Spring naar bijdragen

Renske34

Moderators
 • Aantal bijdragen

  1044
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  12

Renske34 last won the day on 1 Juni

Renske34 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

172 Uitstekend

Over Renske34

 • Rang
  Wortelexpert

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Ivy en Jip
 • Huisdieren
  Konijnen, katten, ratten

Recente profielbezoeken

1231 profielweergaven
 1. Laat je even weten hoe het werkt voor je? Ik twijfel ook om weer terug naar houtkorrel te gaan. Ik vond het fijn qua geur alleen mijn toenmalige konijn ging er uitgebreid van eten....... Hoe lang je ermee doet ben ik ook even vergeten.... Ik heb mijn konijn lang op zaagsel met hooi gehouden omdat ze last had van sore hocks (nu niet meer) maar vind zaagsel toch niet zo fijn voor de luchtwegen. Wel was het altijd lekker goedkoop.
 2. https://www.bunnybunch.nl/informatie/koppelen-van-konijnen Staat hier nog bruikbare informatie tussen? Er zijn inderdaad heel veel methodes en ik denk dat het niet veel uitmaakt welke je gebruikt. Je zou jouw manier kunnen proberen met het houten schot, het is wel fijn als ze elkaar niet zien. Ruiken doen ze elkaar toch wel maar dat hou je denk ik niet zo snel tegen en op deze manier blijven ze beide lekker de ruimte hebben. Wordt die ren hun permanente verblijfplaats zeg maar? Het is wel heel belangrijk dat je zorgt dat ze op geen enkele manier per ongeluk toch bij elkaar komen. Soms lees je verhalen achteraf dat het mannetje over het hek gesprongen is of zich onder het hek door gegraven heeft en de voedster drachtig is. Sommige konijnen kunnen bizar hoog springen, ik had er ooit eentje die zelfs als een soort spider man het hek in 'klom' 😅 Verder natuurlijk ook eens met bovenstaande adviezen 🙂 Succes! Laat je weten hoe het loopt?
 3. Renske34

  Konijn te dik?

  Wat bedoelde de dierenarts met 'wat te stevig' en noemde hij ook een streefgewicht? Ik zou denk ik niet zomaar haar actief gewicht laten verliezen, als jij beschrijft hoe ze aanvoelt zou ik zeggen dat ze op goed gewicht is. Ze oogt ook wel goed, maar ik heb er niet voor geleerd dus zeker weten doe ik het niet. Ik kijk er denk ik ook anders naar, mijn konijnen hadden vaak moeite om op gewicht te blijven. Dat had achteraf vaak wel een oorzaak zoals EC / haakjes ofzoiets maar vandaar dat ik er huiverig voor ben. Ze verloren zo snel gewicht en zie dat er maar eens gezond weer aan te krijgen. Kortom ik zou de dierenarts concreet advies vragen en de tip hierboven is ook een leuke; actief houden door bijv. te spelen met eten etc. Dat deed ik bij mijn kat met (flink) overgewicht en die is toch langzaam een kilo kwijtgeraakt toen.
 4. ooo wat lief. Ik vind hem op een Franse webshop, is hij nog ergens anders te koop dat je weet?
 5. En een kattenbak zonder deksel?
 6. Veel sterkte.. hopelijk morgen goed bericht. Zelf hier geen ervaring mee.
 7. Sorry gedraaid ! deze vanmiddag bij zeeman gescoord
 8. Sterkte hoor, ik duim mee!
 9. De winnaar van de wedstrijd van juni is: @Pablo&Lola met onderstaand plaatje. Gefeliciteerd! Liefde op het eerste gezicht: Lewis & zijn ice pod.
 10. De fotowedstrijd van juni heeft als thema "Camouflage" Is jouw huisdier een koning in het verstoppen of niet opvallen? Verscholen tussen de struiken of achter kussens. Misschien matcht jouw konijn wel prachtig met het behang. Laat zien welke invulling jouw huisdieren geven aan dit thema. Bewerkte foto's zijn deze maand niet toegestaan. De spelregels op een rij: - 1 foto per persoon. Je moet zelf je eigen foto inzenden, dit kan een ander niet voor jou doen. - Heb je vorige maand gewonnen? Helaas mag je deze maand dan een keertje niet mee doen. - Bewerkte foto's zijn alleen toegestaan als dit in de opdracht van de maand is genoemd. - Het wisselen van een foto is niet toegestaan, als je eenmaal hebt ingezonden mag je dus niet meer ruilen. - Het is de bedoeling dat het een foto is van een dier dat van jezelf is (tenzij het thema anders aangeeft) en de foto moet door jou zelf gemaakt zijn. - Stemmen mag de gehele maand, en doe je via de "vind ik leuk" knop, rechts onder een bericht. Ook de smileys en hartjes tellen mee als "like". De foto met de meeste stemmen aan het eind van de maand, wint de wedstrijd. - Winnaars krijgen een plekje in het topic met de winnaars van dat jaar en op de bunnybunch facebookpagina, instagram en pinterest. - De winnaar, dat is de foto met de meeste likes aan het eind van de maand, ontvangt een kortingscode t.w.v. 5 euro te besteden in de Bunnybunch Webwinkel. - Het hoeft geen konijnenfoto te zijn, honden, katten, paarden, kleine knagertjes, alle diertjes mogen mee doen, zolang de foto maar aansluit bij het thema van de maand. Lukt het niet om een foto te plaatsen? Dan is het bestand waarschijnlijk te groot. Tips hoe je de foto dan alsnog kan plaatsen lees je in dit topic. Dit topic is alleen voor het inzenden van foto's! Berichten zonder foto zullen worden verwijderd. Heb je vragen of wil je iets zeggen over de foto's is in dit topic, reageer dan in het fotowedstrijd - discussietopic. Verzin iets leuks en inzenden maar !! Succes !
 11. Wauw wat erg! Hoe laat gaat hij dan slapen?
 12. Ja ze slaapt s nachts naast de koppelren dus dat speelt niet. Maar inderdaad vaak moet je na twee dagen koppelen bijvoorbeeld ook gaan werken en dan kan er ook van alles gebeuren.. ik denk dat ze het kan proberen.
 13. Ach wat naar... maar als ik je zo lees heb jij er alles aan gedaan met de kennis die je op dat moment had. Ze heeft maar geluk met zo’n baasje. Eventjes doorbijten nu, hoe lang moet ze achter de hekken zitten en kunnen ze iets doen aan die poot en kruisband? hoe gaat het nu met pijnstilling toedienen? het is zeker een goed idee om de dierenarts te laten weten wat er mis is gegaan en wat voor gevolgen dat heeft gehad voor je konijn. Wellicht willen ze je tegemoet komen en ik hoop dat ze er iets van opsteken....
 14. Het is wel echt wachten op de antibiotica maar in de tussentijd vind ik het wel lastig om hem zo te laten lijden.. wat zei de dierenarts ervan dat hij door z’n mond probeert te ademen? Ik weet wel dat je de neus kan spoelen maar weet niet of het in dit geval zou helpen. Is er naar de longen geluisterd ook?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .