Ga naar inhoud

Eefje

Moderators
 • Items

  14.095
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  229

Alles dat geplaatst werd door Eefje

 1. Gijs had ook te pas en te onpas blindedarmkeutels op ss en trovet. Ik ben graanvrije brok gaan voeren, heel kleine hoeveelheid en nu gebeurt het vrijwel nooit meer. Wellicht het proberen waard, hier was dat DE oplossing.
 2. Hoe ziek is je voedster? Ec symptomen betekent niet meteen doodziek liggen tollen. Bij alleen een scheve kop hoeven ze echt niet naar binnen. Volledig natte onderkant is niet heel handig met deze kou. Dus kijk wat er nodig is. Samen in de schuur is ook prima. Het is heel wisselend hoe konijnen omgaan met een ziek maatje. Mijn vorige ram was in zijn eerste koppel niet dominant en was strontvervelend toen mijn voedster net gecastreerd was. In zijn tweede koppel was hij wel dominant en was hij juist super lief voor die voedster na haar castratie. Je weet gewoon niet hoe het gaat lopen, ook niet hoe ziek je voedster gaat worden. Het kan ook erg meevallen. Mijn vorige ram heeft ook symptomen van ec gehad die na 2 dagen behandelen weg waren en nooit meer terug zijn gekomen, dat kan ook he. Ik zou ze nu beide in de schuur zetten en dan zie je wel hoe het loopt en handel je op wat je tegenkomt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .