Spring naar bijdragen

trekkies

Members
 • Aantal bijdragen

  155
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

trekkies last won the day on 22 April

trekkies had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

42 Uitstekend

Over trekkies

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man
 • Provincie
  antwerpen ( vlaanderen )
 • Namen van de konijnen:
  bomma , stampertje , de rosse
 • Huisdieren
  geen

Recente profielbezoeken

719 profielweergaven
 1. trekkies

  springen

  bedank , het zijn 2 schatjes ( al is de rosse een deugenietje 😄) en ik wou enkel zeker weten dat ze blij zijn vandaag gingen ze liggen op hun favoriete nadat ze hun buikje vol hadden ( ik vond het zo schattig dat ik er en foto van wou nemen maar dan waren ze opeens erg nieuwschierig in mijn gsm )
 2. smorgen rond 10.00 krijgen de rosse en stampertje brokken en word het hooi bijgevuld en krijgen ze om de zoveel dagen bamboo takken,
 3. trekkies

  springen

  ik heb 2 vragen over het gedrag van onze konijnen : 1) als wij op het dagcentrum stampertje en de rosse eten komen geven of gewoon uit hun ren laten lopen. dan roepen wij altijd hun namen al om ze niet te doen schrikken als we er opeens voor hun ren staan maar is dit wel nodig ? 2) als we aan hun ren komen dan lopen ze rond en springen ze elkander , is angst ? ( wat mij vreemd klink want ze eten makkelijk uit onze handen en lopen graag in de weg als we hun ren proper maken )
 4. onze konijnen krijgen 1x per dag en kom met 80 gram korrels ( 40 gram per konijn ) en ook verse appel en peren takken of anders banboo ( vooral stampertje is er verzot op ) en ook hebben ze altijd hooi waar ze aan kunnen. het hooi verschillen we van maand tot maand van smaken ( want zou u iedere dag hetzelfde willen eten ? ) . als snoepje krijgen ze stukken wortel of andere groenten die zijn goedgekeurd op en lijst die ik online heb gevonden ( die we verstoppen tussen het hooi ) .
 5. trekkies

  tunnel

  dank u allebij
 6. trekkies

  tunnel

  binnekort gaan we de konijnen verhuizen naar en nieuwe plek. daar zijn we van plan en berg neer te zetten met daarin tunnels we dachten eerst aan pvc maar ik vrees dat ze daar geen grip op hebben daarom zocht en vond ik dit Snugglesafe bunny warren maar ik lees ook dat ze dit kunnen stuk bijten en dat is wel en probleem. we willen ze ook kamers geven maar we moeten er ook makkelijk aan kunnen om het proper te maken en eventueel dingen die stuk zijn te vervangen. mijn vragen zijn : hoe lang raden jullie aan ( midddelgrote konijnen ) hoe groot moeten de kamers zijn ? en welk matriaal is het beste . mocht er iemand ervaring hierbij hebben zou wij graag daarvan en foto zien.
 7. in antwerpen vieren wij moederdag in augustus en dan heb ik het wel moeilijk mijn moeder is nu 12 jaar geleden is overleden en we waren nogal close , van haar heb ik die enorme dieren liefde gekregen. maar wij ( mijn vader en ik ) gaven haar altijd rozen , ze was en enorm van rozen en ze had als hobby verschillende rozen soorten te kweken/groeien/
 8. meschien is het en stomme muggenbeet ? zou je ons a.u.b. kunnen zeggen hoe het afloop ?
 9. trekkies

  zouden konijnen dit doen

  ik was van middag aan het borduren ( ben bezig het aan het teken van the thundercats )en ik zat aan en groot eenvoudig stuk bezig en dan durf ik en beetje te Filosoferen en ik begon me af te vragen of konijnen met elkander praten zoals bv : konijn a : ik heb vandaag gezien dat de we nieuwe korrels krijgen konijn b : hopelijk niet weer die met die nep wortels smaak is echt niet te eten konijn a : ik vrees van wel zoiets in die trend . meschien en rare opmerking/vraag maar ik zou er niet van verschieten dat het min of meer zo gaat want ons stampertje en rosse leren snel van elkander hoe en waar de snoepjes staan.
 10. trekkies

  Tattoo topic

  ik zit te denken om mijn hele linker arm te gebruiken voor de dieren die voor mij belangrijk waren ( begrijpt me niet verkeerd aub alle dieren zijn belangrijk ) meschien de bomma eerst dan stampertje en de rosse en dan nog onze eerste kat ( ik ken de naam niet ) ow je had het over evee ik dacht over mij.
 11. trekkies

  Tattoo topic

  linker tatoo is van mijn/onze eerste hond pinky en teckel die we thuis haalde toen ik 6 jaar was rechter tatoo is van star trek ( ik ben en enorme star trek fan ) en het is het symbool van the borg ( en ras in de star trek wereld ) ik ben nu aan het sparen om nog en tatoo te laten zetten van de konijntjes die ik mee verzorg.
 12. namen vergeten sorry , de rosse , de bomma en stampertje
 13. de kat die mijn ouders hadden toen ik was geboren , in het begin waren ze bang dat de kat mijn pijn ging doen maar ik mijn moeder verteld dat ik de kat graag bij mij was .ik heb ergens nog en foto van onze teckel die kregen we toen ik 6 jaar oud was zal morgens een zoeken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .