet weg, maar anders komt mijn ex-man twee keer per dag. Hij heeft zelf ook konijnen gehad en kent de mijne goed. Deze zomer komen er twee konijnen logeren die niet bij een opvang terecht konden.

    • Vind ik leuk 1
  3. Kun je echt niet regelen dat er twee keer per dag iemand langskomt? Als een konijn ziek wordt of om een andere reden stopt met eten is het wel belangrijk om snel te handelen. Een konijn dat 24 uur niet eet is namelijk meestal niet meer te redden. Daarom vind ik dat je wel een risico loopt door maar een keer per dag iemand te laten kijken. 

  4. Ik weet dat de beslissing heel erg moeilijk is. Maar het feit dat je de vraag stelt zegt voor mij eigenlijk al genoeg.

    Hou er rekening mee dat een konijn niet zal laten zien dat het ziek is, dus dat het nog levendig is, zegt eigenlijk niet zoveel. Ik vind rondjes lopen en omvallen echt wel een teken dat het genoeg is geweest.

    Sterkte!

    • Mee eens! 1
  5. Op 22-4-2024 om 07:45, Evee zei:

    Voor de mensen die in de buurt wonen (of een uitje naar Zeeland willen maken):

     

    Op zaterdag 11 mei

    tussen 10 en 12 uur

    is er een OP=OP uitverkoop met flinke korting op de producten die er dan nog zijn. 

     

    Geen idee of er dan nog veel is of niet, mocht je dat willen weten voor je komt zal ik de dag er voor wel wat foto's plaatsen van wat er dan nog over is. 

     

     

     

    Dus? 11 mei Bunnybunch ledenbijeenkomst?

    • Haha 3
  6. De kans dat dit zo gaat lukken is klein. De vier konijnen die er nu wonen beschouwen het als hun huis, en daar stop je zonder overleg een vreemde bij.

    Mag ik trouwens vragen wat je idee was om de jongen zonder hun moeder te koppelen? Hoe oud zijn ze?

    Als je ze alle 5 bij elkaar wilt hebben dan zul je ze op neutraal terrein moeten koppelen. Persoonlijk zou ik het liever bij een opvang willen laten doen die verstand heeft van groepskoppelingen.

    • Mee eens! 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .