Ga naar inhoud

Naar DA: morgen of volgende week?


Bianca

Aanbevolen berichten

Ik heb nu twee weken een nieuw NHD'tje van 11 weken: Lizzie. Ik wil er al vanaf het begin mee naar een DA om haar gewoon even te laten nakijken, maar kon maar niet besluiten welke DA.

Heb nu besloten naar DK Dukenburg te gaan, omdat EliseD ze aanraadde en omdat ik zag dat ze zelf in hun entry in de telefoongids aangeven als specialiteiten: 'fertilitietsbehandeling en konijnen' te hebben, (wat een combi trouwens.. lol).

Ik ga alleen dit weekend weg en Lizzie heeft al vanaf het begin een klein beetje last van haar oogjes. Ze zijn wat roze-rood omrand en om de zoveel dagen is het een beetje nat van een een loopoogje, maar dat is daarna weer een paar dagen weg (die randjes blijven wel).

Vanmorgen zat er weer een beetje nat onder een van haar oogjes, dus die DK maar eens gebeld. Een consult kost maar 28 euro, dus dat is zelfs goedkoper dan de andere DK's in de regio. Maar de arts die gespecialiseerd is in konijnen is op vakantie en maandag pas terug.

Ik heb toch een afspraak gemaakt voor morgen omdat de assistente zei dat de arts die er morgen is "ook wel genoeg van konijnen weet, hoor", maar ik twijfel heel erg.

Liever zie ik de konijnenspecialist want ik wil van alles vragen, ook over wel of niet enten, ontwormen, waarom drinkt ze veel, etc . En ik wil de buurman ook niet opzadelen met het geven van medicatie.

Dus liever wacht ik tot volgende week. Maar kan een heel klein beetje loopoogje wel of geen kwaad? Ik ben namelijk van donderdagavond tot maandagmiddag weg waarschijnlijk...

Ik heb geprobeerd foto's te maken, maar dat is lastig in dit licht. Ik wil ook niet haar oogjes weer irriteren door te veel te flitsen. Maar het is nu eigenlijk alleen haar linkeroogje en nadat ik vanmiddag onder het oogje heb schoongemaakt met een watje met afgekoeld gekookt water is er niet meer uit gaan lopen. Het is alleen een beetje rood nog:

8627-albums3628-27311.jpg8627-albums3628-27310.jpg

Maar er kan morgen dus misschien wel weer wat uitgelopen zijn. Of niet...

Als nou die meest KKDA er was dan had ik het maar vast gehad, maar als ik morgen ga dan vertrouw ik misschien toch niet helemaal wat er gezegd wordt, want een assistente zegt misschien al gauw dat haar DA ergens verstand van heeft...

Wat denken jullie?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik nu de foto's zie, ziet het er inderdaad helemaal niet meer zo heftig uit.

Ik zag later op een foto dat het de dag nadat ik haar gehaald had er zo uit had gezien:

8627-albums3628-27313.jpg

Dus het is nu al een stuk minder.

Ik denk dat ik het morgen maar afbel en meteen een nieuwe afspraak maar voor volgende week.

Maar ik denk inderdaad dat er iets is wat haar oogjes irriteert en links is erger dan rechts, maar ze zijn allebei een beetje rood en lopen af en toe. Maar ik heb geperste houtkorrels ipv kleikorrels en minihemp ipv zaagsel.

Wat zou het dan nog kunnen zijn? Het hooi? Ik heb gewoon hooi van de DW en Timothy hooi en gedroogde paardenbloemen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .