Spring naar bijdragen

Huiself

Members
 • Aantal bijdragen

  1332
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  27

Huiself last won the day on 19 Juli

Huiself had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

515 Uitstekend

2 Volgers

Over Huiself

 • Rang
  BB junior

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bah, heb je net die aandachtsfreakje Sergio een mooi plekje bij haar gegeven en dan nu dit...
 2. Wat betreft de boeren... Blijft lastig om er iets over te zeggen, zelfs voor mij terwijl ik er vanuit het bedrijf (kindervoeding) waar ik werk dichter op zit en een maandje geleden nog een boer heb bezocht. Als je dat doet dan zie je wel wat een maatregel klein of groot doet met hun eigen boerenbedrijf, hun baan en inkomen. Bij mij op kantoor zijn collega's al van slag als ze moeten verplaatsen naar een ander kantoor, haha. Ik zie die denk ik ook nog wel staken :P.
 3. Verschrikkelijk! Ik leefde echt met je mee toen ik het las :-(
 4. Dat ruimt wel lekker op @Evee!
 5. Ik las 'vacht' 😂, wat ook prima zou kunnen trouwens 😂
 6. Bij slecht weer misschien naar het zwembad vandaag?
 7. Ik krijg het er niet goed op :-(. Als hij de wind van voren krijgt dan wappert zijn bloempot omhoog en zie je het niet... Heb nu wel 1 foto op afstand, maar dat doet geen recht aan zijn mooie kapsel. Als ik er aan denk zal ik een nieuwe poging wagen
 8. Haha, eens! Onze poes Nica zet soms megagrote ronde ogen op met kleine pupillen. Ik noem haar in die toestand nu Chucky en zeg "Wanna play"? 🙈
 9. Je bent er maar druk mee :-(. Heeft Tami nu een schimmel? Volgens mij is dat toch ook weer besmettelijk? Hoop dat ze snel weer beter zijn, want ik zie je in gedachten al door die ren gaan ;-)
 10. Beterschap @Evee! En succes @Marjoleink. Bij een speelparadijs denk ik vooral aan het oorverdovende geluid ;-). Ik heb afgelopen weekend nog met twee zoontjes van mijn vriendin gespeeld met de jeep en paardentrailer. ik vind het altijd zo lief als ze me vragen, want wat hebben zij aan een vrouw van 35 denk ik dan wel eens. En zo spannend kan ik helemaal niet spelen: sommige vriendinnen kunnen dat echt zoveel beter vind ik dan.
 11. Ik vermoed dat ze er nog niet allemaal op staan. Ik heb zelf geen abonnement, maar zie de afleveringen op een andere manier... 14 augustus is officieel de uitbrengdatum voor de laatste aflevering van seizoen 3, dus dan zou Videoland er ook dicht in de buurt moeten zitten. Misschien heeft iemand anders een Videolandabonnement? Het zou sneu zijn als je er net een dag naast zit en je abonnement verloopt, haha.
 12. Afgelopen weekend eindelijk the Lion King gezien, zo mooi! ik zat al bij de openingsscene met traantjes (niet van verdriet, maar omdat het zo prachtig was). Verder gaat de bouw van het buitenhok voor de pleeg- en eigen konijn met kleine stapjes vooruit. Het beitsen is een behoorlijke klus en met dit wisselvallige weer lastiger om op te pakken. De afgelopen avonden begonnen met het 3e seizoen van Handmaid's Tale. Ik had even last van een inkakmomentje in de serie, maar toch blijf ik kijken en vind ik het verhaal in de basis briljant. De langzame drama mag van mij wel iets minder, maar hoort er ook wel weer bij.
 13. Het is voor beide partijen wel even wennen in het begin, maar ik geloof wel dat jouw konijnen er aan zouden kunnen wennen. Het zal tijd kosten en veel toezicht van jouw kant. Laat de kitten wel eerst een paar weekjes wennen aan de nieuwe omgeving en wanneer je het idee hebt dat het los komt dan kun je langzamerhand de konijnen onder toezicht erbij los laten. Zodra de kitten wil uithalen (= vaak spelen) dan zou je een signaal kunnen geven dat dat niet oke is. Bij mij was dat altijd een klap in de handen en eventueel daarna rustig wegzetten. Het heeft hier toen maanden geduurt en ik dacht dat het nooit zonder toezicht zou kunnen, maar het is met kleine stapjes toch echt gelukt. Uiteindelijk had ik twee poezen die ik echt 100% vertrouwde en waarbij ik toen ze ouder werden echt wel weg kon lopen zonder problemen. Het gebeurde wel eens dat ik thuis kwam en de konijnen los bleken te lopen (oeps dat deurtje...) en de poezen heerlijk lagen te ronken op de bank. Als ze wat ouder zijn dan interesseren ze zich niet meer zo in elkaar en is het speelse er wat af. Let wel op: over het algemeen wordt dat niet geadviseerd hier: als je een hele dag weg bent dan zou ik ze ook niet bij elkaar laten, maar het kan wel zijn dat je het punt bereikt dat je even naar een andere ruimte loopt en dat je daar een steeds beter gevoel bij krijgt. Vooral veel geduld dus: beide partijen moeten door een periode heen, maar als je daar energie in steekt dan komt het vast goed.
 14. Het kan zijn dat er al heel veel is opgelost als je ze permanent toegang geeft tot de ruimte. Zeker als ze weten dat ze normaal wel ergens kunnen komen en s nachts daar niet heen kunnen kan er een stuk frustratie ontstaan en probeert hij dit op die manier duidelijk te maken. Ondanks dat je misschien wel een heel groot hok hebt, kan het zijn dat het hok toch te klein is om 's nachts in op te sluiten. Een klein konijnenkoppel heeft al permanent toegang nodig tot minimaal 2 m2 op 1 verdieping. Als een Franse hangoor stampt dan heeft dat inderdaad meer impact dan een dwergkonijn, haha ;-).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .