Ga naar inhoud

Heftige verstopping


Gast

Aanbevolen berichten

Nee, het wordt hem niet meer...ze is helemaal slap, reageer nergens meer op.Ik denk dat het gewoon het laten lopen is van de ontlasting vlak voor ze dood gaan..

xlbakp.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 118
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ze is er nog...Halverwege het inslapen heb ik stop gezegd, het voelde helemaal niet goed. Tijdens de reis naar de DA kreeg het slijm meer kleur, en nu komt er zelfs ontlasting uit, dun dat wel, maar er komt wat uit. Ze is nu onder narcose. Tijdens het 'slaapprikje' was ze echt heel erg aan het vechten, en mijn vader en ik hadden allebei het gevoel dat dit het nog niet was. De DA was het niet met ons eens, maar ik heb doorgezet, ik kon het echt niet. Ze heeft weer een infuus gehad, en ze is met warm water van achter gespoeld. Weer een darmstimulerend middel en een pijnstiller. We wachten nu af of ze nog bijkomt uit de narcose, dat is stap 1. Gebeurd dat niet, hebben we in ieder geval gedaan wat we konden, gebeurd dat wel, dan gaan we verder.

Zucht..wat doe ik mezelf toch steeds weer aan...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is echt bizar dit.

Ik ga zo naar bed, en met mijn ouders afgesproken dat ik pas om 2 uur mijn wekker zet, tot die tijd zorgen zij voor haar.Over 2 a 3 uur moet ze uit de narcose komen, en ik hoop dat dat ook echt gebeurd...

Link naar reactie
Delen op andere sites

En het is niet eens mijn eigen konijn. Ik heb zomaar het gevoel dat ze niet meer weggaat;) Als ze doodgaat wordt ze hier begraven, als ze blijft leven komt ze hier wonen.

Ook wel aardig: De DA heeft helemaal niets gerekend, geen consultkosten(zondag+avond!) geen medicijnkosten, niets.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Soms kunnen dieren ook hun baasje uitzoeken ipv andersom hoor. :yes: Zij heeft zeker gevoeld dat ze bij jou moest zijn.

En dat gesprek is morgen, nu eerst maar kijken dat ze uit de narcose komt, daarna kan je andere plannen maken.

aangepast door Gnarfje
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb er gewoon geen woorden voor, echt super wat je allemaal doet!

Mijn konijn heeft ook van dat gelei achtig slijm gehad, er zat verder niks bij. Ik had toen een onkundige DA en toen ik na 2 dagen bij een kundige kwam was het te laat. Maar dat slijm wil wel zeggen dat er beweging is in de darmen, vaak overprikkeling of een infectie, maar als er maar wat uitkomt toch?

En je zegt dat er al wat dunne ontlasting komt, dat lijkt me een goed teken.

Hier draaien de duimen overuren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik hoop dat het geen infectie is...

Maar goed, ik ga nu slapen. Ik neem zelf nog maar wat Rescue Remedy van Bach, dan kan ik wat tot rust komen:P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Och eva toch, ik lees nu pas de rest van het verhaal. Wat een moeilijke dag heb je zo zeg. Ik blijf duimen dat de kleine uk er boven op komt en ze zo goed wakker wordt. Super hoe je je in zet voor de kleine dame.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jeetje, ik lees hier vol spanning je verhaal en zie nu op de laatste pagina dat het nog steeds wachten is of het de goede kant op gaat... Het komt me allemaal erg bekend voor, mijn laatste konijn Dobby heb ik niet kunnen redden en ik was helaas ook niet bekend met konijnkundige dierenartsen. Ik ben blij dat je zoveel voor haar doet. Ik zou precies hetzelfde doen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .