Spring naar bijdragen

bibi&bobo

Members
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutraal

Over bibi&bobo

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Bibi & Bobo
 • Huisdieren
  Konijnen & hond

Recente profielbezoeken

155 profielweergaven
 1. marktplaats. ja dat zal het dan wel zijn😉
 2. wij hebben 76,- betaalt voor de castratie van de ram dit was incl. wondcontrole.
 3. ja maar ik bedoel dat voor nhd zijn ze erg zwaar maar voor een duitse hangoor zijn ze te licht 🙂
 4. nog bedankt voor de tip, aangezien ik ze gister al heb gekoppeld heb ik niet veel meer aan deze reactie 🙂 maar het is gelukkig allemaal goed gegaan. ik heb ze om 13:00 toch in een grote ren in de tuin gedaan. Eerst hadden ze totaal geen oog voor elkaar, bibi ging links en bobo ging rechts.. het begon een uurtje later met samen eten, de koppies werden gelikt en later werden er ineens binkies gemaakt!! Het ging zo goed dat ik ze om 18:00 samen in 1 hok met een ren heb gedaan. Ik trof ze vanochtend languit tegen elkaar aan! Het gaat allemaal super!! Er is niet gevochten, gereden, gevlindert oid.. alles ging top! Perfectie koppeltje (ze hadden elkaar heel erg gemist)
 5. hoi ik heb weer een vraag bobo is 21 september gecastreerd, morgen is het dus 3 weken geleden. Ik ga ze vanmiddag koppelen, dit wil ik doen in de keuken. Hier zijn ze allebei nog nooit geweest. Ze zaten vanaf baby al bij elkaar in het hok en zijn pas bij de castratie uit elkaar gegaan. Moet ik nog ergens rekening mee houden? Kunnen ze nu ook weer gaan vechten? En moet ik ze een paar dagen een paar uurtjes bij elkaar op een neutrale plek of als het vanmiddag goed gaat kunnen ze weer voor altijd bij elkaar? Ik hoop dat jullie mijn vragen kunnen beantwoorden!
 6. ze zijn inderdaad zwaarder dan hoe zwaar ze zouden moeten zijn voor een nhd konijn. weet je misschien welk ras het dan is? want de duitse hangoren zijn toch nog zwaarder?
 7. Ze krijgen konijnenkorrels, 2x per dag 20 gram. Dus ongeveer 40 gram.
 8. bibi&bobo

  Gewicht blijft hetzelfde

  Hoi bibi en bobo zijn nu 15 weken en 1264 en 1158. Vorige week waren ze 1268 en 1141. Bijna hetzelfde. Hoe kan dit?? ze krijgen 2x brokken per dag en s’avonds groenvoer. Er is altijd hooi en ze krijgen af en toe een lekkere snack.
 9. Het heeft geen geur, ik heb net gekeken en het is al een stuk minder.
 10. Hij heeft gister sla gehad, dat krijgt die wel vaker en hij reageert er altijd goed op. het zou plakploep kunnen zijn maar ik vind de kleur wel raar daarvoor. sorry voor de wazige foto
 11. Ik dacht inderdaad dat het een keutel was maar toen ik het uit zijn vacht woud halen was het echt vloeibaar. Het was ook geen tros maar een klont🥴
 12. bibi&bobo

  Weet iemand wat dit is?

  Hoi, Bobo is 21 september gecastreerd. Het ging eigenlijk gelijk daarna super goed. hij is ook zeker rustiger geworden. Ik controleer iedere dag de “wond” of de hechtingen er nog goed uit zien en als er geen bloed is te zien. Het zag er iedere dag goed uit totdat ik net ging kijken... er zit een ophoping laat ik maar zeggen, waarvan ik niet weet wat het precies is. Het lijkt een beetje op een zacht keuteltje, dat dacht ik ook maar toen ik het uit zijn vacht wou halen was het dus echt vloeibaar zeg maar. Het is een beetje bruin/rood van kleur. Is dat dan bloed of plakpoep? Ik zag hem er net ook aan likken.... dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zal er een foto bij toe voegen voor meer duidelijkheid. We hebben morgen al een afspraak bij de dierenarts staan, maar dat is de controle. Ik zal het dan nog even navragen. Trouwens hij eet en drinkt wel nog goed.
 13. bibi&bobo

  hoeveel mag een konijn eten?

  haai👋 ik heb een vraag: hoeveel mag een konijn eten? ze zijn nu ongeveer 14 weken oud en 1,2 kilo. (nhd) ik geef ze nu 2/3 een bodempje biks, dat is ongeveer 15g en daarom doe ik het ook wat vaker. want ze mogen 40g per dag (samen) er valt altijd hooi te eten en ze krijgen om de dag fruit of groente. ze krijgen ook vaak een knabbel stick, een knabbel balletje of een "dropje" of een abrikoos/kers snoepje. is dit te veel/weinig of goed. ze zijn wel wat aan de dunne kant.
 14. bibi&bobo

  konijntje zoekt de ander

  Hoi gister is mijn konijn bobo gecastreerd, hij heeft alweer gegeten en hij wordt langzaam de oude weer. Maar er is een probleempje, het andere konijntje is hem de hele tijd aan het zoeken omdat bobo in een ander hok zit (wel ernaast en in het zicht etc) hoe kan ik hier mee om gaan want bibi lijkt soms wel boos.... dan duwt ze alles aan de kant en rent ze als een gek het hok heen en weer... ik hoop dat ik iets met jullie tips kan.
 15. @Kenijn mijn konijn is vanochtend gecastreerd, mijn moeder bracht hem rond 8:00 en ik heb hem opgehaald om 15:30. in de auto was hij nog heel suf maar toen ik hem in zijn hok deed ging die gelijk hooi eten en hij keutelt ook al best veel, hij heeft al korrels gehad en een aardbei. Dus het gaat de goeie kant op!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .