Spring naar bijdragen

Renske34

Moderators
 • Aantal bijdragen

  1187
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  12

Renske34 last won the day on 1 Juni 2020

Renske34 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

257 Uitstekend

4 Volgers

Over Renske34

 • Rang
  Wortelexpert

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Bambi & Bloem
 • Huisdieren
  2 nijnen, 2 katten

Recente profielbezoeken

1455 profielweergaven
 1. Welkom hier!
 2. Allemaal de beste wensen!!
 3. @pakyakker is de winnaar van de fotowedstrijd van december: Winter! Met onderstaand kiekje. Gefeliciteerd!
 4. Krijgt het konijn ook medicatie? Alleen dwangvoeren zal denk ik niet voldoende zijn, hij zal verstopt zitten omdat de keutels erg klein zijn. Ik zou toch even overleggen met de dierenarts hierover. Sowieso is pijnstilling een goed idee, door de pijn zal je konijn ook niet al te enthousiast zijn om te eten.
 5. Hoi en welkom terug! 😁 Veel lees plezier hier. Je kunt van alles te weten komen over geschikte huisvesting voor je konijntje als je de kooi onhandig vindt. Permanent veel ruimte is altijd een goed idee, zeker als je konijntje wat 'stout' is. Een lief maatje zou trouwens ook goed helpen! Er staat veel info op de site zoals: https://www.bunnybunch.nl/informatie/category/konijnen-huisvesting over de huisvesting/verschillende hokken https://www.bunnybunch.nl/informatie/category/konijnen-koppelen en je kan je inlezen over de mogelijkheden voor een maatje vo
 6. Dat is een goed idee, om via Evee de foto's te plaatsen. Ik wacht al een paar dagen in spanning af op het laatste pakketje! 😊 Leuk voor je secret santa ook om te zien! Tenminste ik werd heel erg blij van het verslag van @lolalisa (en dan natuurlijk vooral haar lieve nijn 😍)
 7. Renske34

  Hoi!

  Hoi! Welkom! Wat een liefje
 8. Renske34

  Corona virus

  @Evee ik ben bang dat laatste.... roept veel weerstand op denk ik.
 9. Renske34

  Corona virus

  Hoe kan dit? Bij ons gaan alle oncologische behandelingen 100% door. Dit is wel schokkend?
 10. @JacinthaBrehler het konijn is op lugubere wijze open gemaakt 😅 hij genoot er net iets teveel van naar mijn zin hahaha. Hij is mega enthousiast over het snoep en ook erg blij met het andere cadeautje. Super bedankt!
 11. Vandaag stiefzoon verrassen met de konijnensurprise!
 12. Hahaha, wat geniaal. Nu zie ik het ja. Ik had een lange werkdag achter de rug, laten we het daar maar op houden 😇 gelukkig hadden we de groetjes van lieve Kliko en Rummikub nog
 13. De mijne moeten worden gechipt ivm dat ik een verzekering heb afgesloten voor ze. Dit hoeft niet perse voorafgaand aan de verzekering dus ik stel het steeds maar uit (wordt overigens vergoed door de verzekering omdat ze dit als eis stellen). Liefst wacht ik tot het een keer nodig is dat ze sowieso onder narcose gaan. Bloem moet nog gecastreerd worden dus wellicht gebruik ik dat als gelegenheid. Als ik geen verzekering had dan had ik het waarschijnlijk niet gedaan.
 14. @lolalisa wat een geniaal uitpakverslag en wat LIEF dat filmpje erbij. Ik smelt er helemaal van.... fijn dat het zo goed terecht is gekomen! 😍
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .