Ga naar inhoud

Help - Nijn apathisch


Karina

Aanbevolen berichten

Ik zou kijken of je bij een DA metacam kunt halen,dat is een prima pijnstiller...ik woon in Elst Gld mocht je het niet kunnen krijgen kun je het bij mij komen halen...Het is zo belangrijk om dit standaard in huis te hebben...door pijn eten ze niet en als ze niet eten gaan ze zo hard achter uit en zo kom je in een cirkel terrecht..Bij pijnstillig gaan ze toch weer wat eten...

Sterkte..

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 86
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Jup, ik zit op mijn werk en mag eigenlijk niet bb-en haha. Ik heb idd cisaral en dwangvoer gekregen, pijnstilling had ik in huis blijkbaar. Alles gegeven en ze knapte al iets op. Niet veel, maar beter. Ze at de dwangvoer en vanmorgen lagen er een paar keutels. Ze at ook weer zelfstandig een paar sprieten hooi. Ben een paar keer opgestaan voor dwangvoer (en controle uiteraard...). Vanmorgen meteen naar de da in dukenburg gegaan en daar zit ze nu samen met Snuf ter observatie en behandeling. Haken kon hij zo niet zien, maar gas hoorde hij wel meteen. Snuf mocht mee ivm zijn sore hocks die ook meteen onderzocht werden én nu zitten ze lekker samen. Ik moet om half 4 vanmiddag bellen om te zien hoe het gaat en of ik haar vanmiddag kan halen of morgen pas...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ze moeten daar blijven. Snuf houdt Nijn van de voerbak weg dus Snuf wordt apart gezet. Ze hebben Nijn nog niet zelfstandig zien eten. Wel dwangvoer gehad, maar ging moeilijk. Ze at het wel op. Ik gaf aan dat ze als eerste altijd de witlof opeet. Dat was nu helemaal niet het geval. Op basis daarvan hebben ze besloten haar een nachtje bij hun te houden :frown:. Ik vind dit heel erg, want het liefst zou ik er nu even heenrijden en een knuffel geven...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh meis ik lees dit nu. Waarom bel je niet even om te vragen of daar 's nachts geen verzorging is. Als dit niet zo is wil je haar dan thuis hebben? Dan kan je haar voeding geven en in de gaten houden, zou ik iig goed snappen. Sterkte nogmaals!

Link naar reactie
Delen op andere sites

En weet je al hoe het daar s"nachts gaat? Is er een nachtdienst die op haar let en die haar verzorgd?

Ik vind eerlijk gezegd, dat die er wel hoort te zijn, als je dieren intern opneemt.

Ik duim voor jullie en ik hoop dat het allemaal goed komt met Nijn nu ze zo ziek is.

Wat akelig allemaal.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet het niet...ze nemen inderdaad wel intern dieren op bij deze da. Ik vertrouw ze wel volkomen hoor, daar ligt het niet aan. Het is die machteloosheid. Ze zijn vandaag om half 5 gesloten (iig voor afspraken). Ik kijk uit op de praktijk en zie er wel een lampje branden 's avonds, dus neem aan dat er wel iemand is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lizzie heeft ook al 2 keer 1 à 2 nachten bij 'Ome Rutger' gelogeerd (eerst omdat ze niet wilde eten na haar coccidiose en de tweede keer na de castratie) en Rutger neemt hele zieke konijntjes zelfs mee naar huis (ook al is het alleen maar naar boven). Dus als hij een konijn wat niet eet daar houdt, dan wordt er zeer regelmatig naar gekeken en staat hij er zelfs 's nachts voor op als het nodig is.

Dergelijke verzorging is niet goedkoop, maar ik ben altijd wel bereid dat te betalen (al werd de nacht na de castratie niet eens in rekening gebracht - voor vaste klanten halen ze nog wel eens wat van de rekening ;))

Dus je nijnen worden vast goed verzorgd hoor!

Fijn dat Sharon en Hanneke wat voor je konden betekenen gisterenavond, want zelfs als je alleen medicijnen komt halen tijdens een avond/nacht-dienst dan betaal je ongeveer het dubbele! (En Ciseral is normaal al iets van 17/18 euro geloof ik, dus reken maar uit!)

Ik hoop dat Rutger je nijnen er snel weer bovenop krijgt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dankje :)

Ik heb inderdaad regelmatig een lampje zien branden in de kliniek. Dat heeft me wat rust gegeven, waardoor ik ook zelf wat verloren slaap van de nacht ervoor kon inhalen. Ik zit nu op mijn werk en krijg vandaag telefoon, waarschijnlijk voor 10 uur. Ik wacht dus in spanning af.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De assistente heeft me zojuist gebeld! Nijn moet toch nog een dagje blijven :frown:. Ze heeft wel wat van de witlof gegeten maar niet veel. De dwangvoer pakt ze ook niet echt op. Ze krijgt het in haar bekje en als ze in het hok geplaatst wordt eet ze het pas op. Ze keutelt wel gelukkig... Maar ze moet toch nog blijven ter observatie vandaag. Ik mag wel om half 6 vanavond komen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .