Ga naar inhoud

Verslag: Konijn met Myxomatose, hopen op een positieve afloop!


SuperLiesje

Aanbevolen berichten

  • Reacties 58
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Het ging de laatste dagen steeds een klein beetje slechter, en ik vond het niet eerlijk meer tegenover nijn om maar met hem te blijven aanmodderen. Hij at niet zelf, hij dronk niet zelf, zijn darmen werkten niet goed meer, zijn ogen zaten dicht en hij had dus veel moeite met ademhalen. Nou weet ik dat ze door een diep dal gaan als ze uberhaupt nog beter worden, maar ik vind niet dat mijn konijn zo moet lijden omdat ik graag wil dat hij beter word :) Als hij er niet zo slecht aan toe was geweest had ik uiteraard doorgeknokt, maar dit is voor nijn het beste :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zeker, ik zei al eerder ik snap dat helemaal hoor, het is een lijdensweg om aan te zien. En hoe lang moet je dan wel niet doorgaan, waar ligt die grens. Dat het het beste is geloof ik zo. Maar dat neemt niet weg dat het heel erg is en dat jij wel je ontzettend best hebt gedaan, en dan is zoiets toch heel zwaar om zo'n beslissing te nemen, ook al is het dan niet anders, ik heb daar veel respect voor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat moet dat een verschrikkelijk zware beslissing geweest zijn, al zal het ongetwijfeld de juiste geweest zijn. Het is heel moeilijk als baasje te zeggen "tot hier en niet verder", want wat is té ziek om weer beter te worden, en waar koester je nog hoop? De verschillen zijn ook zo klein als je je diertje dagelijks een beetje achteruit ziet gaan.. Ik ben ervan overtuigd dat je alles gedaan hebt wat in je mogelijkheden lag om je konijntje te helpen, dat is op zich ook al een fijne troostende gedachte denk ik.

Slaapzacht dapper konijntje. Heel veel sterkte baasje.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hè bah wat een rot nieuws! Natuurlijk is het te verwachten maar elke keer weer bij zo'n verhaal hoop ik zo hard dat ze het halen.. Heel veel sterkte! Je hebt je best gedaan en ik denk ook dat de je de juiste keuze gemaakt hebt. Maar het blijft ontzettend ***** natuurlijk :frown:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heel veel sterkte met dit verlies, altijd zo moeilijk met dieren :(. Maar wil toch ook mijn respect betuigen dat je deze beslissing hebt genomen. Het is altijd zo'n moeilijke afweging, doorgaan, ophouden, waar ligt de streep? Tot hoever kun je gaan zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Respect en nogmaals veel sterkte <3

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .