Spring naar bijdragen

Renske34

Moderators
 • Aantal bijdragen

  668
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  9

Renske34 last won the day on May 30

Renske34 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

89 Uitstekend

Over Renske34

 • Rang
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Ivy en Jip
 • Huisdieren
  Konijnen, katten, ratten

Recente profielbezoeken

790 profielweergaven
 1. @Marjoleink er zijn nu negen afleveringen. Het is zeker niet zo spannend als de eerste twee... Het is veel rustiger en ik heb het idee dat ik al genoeg geshockeerd ben in de eerste twee seizoenen. Wel zit er een goed verhaal in hoor, dat zeker wel. Ben nu geloof ik zelf bij aflevering 6
 2. Dat is het ook precies @Evee dat als er iets gebeurt, dat mensen compleet verrast zijn in wat voor een lange ingewikkelde nasleep iets kan hebben (onmogelijk moeilijke koppeling, abces o.i.d.)
 3. Heel lastig deze situatie.. heb even geen tips voor je. Hopelijk iemand anders nog wel.
 4. Hoi, welkom. Sinds drie dagen? Heb je nog geen dierenarts geraadpleegd? Het lijkt me heel erg naar dat ze hier al drie dagen last van heeft, benauwdheid is echt heel erg om te ervaren. De enige die antwoord op je vraag kan geven is een dierenarts. Er zal vast wat aan te doen zijn maar dat moet wel echt gebeuren.
 5. Hoi, ik heb je topic even verplaatst naar Gezondheid. Heb je al een dierenarts te pakken kunnen krijgen? 🙂
 6. Lastig is dat inderdaad als je eigenlijk hierna wilt stoppen met konijnen. Ik denk wel dat een maatje dit gaat oplossen, de vraag is inderdaad of je open staat voor een 'leen'konijn. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen konijn af te staan zodat die kans heeft op een leven met een maatje maar weet niet of je dat zou willen/kunnen. De kans bestaat dat dit konijn 12 wordt (al snap ik dat je die kans even niet ziet omdat al je konijnen maximaal 6 werden) en dan is alleen echt heel alleen.
 7. Ik twijfel, heb wel ja gestemd maar dat is omdat ik vooral wat zorgen-konijntjes heb gehad met kwaaltjes. Wanneer dit meevalt dan ben ik echt weinig tijd kwijt met de verzorging (eten, drinken, schoonmaak) en ik ben weinig tijd kwijt met aandacht geven want dat willen ze niet van me, dan zetten ze het altijd op een rennen. Ik voel me dan ook niet schuldig als ik minder tijd voor ze heb. Het kost me alleen erg veel energie (en geld) wanneer er wel iets mis is en op die momenten vind ik ze wel high maintenance. En qua huisvesting zijn ze ook niet de makkelijkste, je hebt een behoorlijke hoeveelheid vierkante meters nodig en dat is iets wat ik niet wist toen ik ze had aangeschaft.
 8. De opvang zal het koppelen moeten doen dus als zij het niet zien zitten dan zullen ze er niet mee verder gaan. Is het wel een konijnenopvang met verstand van zaken betreft koppelen? Zoals je het beschrijft klinkt het inderdaad niet kansloos maar ik weet verder de omstandigheden en de groepsdynamiek niet. En anders, als je het alsnog graag wil, zou je het thuis opnieuw moeten proberen maar dan een hele andere ruimte van je huis, denk aan een badkamer ofzo. Misschien heeft iemand met verstand van groepskoppelingen hier nog wat zinnigs over te zeggen want ik heb hier verder geen ervaring mee!
 9. Is dit gedrag sinds de dierenarts weer zo? En daarvoor ging het goed? Soms kan het zo zijn dat het konijn dan anders ruikt en dat de ander daar een beetje van slag is. Zelf neem ik altijd beide konijnen mee naar de dierenarts ook al ga ik maar voor 1. Daar heb je nu niks aan maar misschien voor de volgende keer. Zijn ze gecastreerd? (sorry ken de geschiedenis niet helemaal)
 10. Hoe komt het dat een nieuw vriendje niet jullie voorkeur heeft?
 11. https://www.bunnybunch.nl/informatie/Encephalotozoon-cuniculi/ Hier staat veel info in! Zeker morgen langs gaan, hoe eerder je erbij bent des te beter de kans is op beterschap
 12. Ik ben van binnen naar buiten konijnen gegaan en de ruimte doet ze echt goed! Ook gaf het me meer rust qua schoonmaken, ik was ze continu in de gaten aan het houden en achter ze alles aan het aanvegen.
 13. Renske34

  Kattenfoto's

  Heerlijk in het hooi! Of toch niet... Hatsjoe!!
 14. Wauw wat een geweldig cijfer ook! Van harte!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .