Spring naar bijdragen

Renske34

Moderators
 • Aantal bijdragen

  534
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  8

Renske34 last won the day on April 10

Renske34 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

64 Uitstekend

Over Renske34

 • Rang
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Ivy en Jip
 • Huisdieren
  Konijnen, katten, ratten

Recente profielbezoeken

719 profielweergaven
 1. Renske34

  Klaagtopic 2019

  aan de telefoon bedoel je? net nog gehad, ik moest de tandarts bellen om een afspraak af te zeggen. Slechte deuntje ooit haha... duurde ook eindeloos.
 2. Oei zo herkenbaar! Vreselijk veel pijn doet dat haha.. elke paar weken de nagels knippen maar na drie dagen zijn ze weer net zo scherp als eerst šŸ˜£
 3. Animalis 100% echt wat een kundigheid. Zij specialiseert zich in konijnen. Haalt er vaak wetenschappelijk onderzoek bij en overlegt met Wilhelminapark indien nodig.
 4. Renske34

  Jippie topic 2019

  Lekker @Evee ! nu met dit zonnetje (daar ook?)
 5. Hier het zelfde. Alleen voermachine en ze lijken ook altijd blij als ik weer aan de schoonmaak ben in het hok. Maar verder moeten ze er niks van hebben haha. Geeft niets, daar heb ik katten voor (twee mega knuffels)
 6. Renske34

  Joris

  Hahaha dat heb ik ook zo vaak. En vaak hebben ze het niet door, zitten ze tien minuten met een brok op de kop te eten. Lekker sullig gezicht is dat altijd.
 7. Welkom :) wat een snoetjes zeg.
 8. Heb je toevallig ander hooi gekocht of een nieuwe zak van je reguliere hooi? Soms zit er een minder goeie "oogst" in en eten ze het minder graag. Ook kan het een teken zijn van (beginnende) haakjes op de kiezen ook al eten ze nog wel andere dingen, dit kan soms wel voorkomen. Ze stoppen soms niet ineens met alles eten.
 9. Renske34

  Bijten en slaan

  Fijn dat het al wat beter wordt! Samen blijven oefenen :)
 10. Wat bedoel je met geen ondergrond, waar lopen ze de hele dag op? En ik neem aan wel een toiletbak waar ze dan hun behoeftes doen?
 11. Ik zou even rondbellen bij dierenartsen voor de actuele prijzen. Wellicht organiseren ze nog een ent-middag bij je in de buurt dat scheelt vaak al in de prijs. Ik zou je absoluut aanraden om de volledige inenting te doen, lees hier in dit artikel er meer over: https://www.bunnybunch.nl/informatie/myxomatose-vhs/ Zo onwijs veel scheelt het niet in prijs en dan ben je tenminste helemaal beschermd. Ik was dit jaar twee keer 25 euro kwijt voor twee konijnen voor de volledige inenting. Dit was wel op een inenting dag dus goedkoper dan regulier denk ik.
 12. Renske34

  Bijten en slaan

  Eens met bovenstaande. O en haar aanleren dat ze even moet wachten met eten dat heeft geen zin en zal juist meer frustratie opwekken.
 13. @Evee mn wedstrijd ging echt heel goed. Ik liep niet voor een tijd maar gewoon gezellig en relaxed, en dat is gelukt. Na 14km dacht ik nou ik kan er nog wel 10 (misschien licht overdreven maar zo voelde het) heel leuk! Weekend is alweer voorbij helaas.... gisteren nog een beetje de maandag doorgekomen?
 14. De 14 km! met een groepje die eigenlijk een stukje sneller lopen dan ik, dus dat wordt een uitdaging voor me......
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .