Spring naar bijdragen

Renske34

Moderators
 • Aantal bijdragen

  981
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  11

Renske34 last won the day on 26 December 2019

Renske34 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

144 Uitstekend

Over Renske34

 • Rang
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Ivy en Jip
 • Huisdieren
  Konijnen, katten, ratten

Recente profielbezoeken

1142 profielweergaven
 1. De fotowedstrijd van april heeft als thema Konijnenmaatjes Laat zien welke invulling jouw huisdieren geven aan dit thema ! Bewerkte foto's zijn niet toegestaan. De spelregels op een rij: - 1 foto per persoon. Je moet zelf je eigen foto inzenden, dit kan een ander niet voor jou doen. - Heb je vorige maand gewonnen? Helaas mag je deze maand dan een keertje niet mee doen. - Bewerkte foto's zijn alleen toegestaan als dit in de opdracht van de maand is genoemd. - Het wisselen van een foto is niet toegestaan, als je eenmaal hebt ingezonden mag je dus niet meer ruilen. - Het is de bedoeling dat het een foto is van een dier dat van jezelf is (tenzij het thema anders aangeeft) en de foto moet door jou zelf gemaakt zijn. - Stemmen mag de gehele maand, en doe je via de "vind ik leuk" knop, rechts onder een bericht. Ook de smileys en hartjes tellen mee als "like". De foto met de meeste stemmen aan het eind van de maand, wint de wedstrijd. - Winnaars krijgen een plekje in het topic met de winnaars van dat jaar en op de bunnybunch facebookpagina, instagram en pinterest. - De winnaar, dat is de foto met de meeste likes aan het eind van de maand, ontvangt een kortingscode t.w.v. 5 euro te besteden in de Bunnybunch Webwinkel. - Het hoeft geen konijnenfoto te zijn, honden, katten, paarden, kleine knagertjes, alle diertjes mogen mee doen, zolang de foto maar aansluit bij het thema van de maand. Lukt het niet om een foto te plaatsen? Dan is het bestand waarschijnlijk te groot. Tips hoe je de foto dan alsnog kan plaatsen lees je in dit topic. Dit topic is alleen voor het inzenden van foto's! Berichten zonder foto zullen worden verwijderd. Heb je vragen of wil je iets zeggen over de foto's is in dit topic, reageer dan in het fotowedstrijd - discussietopic. Verzin iets leuks en inzenden maar !! Succes !
 2. De winnaar van maart: @cewhorsch
 3. Ja! Mannetje is weer flink aan het rijden... Heb dan altijd een beetje met haar te doen. O en vanmorgen weer flink zijn vacht geplukt, ik haalde er zowat een heel konijn aan vacht uit.
 4. Renske34

  Corona virus

  Ja hoor het is prima vol te houden en tot op heden hebben we nog geen positief geteste patiënten maar even afkloppen. Ik denk dat het best wel snel erger wordt..
 5. Renske34

  Corona virus

  Ik ben er dus zo eentje die uit haar ziekenhuisdienst nog een halfje wit nodig had. Nou, vergeet het maar.....🙄
 6. Vangen, gelijk! Ik houd van kleine huizen! Al zit ik heel goed waar ik nu zit, maar geen hypotheek lijkt me heerlijk. 3 lieve kittens
 7. Is er een teken dat ze ontsnapt is? Een stuk gaas wat open is bijvoorbeeld. Kan ze in de tunnel verstopt zitten?
 8. Ik ben bang dat het zijn energie niet goed kwijt gaat kunnen in zo een kleine ruimte. Heb je de mogelijkheid om er een ren aan vast te maken? Deze kan je al voor een tientje kopen via marktplaats of iets duurder in de dierenwinkel. Verder zijn konijnen gek op schoenendozen, wc-rollen gevuld met hooi of ander knaagvriendelijke speeltjes.
 9. Leuk om te lezen. Hier in de ochtend en avond een klein handje brokken.Verder een paar keer per dag vers hooi. Groenvoer ben ik weer voorzichtig aan het opbouwen, 1 van mijn konijnen reageert daar niet zo goed op met zijn darmen.
 10. Welkom, wat een schatjes. En sluit me aan bij bovenstaande!
 11. Wat een mooie leeftijden lees ik hier! Ik heb er eentje van 6,5 zitten en eentje van 4. Hopelijk nog vele jaren te gaan dus
 12. Twee keer per dag, ze drinken nogal veel of gooien de bak om of gooien er hooi/zaagsel in ☹️
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .