Spring naar bijdragen

Renske34

Moderators
 • Aantal bijdragen

  749
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  9

Renske34 last won the day on May 30

Renske34 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

100 Uitstekend

Over Renske34

 • Rang
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Ivy en Jip
 • Huisdieren
  Konijnen, katten, ratten

Recente profielbezoeken

870 profielweergaven
 1. Kan je het inderdaad laten doen door een trimmer zodat je het voortaan daarna zelf kan doen als je weet hoe het moet?
 2. Hoi en welkom!
 3. Renske34

  Koppelen

  Hoi! Wat leuk dat je je konijn wil koppelen. Ik sluit me aan bij bovenstaande! Het is sowieso super leuk om eens een kijkje te nemen bij een opvang.
 4. Nee hoor ik doe niet aan dierendag en eigenlijk ook niet aan verjaardagen van mijn dieren, erg he. Ik verwen ze wel altijd over het algemeen, scheelt dat?
 5. Ach veel sterkte, wat verdrietig.. Je bent wel echt heel goed bezig 🙂
 6. Ik zet het reismandje altijd in de ren. Ook zorg ik dat ze nog niet gegeten heb en dan gooi ik het eten in het mandje, dan hoppen ze er elke keer weer zo in. Hopelijk trappen die van jou daar ook in
 7. Kijk, dat konijn heeft het waarschijnlijk gemiddeld vele malen beter dan de andere konijnen in een kooitje die misschien ook in hun eentje zitten. Alleen de basis zit gewoon niet goed. Het kan inderdaad altijd erger. Maar twee konijnen veel duurder dan 1? Dat geloof ik niet. Het is geloof ik wel zo dat dierenarts - zorg daar wat lastiger is voor konijnen maar dat heb je ook met 1 konijn.
 8. Ach wat sneu voor het beestje. Eet/drinkt/keutelt hij wel goed? Sowieso is het denk ik fijn om hem te laten nakijken bij een dierenarts.
 9. Ik ken haar wel ja. Geloof dat zij haar konijn los in huis houdt? Ik vind het wel leuk hoor maar niet perse leerzaam want dat konijn zit geloof ik alleen en ze verkleedt het beestje af en toe. Ook gaat zij op "bijeenkomsten" waar allerlei konijnen samen gezet worden? Lijkt me best stressvol. Wel fijn dat het beestje niet in een hokje zit. Maar ik denk niet dat ze helemaal een goed beeld afgeeft van konijnen. De mijne zouden bijvoorbeeld echt het hele huis slopen als ze los zouden lopen 🙈en dat kan dan best een hele teleurstelling zijn.
 10. In dit topic staat het uitgelegd!
 11. Hebben ze niet samen op neutraal terrein gezeten, maar eerst naast elkaar gewoond en daarna vrij rondlopen in een hele grote ruimte? Dat zou je nog kunnen proberen om ze te koppelen op neutraal terrein en niet te groot zo kunnen ze elkaar niet ontlopen. Ze vechten niet met elkaar? Ik zou deze info even doorlezen voor je begint. https://www.bunnybunch.nl/informatie/koppelen-van-konijnen/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .