Spring naar bijdragen

trekkies

Members
 • Aantal bijdragen

  174
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

trekkies last won the day on 22 April

trekkies had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

56 Uitstekend

Over trekkies

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man
 • Provincie
  antwerpen ( vlaanderen )
 • Namen van de konijnen:
  bomma , stampertje , de rosse
 • Huisdieren
  geen

Recente profielbezoeken

784 profielweergaven
 1. ossenstaart soep met geroosterd brood en nadien de lekkerste appelcake gebakken door mijn tante
 2. ik denk er meer dan genoeg konijnen liefhebbers zijn in de wereld dat het genoeg geld zal opbrengen als men eens de moeite doet om mecicijnen te ontwikkelen voor konijnen. waarom dit niet gebeurt is mij een raadsel . meschien omdat konijnen houden als huisdier nog maar pas van de late halve eeuw is . maar hopelijk is je konijn snel van de pijn vanaf dat is het belangrijkste .
 3. meschien en heel domme opmerking maar jullie kijken altijd naar en kat of en hond , zover ik weet zijn en kat , hond en konijn verschillend diersoorten ( je kat en hond als jager beschouwen en een konijn als prooidier ) . ik begrijpt dat er geen echte pillen zijn voor konijnen maar ik ben altijd vanuit gegaan te doen wat de arts zeg . hij heeft er voor gestudeert en ik niet .
 4. ze hebben mijn en paar jaar geleden gefilm hoe ik met de bomma kliktraining doet . je moet gewoon luc de vijver typen in youtube ( het gaat over meer ) onze konijnen vonden het heel leuk om kliktraining te doen vooral de bomma. ps. je ziet in het filmtje de bomma haar kooi dit was toen en tijdelijk we waren aan het wachten tot de andere klaar waren dit duur maar en paar weken .
 5. ik twijfel vaak wie wie beter begrijpt . want stampertje en de rosse en ook de bomma kon ik nooit bestrafen als ze iets fout deden want als je in de ogen kijk dan zie je en klein onschuldig lief konijntje en tegelijk denk het lief konijntje ik heb weer gewonnen .
 6. ik ga dan morgen eens bespreken met mijn begleiding . ik ga hier niet uitleggen hoe mijn geld wordt beheer ( sorry is iets te privé )
 7. trekkies

  Gele neus

  je heb en heel mooi konijntje , is het er eentje dat graag word gestreeld en bij jullie zit ?
 8. leuk idee , de kans is groot dat ik volgend jaar wel ga meedoen
 9. dat is tussen mensen ook . als je ergens kom wonen duur het ook even voor je eventueel vrienden wordt. wat voor mij persoonlijk belangrijk is dat het dier gelukkig is en als het kan sociaal . wil het niet gestreeld worden dan is dit spijtig maar dat wil niet zeggen dat ik het dier niet graag hebt . stampertje en de rosse hate gestreeld te worden maar ik kon uren kijken naar hun kuren en ze kwamen soms naast me zitten en dat vond ik even leuk.
 10. de bomma is ook zo konijn . het liefste wat zij heeft is tussen de oren gekrab worden en aan de voorpotjes
 11. bedank voor alle informatie mijn printer ga straks overuren maken. de rede dat ik ze uit en dieren asiel wil halen zijn 2 . 1) alle dieren verdienen 2de kans ze waren lang voor u en ik hier waren 2) ik HAAT BROODFOKERS ik zou willen dat de straffen voor dieren mishandeling veel hogers waren bv beginnen met 5 jaar cel en boetes tot 25.000 € per mishandeld dier. ik ben geen vegitarier maar je kan dieren kweken voor het vlees op en goede en diervriendelijk manier en er zijn nu meer dan genoeg huisdieren in asielen dat we geen broodfokers nodig hebben ( ik heb vele verhalen gelezen over politie en andere dieren die zeer goed zijn in wat ze doen en ze komen uit en asiel ). ik moet alles nog uitteken en als jullie het goed dingen vinden kan ik nog altijd aan mijn neef vragen die heel handig is of hij het met de hand kan maken voor mij .
 12. ik op en andere deel van de forum wat vragen gesteld maar ik heb advies en eigen disqutie van gemaakt ik woon in en appartement ( gelijkvloer ) voor mensen met en lichte tot matige mentale handicap ( ik heb autisme ) ik heb en afspraak met het bedrijf dat eigenaar is van dit appartenment ( de vijver ) als ik en jaar proper en netjes kan leven en de medebewoners het goed vinden ik konijntjes mag houden. mijn voorkeur ga uit naar en binnekonijn maar ik wil eerst meer weten wat konijnen zelf het liefste hebben. en daar moet ik nog wat infomartie verzamelen. want het is mijn taak hun het zo leuk mogelijk leven te geven. want je krijg veel terug zoals stampertje en de rosse en de bomma mij hebben gegeven. het zullen dwerg konijntjes zijn maar dit hang af wat men in het asiel heeft en mijn idee is gewoon naar daar te gaan vragen of ze koppels hebben en ze dan gewoon met mij in een kamer/weide te zetten en de konijnen die naar mij willen komen hebben dan mij voorkeur. dus ik wil de konijnen laten kiezen of ik hun medebewoner of niet . het zal in ieder geval zijn dat de konijnen mogen gaan en staan waar ze willen behalve in mijn badkamer. ik reken op de eerste kosten rond de 450 a 550 € . en rond de 50 a 80 € per maand . ik heb samen met het dagcentrum waar ik normaal naar toe ( is nu gesloten door de corona ) meer dan 5 jaar voor 3 super lieve konijntjes verzord ( 2 zijn een week geleden overleden en 1 zit bij begleiding en is er zeer gelukkig) dus ik heb beetje ervaring met konijnen. ik ga beginnen met plannen te tekenen en wil ze hier voorleggen zodat jullie ze kunnen bekijken en vooral zeggen wat slecht is en goed is . als jullie dit ok vinden.
 13. de tuintje is van mij ( ik huur het ) het is ongeveer 4 meter lang en 3 meter breed . ik wou de konijntjes alle vrijheid gunnen door de in de hobby kamer de deur open te laten maar ik heb hier al gelezen dat ik echt moet kiezen tussen en buiten of binnenkonijn. mijn voorkeur ga uit naar en binnekonijn maar ik wil eerst meer weten wat konijnen zelf het liefste hebben. en daar moet ik nog wat infomartie verzamelen. want het is mijn taak hun het zo leuk mogelijk leven te geven. want je krijg veel terug zoals stampertje en de rosse en de bomma mij hebben gegeven. het zullen dwerg konijntjes zijn maar dit hang af wat men in het asiel heeft en mijn idee is gewoon naar daar te gaan vragen of ze koppels hebben en ze dan gewoon met mij in een kamer/weide te zetten en de konijnen die naar mij willen komen hebben dan mij voorkeur. dus ik wil de konijnen laten kiezen of ik hun medebewoner of niet . het zal in ieder geval zijn dat de konijnen mogen gaan en staan waar ze willen behalve in mijn badkamer. ik reken op de eerste kosten rond de 450 a 550 € . en rond de 50 a 80 € per maand .
 14. ik heb zelf en vraag over dit onderwerp . ik woon sins kort in en appartement voor personen met en mentale handicap ( bij mij autisme ) en als alles goed is mag ik volgende jaar konijntjes houden . ik ben redelijk in het tekenen op de pc als ik en aantal tekening met bouwplannen en info zouden jullie die dan kunnen nakijken en comentaar op willen geven wat goed en vooral wat slecht is ? zodat ik de werken geen 2x moet doen . waarom moeten konijnen wennen aan vers gras ? is dat niet het natuurlijke voedsel van konijnen in tegenstelling tot hooi ?
 15. ik wil gewoon mijn toekomstige konijnen alle vrijheid gunnen. aangezien ik maar en kleine tuin heb dacht ik ze alles te gunnen want de konijntjes van het AC hebben mij veel plezier gegeven . vooral als ze ondeugend waren 🙂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .