Spring naar bijdragen

Renske34

Moderators
 • Aantal bijdragen

  863
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  10

Renske34 last won the day on 19 September

Renske34 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

115 Uitstekend

Over Renske34

 • Rang
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Ivy en Jip
 • Huisdieren
  Konijnen, katten, ratten

Recente profielbezoeken

950 profielweergaven
 1. Hahaha ik zie het helemaal voor me ja, klagende konijnen. Ik weet niet of je handig bent of iemand kent die handig is, wellicht kun je zoiets zelf maken maar dan een ren op sta hoogte?
 2. Nu, ik ben verkouden. Verder ben ik nooit echt ziek (gelukkig!) Wanneer heb je voor het laatst geschommeld?
 3. Veel drinken is goed toch? Omdat katten dat uit zichzelf niet echt doen wat weer slecht is voor hun nieren. Ik moet zelf opbiechten dat ik niet let op merk want ze lusten alles. En het is vooral uit gemak dat ik ze geef wat er op het moment in de aanbieding is. Wel probeer ik zo weinig mogelijk troep zoals graan in hun voer. Maar dit lukt me niet altijd.
 4. Ik win echt nooit wat, maar ik doe ook nooit ergens aan mee. Hoewel, tellen medailles van hardloopwedstrijden mee? Dan was het afgelopen juni! Wanneer heb je voor het laatst pannenkoeken gebakken?
 5. Ik lees nooit in mijn vrije tijd een boek. Mijn laatste boek wat ik gelezen heb, was voor mijn opleiding en dit was ongeveer drie weken geleden. Daarna snel weer weggelegd 🤔 Wanneer heb je voor het laatst een dag geen internet gehad/gebruikt?
 6. Echt weken geleden! Ik heb geen tv aansluiting thuis. Als je bedoelt Netflix op de televisie, dan eergisteren. Wanneer heb je voor het laatst uitgeslapen?
 7. Nee hoor dat is inderdaad echt zonde van je geld. Super goed van je dat je dit soort dingen van tevoren uitzoekt, echt fijn ook voor het konijntje zelf. Ik vind zelf Momo of Simba heel leuk maar heb je al een idee hoe je zijn vriendinnetje wil noemen? Dan kan je iets zoeken wat leuk bij elkaar past!
 8. Leuk dat je een konijntje krijgt! Je hoeft geen binnenkooi in de ren te zetten hoor. Wel een bak die je als toilet kan gebruiken en genoeg schuilmogelijkheden zoals kartonnen dozen of zoiets. Zindelijk kan je oefenen, er staat veel info op de website hierover. Ik zou een stuk vinyl als ondergrond doen, dat is makkelijk schoonmaken als ze aan het begin nog niet zindelijk zijn. Dit kan je vaak wel halen bij kwantum die hebben vaak voordelig reststukken liggen.
 9. Ik bouw een soort fort van kartonnen doos of dozen en dan vetbed erin en fleece. Daar kruipen ze op de een of andere manier wel in. Stro moeten ze echt niks van hebben, zo gek. Maar vaak zitten ze in de vrieskou gewoon buiten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .