Ga naar inhoud

Renske34

Members
 • Aantal items

  1.248
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Alles dat geplaatst werd door Renske34

 1. Zijn de honden niet van jezelf? Zelf zou ik proberen om tijdens een vakantie een oppas te regelen die 1x per dag bij je hamster komt kijken. Als dit niet lukt zou je haar wel mee kunnen nemen, als ze voldoende bodembedekking in haar reismandje heeft waar ze zich in kan graven en haar huisje erin bijv, dan zal ze er misschien niet veel van merken. Over de vorst zou ik me niet te druk maken het is niet erg koud in de auto denk ik? In de zomer zal eerder de hitte in de auto een groter probleem kunnen zijn, geloof dat hamstertjes daar niet zo goed tegen kunnen. De honden zullen misschien gaan blaffen dat hou je niet tegen. Haar in de reisbak op je schoot houden is al het beste wat je kunt doen. Ik zou haar zoveel mogelijk met rust laten, met een beetje geluk slaapt ze tijdens de reis gewoon zoals normaal. Zorg inderdaad dat de honden er niet bij kunnen als jullie daar zijn en liefst niet in dezelfde ruimte. Kan je de bovenkant van de kooi afhalen? Dan kan je die op z’n kop in de onderkant zetten zo bescherm je hem een beetje. En er niks zwaars bovenop leggen, liefst de kooi helemaal bovenop de rest van de spullen.
 2. Renske34

  Qila

  Nogmaals heel veel sterkte Evelien. Wat heeft ze het goed gehad bij jullie en fijn dat jullie haar een rustig einde hebben kunnen geven. Een heel moeilijk besluit, hopelijk biedt het troost dat ze geen pijn meer heeft. ❤️
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .