Ga naar inhoud

Stamper eet niet


Jetsel

Aanbevolen berichten

Jetsel, hier heb ik er voor de zekerheid voor gekozen om mijn konijn de hele winter binnen te houden. Ze zal pas weer ik het voorjaar met haar maatje naar buiten gaan. Nu had mijn konijn echt ondergewicht en een zware operatie achter de rug, dus een langere herstelperiode nodig. Al moet ik zeggen dat ze nu na 6 weken goed opgeknapt is. Ik merk dat ze eigenlijk nu pas na 5/6 weken binnen echt begint te verharen.


Omdat jouw konijn buiten weer een terugval heeft gehad zou ik wel uitkijken. Persoonlijk zou ik haar en haar maatje toch binnen houden en pas in het voorjaar naar buiten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De da zei het zodat hij goed zou herstellen. Het probleem is wel dat ik eigenlijk geen ruimte heb voor een ren binnen. Ik ben pas verhuisd van een groot appartement van mezelf naar een kleiner appartement samen. Een week of twee vind ik nog wel te doen, maar 5 maanden.. Als het echt moet, dan moet het natuurlijk maar.. Het zijn helaas ook geen konijnen die gewoon los kunnen.

Met stamper gaat het wel oké, blijft goed op temperatuur, ook nu de verwarming niet meer op standje tropisch staat, eet weer andijvie en brokken. Ik geef hem nu ook geen dwangvoer meer, wel natuurlijk nog zijn meds.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Door verhuizing nu pas een late reactie:

Ik bedoelde het ook niet slecht met die overdosis maar ik heb het vaker gehoord dat mensen en dieren zich alleen maar beroerder voelen van te veel medicatie ipv de aangegeven hoeveelheid. Vooral omdat zoals je DA ook aangaf veel pijnstillers voor maagklachten zorgen. Als de maag en darmen al het probleem zijn zal dat met een overdosis pijnstillers dus alleen maar verergen. Had ik er ook eigenlijk gelijk bij moeten zetten excuses.

Balen dat ie weer een terugval gehad heeft. Is er iets dat ie tijdens het opknappen niet gehad heeft en wel weer kreeg toen die wel was opgeknapt? Misschien dat je daar al de oorzaak in vind en anders zou ik zeker verder gaan zoeken want zo snel achter elkaar wijst toch dat er iets niet goed is. Beterschap iig

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .