Ga naar inhoud

Heftige verstopping


Gast

Aanbevolen berichten

  • Reacties 118
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ze was eigenlijk al bij uit de narcose, nog wat suf, maar ze was er wel. Ze dronk goed en kon zelfs weer wat rechtop zitten. Toen mijn vader om 01.00 naar haar toeging ging het helemaal niet goed, ze is in zijn handen overleden..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sterkte Madammie en fam met het verlies van het konijntje, ze kon echt niet meer...

Het rare is dat ze tot kort voor hun dood redelijk normaal reageren, behalve eten en drinken dit is al meer dan enkele dagen geleden gestopt. Hier kun je alleen achter komen door daadwerkelijk het konijntje te observeren.

Het teken slijm uit de kont en nattige heid van achteren is normaal al het begin van het einde.

Terwijl het konijn zelf daar verder nog weinig van laat merken behalve in eet en drink gedrag, naast de ontbrekende keutels.

Geef haar een mooi plekje BRC

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sterkte met alles. Mijn moeder kwam zojuist bij ons op bezoek, ze zei dat ze op Bunnybunch had gekeken en wat had doorgelezen. Ze zei: "Heb je dat gelezen van dat 7 weken oude konijntje? Zielig he?" We leven hier met je mee.

Wat óngelooflijk lief:love:

Van iedereen hier trouwens. Hoewel het allemaal niets heeft uitgehaald ben ik toch blij geweest met jullie adviezen. We hebben het kleintje begraven in de tuin, bij de cavia Okki en konijn Juultje. Ik vind het nog steeds oneerlijk, 7 weken. Ze had gewoon nog lekker bij haar mama moeten zitten..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .