Ga naar inhoud

Renske34

Moderators
 • Aantal items

  1217
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  12

Renske34 won de laatste dag op 1 juni 2020

Renske34 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

276 Goed

4 Volgers

Over Renske34

 • Titel
  Wortelexpert

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Bambi & Bloem
 • Huisdieren
  2 nijnen, 2 katten

Recente bezoekers van dit profiel

1542 profielweergaven
 1. Animalis daar sluit ik me zeker bij aan. Je treft dan Angelina of haar collega maar hij is ook erg kundig met konijnen. Inderdaad prijzig maar ik vind dat het waard voor wat je krijgt en extra zorg en service die ze verlenen. Alleen bij bijv. Routine ingrepen zou het lonen om even rond te shoppen. Castratie heb ik bijv. Bij onder andere ranzijn Delft of avonturia Den Haag gevraagd om de kosten, en dat kan best schelen.
 2. De grote winnaar van de maand maart, in het thema sneeuw, is geworden: @BaasjevanBrownie met onderstaand plaatje. Gefeliciteerd! Brownie had wel interesse in de neus van die rare nieuwe bewoner van zijn ren. En de kraaloogjes komen hem vast ook ergens bekend voor 😉
 3. De fotowedstrijd van April heeft als thema 'meest mislukte foto'... onder het mom van 1 april! Wij zijn ontzettend benieuwd naar die ene perfecte pose, die dan ruw verstoord werd door een actie van je huisdier/omgeving die niet meewerkt/decor wat omvalt. Dit kan niet anders dan hilarische plaatjes opleveren. Kom maar door met de foto's! De spelregels op een rij: - 1 foto per persoon. Je moet zelf je eigen foto inzenden, dit kan een ander niet voor jou doen. - Heb je vorige maand gewonnen? Helaas mag je deze maand dan een keertje niet mee doen. - Het wisselen van een foto is
 4. Ik haal regelmatig rieten mandjes uit de kringloop. Wel even goed opletten dat het riet onbewerkt is. Daar zitten ze in (je kan er eventueel een kleedje in leggen) en ze gebruiken het om te knagen. Die stoffen mandjes gebruiken ze bij mij altijd als toilet...
 5. Ojee.... ik weet wat ik te doen heb tijdens mijn verlof 😅
 6. Rangorde, graven en binkies..... mijn katten zijn overigens ook echt drukker!
 7. Je zou maandelijks een klein bedrag opzij kunnen zetten en zo sparen voor de castratie. Ook heeft vergelijken van dierenartsen veel zin, soms zit er veel verschil tussen de prijzen. Het is wel aan te raden om maandelijks sowieso te gaan sparen voor dierenartskosten. de bedragen die hierboven genoemd worden zijn voor mij helaas geen uitzondering... het is nu nog een ver van je bed show wanneer ze gezond en wel zijn. Maar als je er eenmaal mee te maken hebt dan baal je.
 8. Maand: Januari 2021 Thema: Goede voornemens We mogen dit topic verblijden met maar liefst twee foto's deze keer bij een gelijkspel! De foto van @Ripley Het goede voornemen van Winny: Sporten! Om zo een gezond gewicht te bereiken. Haar favoriete sport: neusbal. En de foto van @Boefje Noellie heeft mij verteld dat ze gaat proberen te stoppen met haar game verslaving. Gefeliciteerd beide! De prijs komt jullie kant op.
 9. De fotowedstrijd van februari 2021 heeft als thema Konijnenliefde ❤️ Februari... de maand van Valentijnsdag! Hoe leuk is het om deze dag te vieren met het aller-allerliefste in je leven... je raadt het al: je konijnen natuurlijk! We zijn erg benieuwd hoe jouw huisdieren deze leuke maand vieren. Heb je een konijnenstel zo klef als honing of ben je stiekem in het bezit van de grootste knuffelkont op aarde, die jóu geen moment met rust laat? Kom maar op met de inzendingen en laat zien welke invulling jouw huisdieren geven aan dit thema ! De spelregels op een rij: - 1
 10. Renske34

  Bunny-twins!

  Qua kleuren zeker wel. Wat een schatje 😍 Maar Fluffy is veel meer 'fluffy'. De mijne is kortharig en echt een beetje Chubby.
 11. Renske34

  Bunny-twins!

  Ik meen me te herinneren dat er ook (misschien wel meer) iemand is met een konijn wat op mijn Bambi lijkt? Kom er even niet op..
 12. Renske34

  Bunny-twins!

  Klein beetje een tweeling: Ook allebei met zo'n lekkere onderkin geloof ik??
 13. Sorry, ik was vergeten op reactie plaatsen te klikken! Uitleg is wel handig inderdaad dank Evee 😊
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .