Spring naar bijdragen

Renske34

Moderators
 • Aantal bijdragen

  954
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  11

Renske34 last won the day on 26 December 2019

Renske34 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

138 Uitstekend

Over Renske34

 • Rang
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Ivy en Jip
 • Huisdieren
  Konijnen, katten, ratten

Recente profielbezoeken

1077 profielweergaven
 1. Huh echt? Kan me nauwelijks voorstellen hoe dat dan in zijn werk gaat. Maar het zal wel dan ๐Ÿ™ˆ
 2. O wat stom zeg. Waarom niet dan?
 3. Ik was van de week in Ikea maar ze hebben nu geen kleed meer van 10 euro.... wel eentje voor 19,95. Misschien keek ik er overheen...wel jammer ik dacht dat ze hem nog hadden. Of hij is op!
 4. Regelmatig bewegen helpt ook bij de darmactiviteit, kan ze dat wel goed gedurende de dag? Verder houd ik de verharing altijd een beetje in de gaten en haal overtollig haar zelf even weg met een borsteltje oid. Ook houd ik de keutels in de gaten, zodra die kleiner worden kan je al zien dat er iets niet goed gaat. Dan kan je tijdig aan de bel trekken mocht het nodig zijn.
 5. Sterkte hiermee ๐Ÿ™‚ wat was hij mooi. Je kunt hier altijd aankloppen mocht je ergens mee zitten.
 6. Renske34

  Roken

  1. Wat rook je (vapen, sigaren, sigaretten, waterpijp) Sigaretten 2. In het geval van vapen hoeveel nicotine? - 3. Hoeveel rook je? Ik denk gemiddeld 1 pakje per maand 4. Bestel je het of koop je het in de winkel? Koop het 5. Hoelang rook je al? Sinds 13 jaar 6. Hoe oud ben je? 28 jaar oud 7. Heb je al wel eens geprobeerd te stoppen? Zoja hoevaak en hoe ging dat? Zo nee zou je dat wel willen? Nooit geprobeerd. Wil nog niet perse stoppen.
 7. Hoi en welkom op Bunnybunch! Wat sneu dat je konijntje onverwachts is overleden, sterkte daarmee. Op dit forum zijn we echter tegen het fokken van/met konijntjes. Ik weet niet of je weleens een kijkje hebt genomen in een willekeurige konijnenopvang? Die zitten over het algemeen overvol met zoveel leuke lieve konijntjes. Waarschijnlijk zit er best een hele goeie match tussen voor jouw rammetje nadat deze gecastreerd is. Omdat je het over meerdere hokken hebt denk ik dat je meerdere konijnen wil houden? Op Bunnybunch staat heel veel informatie over het houden van konijnen, wat is belangrijk bij de huisvesting en het matchen van een leuk konijnenvriendje. https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen/ lees deze info gerust even door. Je kunt een nieuw topic openen met betrekking tot het koppelen van jouw rammetje, dit topic moet ik helaas sluiten!
 8. Ben benieuwd.. al wat verbetering? ๐Ÿ™‚
 9. Renske34

  Urine konijn

  Het ruikt normaalgesproken niet naar vis. Ziet het er wel normaal uit? Heeft ze een bepaalde plek waar ze plast of doet ze dit overal? Het is fijn om haar zindelijk te maken zodat ze het op 1 plek doet. Die plek kun je dan een keer per twee dagen (bijvoorbeeld) schoonmaken en dan heb je sowieso geen last meer van de lucht. Je kunt dit even doorlezen: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen-gedrag-opvoeding/post/konijnen-zindelijk-maken/
 10. Hoi en welkom! Een ren is inderdaad een oplossing. Een maatje ter afleiding trouwens ook. Heb je dit topic al bekeken? Hier ontsnapte ook een konijn telkens uit het verblijf.
 11. Oh ja ik had goedkope plakplinten gekocht om het vinyl aan de randen mee vast te maken (half over het vinyl half op de vloer plakken). Deze staken net buiten de ren en het zag er netjes afgewerkt uit. Ook zorgt dat ervoor dat de ren niet makkelijk kan verplaatsen.
 12. Ik had inderdaad ook altijd vinyl. Wel had ik 1 konijn die echt een beetje een stuntel was en vaak alsnog uitgleed over het vinyl, ondanks dat ik de meest stroeve variant had gekozen. Toen ze eenmaal helemaal zindelijk waren heb ik bij Ikea gewoon tapijt gehaald. Je hebt daar een bepaald vloerkleed voor 10 euro. Dat legde ik dan neer als ondergrond. Maar ik weet niet of de jouwe inderdaad helemaal zindelijk worden.
 13. Wat een leuk stel zo! Ben benieuwd of de kleine zich snel op z'n gemak voelt daar.
 14. Wat heeft ze een mega lief snoetje! Fijn dat het zo voorspoedig gaat ๐Ÿ™‚
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .