Ga naar inhoud

Zo met Jerom naar de dierenarts


elvira88

Aanbevolen berichten

  • Reacties 138
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

ik ben wel heel tevreden over hoe het gaat, hij eet goed, is actief (voor zover dat kan) en nieuwsgierig, hij gebruikt zijn pootje weer een beetje. En hij moet nog 3 volle weken in die rot kooi zitten :P hij fleurt juist een beetje op als hij 1 keer op de dag even 5 minuten eruit kan, meer doe ik ook niet want rust betekent echt rust, dat snap ik ook wel. In zijn kooi ligt hij heel veel en houd zich goed rustig. Ik heb er wel vertrouwen in dat het goed gaat komen.

klinkt goed, fijn dat je weer vooruitgang ziet. het is echt zwaar voor een konijn om in een minikooitje te zitten, maar als ik dit lees heb ik er wel weer vertrouwen in. (had ik daarvoor ook wel hoor)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is prima hoor, heb jerom net even eruit gehad voor zijn dagelijkse "vertier" op de bank. Hij ging vooral zitten en zichzelf wassen. hij heeft misschien 5 stapjes gezet. en de krentjes vond hij ook wel smakelijk. Lastig dat je niet echt kunt zien hoe het gaat, ik bedoel, bij een gebroken pootje kun je het echt voelen als er een breuk zit. Ik hoop er gewoon maar het beste van. Zodra hij en buddy weer samen mogen koop ik een dubbelhok van 1.20. het trapje vervang ik dan door een plateautje denk ik.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja dat zou ook moeten kloppen aangezien het bekken aan de rechterkant (dus links voor ons nu) gebroken is. Ik zie ook inderdaad verschil, maar vind het als leek moeilijk om er iets van te zeggen. De dierenarts heeft het uitgelegd, maar hij wees het niet aan op de foto (hij haalde zo'n namaak bekken van een hond te voorschijn en wees wat) Het enige wat ik onthouden heb is dat hij zei dat de kom er boven nog mooi uit zag, maar onder minder. volgens mij zie je nu op de foto ook goed dat het beentje links er anders uitziet dan rechts.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja precies, je ziet gewoon dat er iets niet klopt, maar als ik de exacte breuk zou moeten aanwijzen op een examen ofzo zou het me niet lukken. ik hoop dat er hier nog iemand kijkt die er iets meer verstand van heeft als wij en het misschien gelijk ziet.

ik heb toch wel respect voor zo een dierenarts:$

Link naar reactie
Delen op andere sites

Interessant, zo een foto. Je ziet inderdaad dat rechts op de foto het meer recht loopt en links niet. Daar zit een stukje meer naar de binnenkant toe. Arme Jerom, wens hem maar veel sterkte en beterschap :love:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jeetje wat een breuk, toch duidelijk eentje met verplaatsing..

Ik heb nog niet zoveel ervaring met röntgenfoto's, maar heb er toch al een paar gezien.

Ik voeg even de foto met wat lijntjes toe in blijlage... ik hoop dat het voor jou zo duidelijker is.

Rechts (op de foto dan hé) zie je dat je een rechte lijn kan doortrekken, dat is links niet meer mogelijk.

post-3021-13922876946806_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dankjewel! dan zat ik toch naar het goede plekje te kijken. Arme jerom, twas echt maar een paar tellen dat hij vast zat, ik was er als de kippen bij, maar t was helaas lang genoeg voor hem om helemaal in paniek te raken. Ik vrees ook dat het pootje een beetje scheef blijft staan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hij gebruikt zijn poot nog wel steeds, tenminste, hij staat erop en krabt ermee. Deze foto's zijn van een paar dagen terug. Als zijn poot enigsinds normaal terug groeit denk ik dat hij er wel mee overweg gaat kunnen, heeft hij wel een beetje een handicap. Als het helemaal niet goed terug groeit en hij alleen maar meer last krijgt moet de poot geamputeerd worden, maar daar hoop ik toch niet op.

pootje.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

jerom trekt zijn poot wel onder zijn lichaam als hij ligt. de da zei dat ik daar op moest letten omdat het een goed teken is. Hij is wel een beetje zat van zijn kleine kooi, als ik hem aai duwt hij mijn hand weg. morgen is dag 18 dat hij vast zit. op dag 28 maar eens kijken hoe het met meneertje gaat. (begrijp me niet verkeerd, ik controleer elke dag wel even, maar tegen die tijd kan ik gaan kijken of samenvoegen met buddy al een optie is, of dat hij langer nodig heeft) Tis nog steeds een klein vreet monstertje :)

aangepast door elvira88
Link naar reactie
Delen op andere sites

morgen dag 19. ik lijk het wachten erger te vinden dan jerom. Het is eigenlijk een heel tevreden konijntje terwijl hij toch echt in een hok zit waar hij nauwelijks kan bewegen, hij heeft zijn tent, een wc-tje en voerbak/fles. Hij probeert niet weg te komen maar lijkt het wel te accepteren. Ik moest gelijk denken dat er sommige konijntjes zijn die altijd in zo'n klein k*t hok zitten. Ze weten dan wellicht niet beter, maar het kan zo anders. Ik ben echt blij als de dagen voorbij zijn en de twee lovebirds weer bij elkaar mogen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .