Ga naar inhoud

trekkies

Members
 • Aantal items

  199
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

trekkies won de laatste dag op 22 april 2020

trekkies had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

79 Goed

Over trekkies

 • Titel
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man
 • Provincie
  antwerpen ( vlaanderen )
 • Namen van de konijnen:
  bomma , stampertje , de rosse
 • Huisdieren
  geen

Recente bezoekers van dit profiel

875 profielweergaven
 1. er zijn er meer denk ik het enige waar ik nu op komd is kozijn betekend neef en niet rand van een raam
 2. ik woon bij het bosuil stadium van antwerpen maar noem me nooit belg want dit vind ik en erg grote beledeging. ik woon in vlaanderen dus ik ben en vlaming .
 3. dat hadden wij ook , stampertje haar lievelings plek was onder het 2 de kot dicht bij de regenpijp. terwijl de rosse haar lievelings plek onder het eetkot was ( hier lag het altijd het hooi om te beschermen tegen de regen , de korrels en de groenten legde we als het weer toe liet buiten of in hun eetkot ) we hebben zelf na de verhuis ondekt dat ze en kuil had gegraven waar ze perfect in kon liggen.
 4. waarom veranderd je niet iedere 2 of 4 weken van indeling ? dan hebben de konijnen meschien en gevoel van en nieuwe plek te ondekken . bij stampertje en de rosse legde we soms wat aarde in de ingang van hun tunnel die ze hadden gegraven. dit deden we om hun te laten graven en iets te doen te hebben .
 5. ze zouden eens dringend eens en soort "rijbewijs" moeten invoeren waar mee je pas en konijn of ander huisdier mag houden. we kunnen toch niet altijd en eeuwig blijven rekenen op vrijwilligers. gelukkig zijn er mensen zoals u
 6. ik heb eindelijk na 8 jaar wachten mogen gaan verhuizen naar semi-begleid wonen ben ook erg blij dat de bomma ( en konijn ) nu op de perfect plek is bij begleider en zijn kinderen die haar vertroetlen , flodderen en alle aandacht geven dat ze verdient , en ik hoop haar nooit meer te zien op het dagcentrum. het enige mispunt is het plotse overlijden van stampertje en de rosse maar daar hebben we de vele foto's van en ook de herineringen van de 2 grootste deugenieten die de konijnen wereld heeft gekent 🙂
 7. hoe gaat het met je vriend ? het zijn moeilijk keuzes die je moet maken jammer genoeg kunnen we nog niet alles genezen.
 8. ik stuur je zo en bericht omdat ik niet zeker wist of mijn antwoord bij  het thema " hoe tam zijn jullie konijnen " hoorde ,

   

  de bomma haar ochtenhumeur is echt behoorlijk .

  ze heeft me zelf eens geprobeer te raken met gestamp ( met de achterpootjes ) toen ik haar nog vlug en goede morgen wou wensen om 8.00 ( ik was daar toen zo vroeg omdat we toen op kamp gingen en vertrokken voor 9.00 ).

   

  maar van de rest is het echt en schatje

 9. stampertje en de rosse waren half tam , ze waren niet bang van ons en ging graag bij ons zitten maar van het strelen hadden ze niet graag ( al lieten ze het soms toe) de bomma is altijd al knuffel konijn geweest en nu ze bij de begleider thuis woond kan haar geluk niet op al word het haar zelf te veel. de bomma heeft wel 1 rare eigenschap en dat is als je ze voor 9.00 kom storen dan negeerde ze je de hele dag en dan mag je nog af komen met snoepjes dat wil ze die niet van u aanvaarden.
 10. leuk dat het niet alleen over konijnen gaat . persoonlijk vraagje : waarom heb u 2 wite oortjes in tijdens het opnemen ?
 11. vergeet aub niet de naam van je kanaal te delen . ik ben nu wel erg nieuwschierig hoe het ga er uit ziet , doet me en beetje denken aan en nieuw sisoen van star trek discovery
 12. buiten de dingen waarbij men op letten bij het nemen van een konijn zou ik ook en 2de filmtje maken met juist de voordelen hebben van konijnen. - plezier - rustgevend - goed voor het hart dat zijn maar en paar dingen die ik nu kan bedenken
 13. bedank voor uw antwoord ,

  dat snuggle safe staat nu op de lijst van dingen zeker niet vergeten te kopen voor de konijnen er zijn

 14. waarom moet en konijn zo snel na en operatie eten ? als ik een operatie heb gehad aan mijn hart en paar jaar geleden het laatste waar ik aan dacht toen ik terug was op mijn kamer was eten. en wat is zo snuggle safe ? en is dit duur ? meschien moet ik dat bij mijn lijst zetten als ik konijntjes ga halen volgend jaar .
 15. nee momenteel speel ik horizon zero down ( best leuk maar ingewikkel verhaal ) . ik ben het 100 % eens met evee als men dieren pijn / dood / verminkt voor het plezier dat haat ik met al mijn ziel , er zijn ook jagers die zeggen we doen dit om het natuurbehoud te beschermen , pure onzin de natuur doet het al miljoenen jaren zonder de mens en deed het dan nog veel en veel beter . enkel toen de mens er zich mee kwam bemoeien liep het verkeerd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .