Spring naar bijdragen

Renske34

Moderators
 • Aantal bijdragen

  238
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

Renske34 last won the day on January 2

Renske34 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

34 Uitstekend

Over Renske34

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Ivy en Jip
 • Huisdieren
  Konijnen, katten, ratten

Recente profielbezoeken

546 profielweergaven
 1. Renske34

  Voedster blijft op ram rijden

  Eten ze nog wel samen op dezelfde plek zonder ruzie? En heeft Dex genoeg mogelijkheden om zich even terug te trekken van haar?
 2. Renske34

  Wc verschonen

  Mijn ervaring met hooi in de bak leggen is dat ze het plat lopen en erop plassen en dan is het niet meer interessant om te eten.
 3. Renske34

  Wc verschonen

  Ik weet niet of jouw ruif daar geschikt voor is, of dat je een open hooiruif moet hebben (ik heb zelf degene van de afbeelding, dat is eigenlijk een tasjes houder van de Ikea haha). Maar zo dus:
 4. Renske34

  Wc verschonen

  Kan je je ruif niet boven de bak hangen, dan moet je konijn daadwerkelijk in de bak zitten om hooi te kunnen eten en dan zal die waarschijnlijk zijn behoefte doen in de bak.
 5. Renske34

  De sportschool

  Lijkt mij altijd zo lekker, hardlopen met de hond. Maar nu ik er over nadenk zie ik het niet heel vaak, mogelijk hebben meer mensen dat probleem. Je moet maar net het zelfde tempo hebben. Goeie oplossing om een loopband te kopen.
 6. Ik zou ook naar beide kunnen komen 🙂
 7. Renske34

  Wat moet ik doen als mijn konijn een nat neusje heeft?

  Hoe is het nog afgelopen @SweetBunny’s ?
 8. Renske34

  Iemand ervaring met deze fokker?

  Super leuk, ben erg benieuwd. Mijn laatste opvang konijn was rond de 6 a 7 maanden oud, ook echt nog een jong konijn. Hierdoor heb je nog wel wat invloed op het tam maken dus het kan echt. En inderdaad, je gaat met zo een goed gevoel naar huis! Super leuk is dat.
 9. Renske34

  Bunnybunch cafe 2019

  `heerlijk dat het in ieder geval lekker droog is, met een zonnetje hier.
 10. Renske34

  Even voorstellen.......

  Welkom 🙂
 11. Renske34

  Kunststof hok?

  Als je er permanent een ren aan hebt zou ik gewoon voor de 120 cm gaan. Die is al best wel groot, de onderbak kan je er dan gewoon makkelijk met 2 handen uit halen. Bij 140 zal dat wat moeilijker gaan denk ik..
 12. Renske34

  Klaagtopic 2019

  Jammer 😞 hopelijk vind je alsnog iets naar je zin.
 13. Renske34

  Bunnybunch cafe 2019

  Lekker bezig! Ik merk dat als ik veel loop (nu 4x per week) dat ik juist wel wat meer last krijg van mijn onderrug. Misschien loop ik niet juist. Daarnaast doe ik dan altijd de rug oefeningen van mijn fysiotherapeut en dat helpt goed. Het helpt ook niet mee dat ik op mijn werk veel moet tillen. Succes vandaag Evelien!
 14. Renske34

  Nieuw

  Welkom 🙂
 15. Renske34

  Bunnybunch cafe 2019

  Goed bezig @LilyMarshall Train je ergens voor of gewoon zomaar? Succes bij de chiropractor, ik ging daar vroeger ook heen omdat ik zoveel hoofdpijn had. Vond het uiteindelijk te eng, dat gekraak bij mijn nek. Dus ik ben gestopt 😛
×

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .