Spring naar bijdragen

Huiself

Members
 • Aantal bijdragen

  1498
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  32

Huiself last won the day on 23 Maart

Huiself had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

623 Uitstekend

3 Volgers

Over Huiself

 • Rang
  BB junior

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Plus al het vochttekort van alle tranen die er vloeien 😬
 2. 3 keer per dag doe ik een wisseling: de laatste leg ik om 17 u in het hok. De ventilator blijft wel op een afstandje blazen tot 20 u.
 3. In verband met houdbaarheid had ik zelf kleine zakjes wel prettig gevonden, maar dat is ook omdat ik niet langdurig een konijn op gewicht moest houden (of helaas alsnog stierf). Aan de andere kant: ik vind het totaal geen probleem om het restant van de zak te geven aan de opvang 😉
 4. Mijn vriend is toevallig wel aan het kijken naar ventilatieroosters zoals wij deze ook in huis hebben, maar dat komt niet in de buurt van het systeem dat jij noemt....
 5. Alle parasollen staan hier boven en voor de hokken. Ik hoop dat ze het de komende dagen een beetje vol kunnen houden 🤞. Het liefste sleep ik ze niet naar binnen. Nutsy is eindelijk een beetje in haar doen: bij iedere verandering raakt ze in de stress en ze zit gerust maanden in het nachthok.
 6. Hahaha ik herken die blik van Noddie toen hij een avond geen biks wilde een paar weken geleden 😅
 7. Nog leuk voor de poll: de namen van de konijnen van een vriendin van mij: Jaimy en Jesse Hylke en Famke
 8. Ik heb ooit eens een Russische dwerghamster Arnold genoemt, maar niet zomaar Arnold. Ik zie de dierenarts nog naar zijn papiertje kijken toen hij me opriep vanuit de wachtkamer: "Arnold Schwarzenegger?"
 9. Hahaha, hilarisch! Ik ben hardnekkig 🤣
 10. Ik vind dat echt briljante namen 😄. Miep valt ook wel in die categorie en ze is ook heel gelukkig met haar naam (ga ik maar vanuit dan)
 11. Dat idee heb ik ook! Ik probeer in de categorie typische dierennamen te blijven of op z'n minst een naam die ik verschrikkelijk voor mensen zou vinden. Hier: Noddy en Miep Nutsy en Robin (Robin is een konijntje van een vriendin die toen het geslacht niet wist. Ik wilde de naam niet veranderen voor haar, want voor haar zou het altijd Robin blijven. En ik vind de naam ook gewoon goed zo. Het geeft wel een goede balans naast zo'n gekkere naam als Nutsy)
 12. Haha, ik ben heel blij met deze optie 🙏
 13. Dat ik daar nog niet eerder aan gedacht heb 🤔. Even laten controleren kan natuurlijk nooit kwaad. Goede tip!
 14. Iemand misschien nog een tip voor een konijn die darmkeutels (enorme trossen) laat liggen? Miep deed dit in de opvang ook al en bij mij helaas ook. Het zijn hele grote trossen waar lekker doorheen wordt gewandeld. Iedere dag schraap ik het huisje en de tegels schoon, maar de achterpootjes van Miep en Noddie worden bruin en er komen vliegen op de zachte platgetrapte poep af. De hoeveelheid biks is afgewogen en beneden gemiddeld. Ik ben wel eens gestopt met groenvoer en de hoeveelheid wordt dan iets minder, maar de trosproductie blijft. Ze zijn vaak wat bruin van kleur. Misschien heeft iemand hier een tip om het iets te verminderen?
 15. Goedemorgen! Kan niet wachten op mijn Bunnybunch-bestelling! Ik ben helemaal los gegaan 🤪. Was ook alweer zo lang geleden dat ik iets had besteld
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .