Ga naar inhoud

gegrepen voor vos


goldyp

Aanbevolen berichten

Wat verdienen jullie dat Droppie opknapt!!! Mijn duimen draaien overuren.

Misschien kun je voorstellen dat, als de operatie goed gaat, ze je een korting geven als de orthopeed Droppie mag gebruiken als studiemateriaal (niet Droppie zelf, natuurlijk, maar zijn casus). Het is natuurlijk best uitzonderlijk dat zij als dierenarts/ orthopeed de kans krijgen om zo'n delicate operatie uit te voeren en als het dan ook nog goed gaat dan is het waarschijnlijk een precedent voor eventueel volgende gevallen.

In ieder geval heel veel sterkte en succes met de kleine dappere patient! Top dat jullie deze moeite voor hem doen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 175
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

nee geen nieuws is nu goed nieuws maar ik ben helemaal op mijn maag draait de hele middag al. Wel mooi was dat da in utrecht erg gemotiveerd was omdat hij het helaas te weing meemaakt dat mensen nog een gok durven te nemen met hun huisdier als het veel geld kan gaan kosten en toch wel vaak dan voor euthenasie kiezen, deze da vond het erg goed dat we toch een gok durven te nemen, in mijn ogen betekent dit dus dat hij erbnog wel een beetje heil in ziet. Of zie ik het nu verkeerd.?

Nee, je ziet het niet verkeerd... Ik hoop toch zo dat het lukt he! Ik duim ook voor jou en kaarsje is nu aan ... Sterkte! Ik denk aan je/jullie!

Link naar reactie
Delen op andere sites

jeetje zeg wat een spannig zo lang moeten wachten

maar ik denk dat de kans heel groot is dat ze iets voor hem kunnen doen

want anders hadden ze toch wel al gebeld onder de operatie dat ze niet verder gaan

ik neem aan dat nu geen nieuws goed nieuws is dat ze druk bezig zijn met de operatie

Link naar reactie
Delen op andere sites

OOk ik heb je verhaal met verbijsterng gelezen,die arme stoere Droppie wat een kanjer van een konijn is dat zeg...hij is gewoon in gevecht gegaan met een vos....Ik vind je een geweldige baas,en jullie verdienen het dat Droppie deze zware operatie overleeft...Ik wens jullie super veel sterkte en ook ik zal voor Droppie een kaarsje branden..

Ga er voor Droppie!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry voor het lange wachten maar ik moest echt weg om met mijn dochter naar de pony te gaan .

Ik ben om 18.00 uur gebeld en het trauma was erger dan ze verwachtte maar met heel veel preciesie konden ze het kantje boord fixeren.

Dus dat was op zich goed nieuws helaas moet droppie nog de hele nacht gesedeerd blijven en wordt daar morgenochtend pas uitgehaald, dus dat is nog spannend. Als hij morgen goed eet mag hij naar huis, en dan mag hij 3 weken niet getild of iets dergelijks worden en moet ook met de hand gevoerd worden, ik hoop dat dat gaat lukken want afgelopen weekend wilde hij niet zo goed van de grond eten en wilde op schoot wel goed eten en dat mag nu even dus niet meer.

Over het herstel is de da kort en krachtig hij heeft geen voorbeelden om ons daar zijn ervaringen over mede te delen, want zoals gezegd was dit echt een hele unieke operatie die ze nog nooit uitgevoerd hebben.

Ik ben blij dat ik deze grote stap genomen heb en het zou geweldig zijn als deze operatie lukt en misschien een deur openzet voor mensen die hopelijk nooit in het zelfde schuitje komen te zitten maar dan misschien uit onze ervaringen hoop kunnen putten.

En idd zoals boven al gezegd dit is de tactiek van de vos snelle aanval meteen nek breken, prooi meenemen en pas bij het hol opeten.

Ik kreeg welveel bekijk en bewondering in de kliniek van mensen die ook allemaal zaten te wachten, ze vonden het een geweldig mooi dier en begrepen heel goed dat wij zover voor onze droppie willen gaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

o wat ben ik blij dit te lezen!! gelukkig is alles goed gegaan!

tip voor het voeren, ik moest ook dwangvoeren omdat ze heel veel niet wouden eten, ik het gewoon olvarit op een schotel gedaan konden ze het oplikken, en jahoor dit deden ze? miss lukt het bij droppie ook!

ik heb echt heel veel respect voor jullie goede zorgen!

op nog minstens 10 hele mooie jaren samen!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik krijg echt kippenvel als ik dit zo lees, wat zijn jullie ontzettend toegewijde baasjes. Dat zie je niet vaak!

Ik hoop echt ontzettend dat Droppie er goed uit komt, dat verdienen jullie wel na al jullie inzet. Heel veel sterkte!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .