Spring naar bijdragen

Sam_Ollie_Puk

Members
 • Aantal bijdragen

  133
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Sam_Ollie_Puk last won the day on July 2 2016

Sam_Ollie_Puk had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

63 Uitstekend

1 Volger

Over Sam_Ollie_Puk

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

608 profielweergaven
 1. Wat voor ondergrond gebruiken jullie bij zere hakjes? Het is de bedoeling dat m'n konijn naar binnen komt (moet alleen nog even overleggen met vriendlief) omdat ze EC heeft en daardoor waarschijnlijk ook zere hakjes heeft gekregen, haar achterpootjes zijn sowieso zwakker geworden door de EC. Maar nu vroeg ik mij af wat jullie voor ondergrond gebruiken, tapijt, welk tapijt? Of gewoon vinyl? En wat leggen jullie in de kooi/wc? (De kamer waar ze dan zouden komen ligt laminaat)
 2. Super om te lezen dat de amputatie goed gegaan is, wel balen van het abces! Mijne had gewoon van de een op de andere dag d'r teen de andere kant op staan en op de foto's helaas alles over dus had geen keus en was ook geen twijfel over. Ik hoop dat je konijn er snel van hersteld is! Mijne was binnen een week weer topfit! (Maar dat is ook wel echt een keiharde voor zichzelf!)
 3. Ik heb een paar jaar terug bij een van m'n konijnen d'r 'grote' teen laten amputeren, ze zou eigenlijk gespalkt worden maar na het maken van röntgenfoto's kwamen ze erachter dat haar teen niet meer te redden was, de keuze was aan mij, of opereren of haar hele leven last ervan houden. ik heb haar laten opereren, ze heeft een weekje ongeveer met verband gelopen en verplicht in een binnenkooi moeten zitten maar ik heb na het herstel werkelijk niks meer kunnen ontdekken van haar teen. ze springt met gemak op het hok van 1M en is de snelste van ze allemaal! 😄 Ik zou dus aanraden om het te doen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .