Spring naar bijdragen

Sam_Ollie_Puk

Members
 • Aantal bijdragen

  138
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Sam_Ollie_Puk last won the day on 2 Juli 2016

Sam_Ollie_Puk had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

66 Uitstekend

1 Volger

Over Sam_Ollie_Puk

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

690 profielweergaven
 1. ik heb 1 rode franse hangoor, 1 wit met zwarte en grijzig/beige stippen, 1 tricolor, ik lichte tricolor en 1 wit/grijze (rhone)
 2. Zeker weten 🙂 Hij zit nu helaas alleen nog even 2 weekjes in zijn mini-hokje, ik ben te bang dat mijn nog niet gecastreerde voedster erbij klimt namelijk Hahah! Maargoed die 2 weken zullen nu niet meer veel uitmaken als hij straks 16m2 heeft ❤️
 3. Dankjewel hahaha weer wat geleerd! 😄 Ik was op zoek naar een voedster maar deze zat in een schrikbarend klein hokje en stond gratis af te halen, de eigenaar wist niet wat het was dus op hoop van zegen, helaas dus een ram, maar ik ga over een paar weken de gok wagen om hem aan mijn ram en 2 dames te koppelen, hopen dus op succes zodat hij een mooi konijnenleven tegemoet gaat 🙂
 4. Oke, top dan moet ik nog even geduld hebben dus Hahaha!
 5. Sam_Ollie_Puk

  Castratie Ram

  Beste allemaal, Ik heb dinsdag een nieuwe ram laten castreren, hij zou van ongeveer juni moeten zijn. Castratie was goed verlopen, hij at en keutelde vrijwel meteen en ging hem net dan ook weer terug buiten plaatsen. Alleen toen ik net keek zaten zijn ballen er nog? Ik heb bij vorige konijnen nooit echt gekeken na castratie maar dacht altijd dat de ballen verwijderd werden? Mijn DA is konijnkundig dus vraag mij af of het nog moet slinken of dat de DA toch een fout heeft gemaakt? Voordat ik een heel dom telefoongesprek ga voeren wilde ik toch even zekerheid vragen hier :')
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .