Ga naar inhoud

Bach remedie


floris en stijn

Aanbevolen berichten

Bach heeft soms wat tijd nodig ook om de juiste dosering en remedie te vinden. Tenminste, dat is wat ik ervan weet. Ook helpt het vaak tegen onrust, maar schijnzwangerschap zit in haar hormonen.

Schijnzwangerschap gaat meestal rustig weer voorbij en als ze er vaker last van heeft toch castratie overwegen zoals Aniek zei.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zag vandaag dat beau aan het jagen was achter der aan. Nu heb je altijd wel wat gejaag natuurlijk. Maar zou het te maken kunnen hebben met de schijnzwangerschap van lotje, want als Lotje stil blijft zitten, wil Beau alleen maar aan haar kontje ruiken.....

Lotje maakt verder geen echt nestje en heeft wel wat plukken haar van haar kont weggeplukt, maar daar maakt ze dus geen nestje van. Wel is het hier een niet al te best verhaarjaar en Lotje is uberschoon van zichzelf en heeft een hekel aan klitten en plukken, kan zijn dat ze daardoor haar kontje teveel plukt.

Is het inderdaad zo dat lotje van achteren wat anders ruikt, nu ze wat schijnzwanger is?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .