Spring naar bijdragen

Huiself

Members
 • Aantal bijdragen

  1400
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  28

Huiself last won the day on 22 Januari

Huiself had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

540 Uitstekend

2 Volgers

Over Huiself

 • Rang
  BB junior

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Wel goed om allemaal te weten! Fijn die ervaringen. Ik zag een platte zwarte zachtere exkeutel liggen dus er zal wel wat stress zijn van alle veranderingen. Geduld hebben denk ik ook al heb ik dat niet ­čśé
 2. Ik geef inderdaad een mix van de oude en nieuwe biks. Misschien is het ook helemaal niets en zolang hij maar ergens op knabbelt dan weet ik dat er darmen blijven werken. Na twee konijnen die niet wilden eten vanwege ziek zijn krijg ik echt zweet van een konijn die reageert alsof er geen biks liggen, haha. @happy211: hij valt helaas niet aan op de biks. Hij is inderdaad wel een lief sukkeltje. Misschien is hij gewoon chagrijnig over de situatie. Als je dan ook nog Nutsy hebt die gaat overcompenseren dan is dat ook vermoeiend. Misschien kun je jouw ram zelf ook wegen? Ik doe dat altijd door de reismand op de weegschaal te zetten en hem er daarna in te zetten. Ik wil dat deze week ook nog even doen, maar wil hem niet nog verder uit zijn doen halen tijdens de koppeling.
 3. Ik weet nog niet wat ik moet vinden van de koppeling tussen Robin en Nutsy. Iedere koppeling gaat anders, maar het is meer Robin die ik wat vaag vind. Er is weinig/geen onrust: Nutsy heeft zich ontpopt tot een ontzettend vrolijk en stuiterend konijn terwijl Robin heel stil is. Iedere keer als ze langs loopt wil hij een minuscule poging doen om te gaan rijden, maar dan is Nutsy al 10x doorgelopen. Hij eet niet zoals ik gewend ben van alle konijnen: geen enkele vorm van enthousiasme, laat de biks soms voor wat het is om vervolgens in het toilet hooi te knabbelen. Het is allemaal wat gekkig vind ik, maar hij wast zichzelf wel en drinkt ook ­čĄĘ Even aankijken of het niet iets anders is dan koppelstress. Mijn vriendin deed het anders qua voeding (veel biks en biks met hoge calcium) dus wil wel extra verdacht zijn op eventuele gebitsproblemen. Ze geeft ook aan dat hij altijd al niet zo'n enthousiaste eter was, maar aangezien hij overgewicht heeft moet hij het toch ergens vandaan hebben gehaald ­čÖä.
 4. Ahh wat een lieve foto's @Domino! Weer een beetje afleiding, want zo te lezen kon je dat wel even gebruiken. Echt een prachtig stelletje ­čśŹ. Volgens mij hebben ze elkaar wel gevonden!
 5. Ik denk dat ze inderdaad verkleurd zijn, haha! Dat was een foto toen ze 6 weken oud waren (ongeveer). Inderdaad flink veranderd!
 6. Inderdaad, is mij om het even. Zolang Noddie maar een passende dame vindt ­čą░
 7. Nutsy links met ogen zo groot dat ze er bijna uit vallen ­čśé­čśé
 8. Haha, ja snap dat het allemaal wat verwarrend is ­čÖâ Nutsy is aan Robin gekoppeld. De dat ging heel saai, maar op het eind besloot dominante Robin er toch even voor te gaan. Eenmaal thuis op neutraal terrein leek Nutsy zich wel wat meer thuis te voelen dan Robin. Voor haar allemaal bekende geluiden natuurlijk. Robin blijft heel onhandig als een kleine hork op Nutsy rijden, af en toe rent ze weg. In ieder geval weer heel anders dan chip en Nutsy destijds! Dat was twee keer rijden en klaar. Mijn vriendin heeft voor haar andere dominante vent een dame gevonden. Dat verliep onrustiger. Beide heren zijn dominant en hebben als laatste een vechtervaring gehad. Ik ben benieuwd hoe dit verloopt
 9. Ik ben onderweg naar Konijnenparadijs! Zonder Noddie, heb namelijk met Aniek en iris overlegd en opvang joy lijkt toch ook wel een vriendinnetje te hebben. Volgende week daar met Noddie heen ­čśŐ Ik weet niet of Noddie en Nutsy hadden gepast samen, maar ik heb mijn vriendin mijn woord gegeven dus daar ga ik mij aan houden.
 10. Hoi! Dat was Nutsy niet... Zelf was ik wel down na alle verloren konijntjes en had ik ook wel een sloopwerkje kunnen gebruiken ­čśë Ik geef mijn konijnen ook wel af en toe een doos om te slopen totdat ik zie dat ze echt doelbewust alles zitten op te eten. Dan haal ik het weer weg. Al dat karton is ook niet zo goed voor hun darmstelsel.
 11. @evee: zag net in het cafe dat je nog geestelijk aan het nagenieten bent van een mooie vakantie. Fijn voor je!
 12. Je zat er zeker niet ver naast! Ik heb zelf ook wel een paar keer mensen in de opvang opgevangen. Iedere keer als je langs een langharig konijn loopt dan zeggen ze "Oeh nee, geen langharig konijn met onderhoud." Misschien heeft hij gewoon net pech... Ik moet ook heel eerlijk bekennen dat ik qua uiterlijk niet veel heb met langharige konijnen, maar Noddie heeft wel mijn hartje gestolen.
 13. Hahaha, ik ga stuk hier! Want Noddie heeft natuurlijk ook weer een vriendinnetje nodig.... Huisman zei gisteren al: heb je Aniek al gemaild dat je haar hele opvang leeg komt trekken? ­čśé. Ik heb haar wel gemailt met de vraag of Noddie ook mee kan, maar ik kan me voorstellen dat het wat heftig wordt ­čĄş - Mijn vriendin komt met twee exrammen waarvan 1 hopelijk aan mijn Nutsy wordt gekoppeld - De andere ex ram komt voor een vriendinnetje - Noddie ook voor een vriendinnetje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .