Ga naar inhoud

Stamper niet oke ???


Britt

Aanbevolen berichten

  • Reacties 936
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Daarom nog dat 1ne puntje, verder is het klaar.

Het meebetalen door andere is wel lief hoor, maar pfff, dat gaat wel ver. Of zie ik het dan verkeerd??? Ik heb best veel voor konijnen over hoor. En advies geven altijd goed, maar ff meebetalen??? Erg lief vindt ik het, begrijp me niet verkeerd.

lfs Sonja

aangepast door okkiekonijn
Link naar reactie
Delen op andere sites

nou... ik hoop inderdaad dat er nu eindelijk duidelijkheid gaat komen over wat stamper heeft... het arme beestje.. super hoe er hier op gereageerd wordt en welke acties allemaal ondernomen worden.. echt geweldig..

en dollie: helemaal mee eens hoor... maar aan de andere kant is het ook wel weer logisch dat mensen die niet alle toppics hebben gevolgd zich dit afvragen??.. ik heb ook begrip voor de situatie van de meiden, maar blijf het te idioot voor woorden vinden dat deze meiden het allemaal 'alleen ' moeten doen.. heel bb is in rep en roer... en dat is prachtig, maar zou niet nodig moeten zijn...

en hiermee wil ik niemand aanvallen.. ik heb begrip voor iedereen, maar ben zelf inmiddels moeder en kan hier gewoon met mijn hoofd niet bij..

Ik kan er ook echt niet bij, maar het is niet anders. Ik snap dat niet iedereen alle topics gelezen heeft, maar op het moment dat duidelijk gevraagd wordt of mensen er niet weer over willen beginnen, dan kun je dat ook maar beter doen. Het heeft in dit geval toch geen zin om er over te beginnen, want Claire en Britt kunnen er niks aan doen, we zullen ze hooguit een rotgevoel bezorgen en dat terwijl ze het al niet zo makkelijk hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

trouwens ik had hier niet moeten over beginnen !

nu krijg ik weer gezeik aan mijn kop geslingerd,

we hopen morgen gewoon goed nieuws te krijgen en dan is het afw8en !

misschien moet je proberen dingen anders te zeggen dat zo agressief en defensief te reageren?

inderdaad iedereen hoopt dat het goed komt morgen, we willen alleen zeggen dat er zijn geen grenzen als het goed kan komen met een konijn...als hij te veel pijn heeft en geen uitzicht op een goede leven dan inderdaad kan je hem best uit zijn lijden verlossen maar als het om geld gaat zijn er geen grenzen!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

idd Dollie !

ik geef je gelijk,

maar wij zijn met zijn 2en, we moeten er voor werken, we moeten alles zelf betalen qua : eten,stro,hooi,vlas,bakjes,flesjes,speeltje en hokken en rennen enz enz

dat moeten we ook allemaal alleen doen met zijn 2en, en we proberen dus alles te regelen :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Morgen is er een nieuwe dag, hopelijk met antwoorden en oplossingen! Nu gaan we allemaal lekker slapen en niet meer hier posten totdat er nieuws is van Britt, Claire, Loes of Loes. Dat scheelt mij een hoop leeswerk.

Nogmaals, heel veel succes morgen dames. En Britt en Claire, jullie krijgen een hoop (ook niet onterechte) kritiek over jullie heen, maar we mogen ook niet vergeten dat jullie vijftien zijn en alles zonder jullie ouders moeten regelen Ć©n zelf betalen. Jullie doen je best wel, pakken het vaak wat onhandig aan, maar jullie proberen het wel. En dat mag ook wel gezegt worden.

edit; Ik was nog aan het typen en had je berichtje dus niet gezien. Toevallig. ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ga niet alle topics lezen, want zit er net hoor hier, op bb. Dan ben ik maanden zoet volgens mij, laat ik daar geen tijd voor hebben als moeder en met mijn werk en konijn. Dus neem mij niet kwalijk als het raar overkomt allemaal. Ik probeer het netjes neer te zetten, want je hoort elkaar niet praten, dat maakt een forum erg lastig.

lfs Sonja

Link naar reactie
Delen op andere sites

En nu allemaal stil!!!!!! :P Slapen gaan! Ik wil niks meer horen! :P

Ik ook niet heb hier al 2 uur zitten lezen goch het is me wat hier

veel succes bij de DA morgen en de loesjes doen toch geweldige dingen ze zijn er altijd voor iedereen sterk hoor!

Ik duim voor stamper dat alles snel goed komt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .