Spring naar bijdragen

bibi&bobo

Members
 • Aantal bijdragen

  43
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

13 Goed

Over bibi&bobo

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Bibi & Bobo
 • Huisdieren
  Konijnen & hond

Recente profielbezoeken

269 profielweergaven
 1. ik zeg ook niet dat het aan te raden is en die mijn konijnen komen zeker niet uit een dierenwinkel😱 zo is het bij mij gegaan en dit raadde de dierenarts aan.
 2. ik bedoelde met giftig dat ze het niet mogen hebben vanwege het ontstaan van een gasbuikje. 🙂 maar ze doen gelukkig niks geks of raars!
 3. wij hebben een friese stabij van 6,5 maand. Toen we hem net in huis hadden was hij nog niks gewend qua halsbanden of tuigjes. We zijn dus begonnen met een halsbandje. Uiteindelijk hebben we een tuigje geprobeert, 1 van de welkoop, niet heel duur want hij groeit er natuurlijk uit. Hij heeft 2 of 3 tuigjes gehad waar hij is uitgegroeit (ze waren wel verstelbaar) Maar hij ging bij ieder tuigje heel zielig doen. Hij rende weg als we het tuigje pakte. Hij moest er met zijn voorpoten in en dan op de rug vast klikken. Uiteindelijk advies gevraagd bij de puppycursus, toen hebben we een tuigje van daar
 4. Die van mij hebben tot de castratie van de ram bij elkaar gezeten. Hij werd met 12,5 week gecastreerd en daarna heb ik ze 3 weken apart gehouden. Bij de meeste dierenartsen kan het vanaf 4 maanden of wanneer de ballen van je konijn zijn ingedaalt.
 5. Tot nu toe valt het gelukkig mee :) Ik denk ook niet dat ze heel veel er van hebben gehad, ik had maar een bodempje in het bakje gedaan en daar zat dus ook nog ijsbergsla en radiccio in. Ze eten en drinken nog gewoon en ze rennen nog rond. bedankt voor je reactie
 6. bibi&bobo

  witte kool gegeten

  hoi ik geef mijn konijnen altijd in de ochtend biks en in de avond groenvoer, we hadden sla over van het avondeten. Ik had dus een bakje gegeven met een beetje van die zak sla, maar toen ik weer naar binnen ging en de zak las, stond er op: ijsbergsla, radicchio en witte kool.... van ijsbergsla hebben ze nooit iets gehad, van radicchio ook niet... maar een konijn mag dus geen witte kool hebben. Is het heel erg dat ik het nu heb gegeven... want toen ging kijken was het bakje al leeg. Normaal zoek ik echt ALLES op of ze het wel mogen hebben en dit x dus niet omdat ik er niet vanu
 7. ik denk angst of pijn je kunt er best veel op internet over vinden
 8. als een konijn likt, is dat een teken dat die je aardig vind. het kan ook zijn dat het konijn behoefte heeft aan zout.
 9. ik denk dat het idd wel iets weg heeft van een hollander, ook van de vlaamse reus door de oren, maar als het verkocht is als vlinderkonijn denk ik dat er ook wel door heen kan zitten..
 10. ooh oke! ik weet niet precies wat je kan doen aangezien het best gek is dat ze nu al aan het vechten zijn.
 11. voor mij was het niet echt een kerst.. gister heb ik de konijnen meer ruimte gegeven, de ren heb ik ong 3 meter groter gemaakt met een zandbak. Daarna heb ik gekookt. vandaag kwam mijn oma, zijn we naar het bos geweest en daarna hebben we gegourmet. We hebben dit jaar helaas zonder cadeautjes moeten doen aangezien we lootjes zouden trekken en dan sinterkerst vieren met surprises. We hadden de lootjes nog niet getrokken en toen gingen ineens de winkels dicht.
 12. een konijn kan niet gecastreerd zijn met 9 weken, dat gebeurt pas vanaf ongeveer 3 maanden/12 weken
 13. woow! bedankt voor zoveel reacties, dat had ik niet verwacht😅 op 1e kerstdag eten we nu patat met een (mini) rollade en achteraf een laagjes toetje met pudding en speculaas😍 en 2e kerstdag gourmetten zoals gewoonlijk.
 14. hoi! Ik ga met kerst koken voor mijn gezin want dat leek me leuk alleen ik weet niet zo goed wat ik moet maken.... 🙂 Ik wil graag een voor, hoofd en een dessert maken. Wat eten jullie met kerst en hebben jullie nog leuke ideeën??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .