Ga naar inhoud

Van piepen tot geslacht..


Danja

Aanbevolen berichten

  • Reacties 195
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Hihihi ja:$ Morgen gaan we inderdaad naar het Wilhelmina park, ik had al eerder gebeld en toen zeiden ze dat ik op het spreekuur tussen 9 en 10 moet komen, dan bekijken ze hem en maken we evt. voor een behandeling of nader onderzoek een afspraak voor later op de dag. Toch had ik zoiets van, straks hebben ze niet genoeg tijd dus had vandaag voor de zekerheid nog even gebeld, en ik kan het beste om 9 uur komen, degene die het meeste verstand van het gebit heeft is er dan ook, en dan moeten we waarschijnlijk ook nog een afspraak voor later op de dag maken.Ik ben benieuwd hoe lang het allemaal gaat duren.Ik ben best wel gespannen, ik hoop natuurlijk niet dat we slecht nieuws krijgen..

Verder neem ik biks, kruidenhooi, witlof, peterselie mee omdat het best wel een eindje bij ons vandaan is en dan heeft ie wat te knabbelen en dan krijgt ie vocht binnen. Als er nog tips zijn hoor ik ze graag.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt allemaal!:)

Nou, dit gaan jullie NIET geloven! Ik zelf namelijk ook niet:blink:

Vandaag dus naar het Wilhelminapark geweest, na even wachten waren we aan de beurt, een hele aardige man hielp ons. Ik had even verteld wat onze DA had gezegd etc. Toen ging die man hem bekijken, eerst even het geslacht en daarna zijn gebit. Wat zegt ie nou?! "Kiezen zien er wel goed uit". Nou, mijn ogen rolden uit mijn kassen! Hij zei dat het normaal is dat de bovenste kiezen veel kleiner zijn, en de onderste veel langer. Hij heeft ons plaatjes laten zien en röntgen foto's, en dat hoort dus zo. Hij kon het zelf ook helemaal niet geloven dat onze DA heeft gezegd dat hij het beste ingeslapen kan worden. Naar eigen zeggen werd hij er stil van en stond perplex. Hij heeft er nog een andere DA bij gehaald en zij heeft ook gekeken, en hij heeft dus geen problemen aan zijn kiezen. Ik wist echt niet hoe ik het had. Ik heb dus een week in de veronderstelling verkeerd dat hij enorme problemen had en dat hij waarschijnlijk ingeslapen moest worden. En dan kom ik nu bij een DA en die zegt dat er helemaal niks aan de hand is. Ik dacht dat mijn DA konijnkundig was, maar ik zal toch eens naar een andere moeten gaan kijken. Die vrouw die ons dat verteld heeft is dezelfde bij wie ik ben geweest voor de controle naar Noëlle haar coccidiose, en zij beweerde toen dat je dat helemaal niet kunt zien in de (bd)keutels, en verder zegt ze dat je konijnen bij elkaar moet zetten als ze piepjong zijn omdat het anders misgaat. Dat kwam op mij wel vreemd over, maar ik dacht dat ze gewoon een sterke eigen mening had ofzo, maar dat ze niet eens weet hoe een konijnengebit eruit hoort te zien dat had ik niet verwacht.:blink: En wat ook een beetje raar was, is dat ik laatst nog bij de DA ben geweest voor de entingen en toen heeft iemand anders mij geholpen en die zei dat alles er goed uitzag. Maar ik dacht dat zei mss niet goed gekeken had. Maar goed, ik dwaal af. Het is natuurlijk hartstikke goed nieuws, hij is ontzettend lief en heel vrolijk! Maar toch snap ik echt niet hoe dit zo gekomen is. Ik kan het amper geloven..

Edit:Hij heeft trouwens wel 1 voortand die een beetje scheef staat, kan zijn dat ie daar problemen mee krijgt, maar dan kan dat gewoon geslepen worden en als het terugkeert getrokken worden, dus niets levensbedreigends...

aangepast door Danja
Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh Danja wat fantastisch zeg !

Ik heb echt aan je gedacht hoor de laatste dagen...

Ontzettend goed nieuws :clap::happy:

Ik vind alleen zeker dat je terug moet naar je eigen da.

Stel dat je daar foto's had laten maken dan had je waarschijnlijk nog steeds het advies "inslapen" gekregen.

Alleen maar omdat ze dus kennelijk niet weten hoe een konijnengebit hoort te zijn...

Je mag er gewoon niet aan denken dat je het advies had gevolgd en hem had laten inslapen... :judge::boxing:

Ze mogen je eigenlijk wel een soort vergoeding geven, je hebt dubbele da-kosten gemaakt en benzinegeld...

Maar ja, al ga je alleen maar zodat ze er iets van leren en er niet onnodig andere nijntjes in de toekomst dood gaan door zo'n foute diagnose !

Ik zou verder zeker gelijk wisselen hoor !!!

Want ik neem aan dat hij nu binnenkort gecastreerd moet worden ???

Sterre :bunny:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ik ben ook echt heel blij!:happy: Ik dacht echt dat dat arme kereltje niet lang meer zou leven...

Ik zal ook zeker contact opnemen met mijn DA, al was het inderdaad alleen al om te voorkomen dat er echt konijntjes worden ingeslapen. Alleen ik kan me haast niet voorstellen dat zij nog nooit een konijnengebit heeft gezien. Lijkt me toch dat ze die vaak genoeg ziet, en neem niet aan dat ze ieder konijn dat ze in de bek heeft gekeken laat inslapen:blink:

Ik had ook al gezegd dat ik wel eens even met de rekening naar hun toe zou gaan:boxing: Maar in het echt ben ik niet zo'n held:$ Ik hou ook helemaal niet van confrontaties..maar deze DA heeft een uitdraai voor mij gemaakt waar dus opstaat dat het normaal is dat de bovenste kiezen zo kort zijn en de onderste lang, en de conditie van Flower etc. zodat ik dat aan de DA kan laten zien. Verder zit er in Oldenzaal een goede DA, heeft hij ook aangeraden, maar ik heb zelf geen auto, dus dat is niet zo handig als er eens iets dringends is.

Ik wil hem inderdaad asap laten castreren. De DA zei dat ik nog zo'n 2 maand moet wachten omdat 1 balletje nog niet goed is ingedaald en hij nog best jong is(bijna 5maand). Maar ik wil liever eerder dus ik zal eens gaan kijken wat er mogelijk is. Ik wil ze zsm weer samen hebben zitten!:)

Tis alleen ook nog even afwachten of Noëlle jongen krijgt. Ik weet niet of Flower überhaupt vruchtbaar is door zijn gespleten penis, maar je weet maar nooit...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ik was behoorlijk boos, maar nog steeds verward, ik snap niet hoe iemand zo'n fout kan maken!!

Maar hij heeft wel een gespleten penis, maar dat was voor mij al wel duidelijk, je kunt dat echt goed zien. Tis wel grappig trouwens, hij is net zo'n "surprise-ei" hihi, als iemand kijkt naar zijn geslacht, zoals de DA's dus, dan gaat dat zo..."oh ja, dat is duidelijk een man hoor.."dan zeg ik, moet je iets verder drukken.."ooh?! Ja dat is..is euhm..das een beetje van allebei" Hahaha ik vond het wel grappig dat zei deze DA dus, de andere DA dacht oh is het dan toch een voedster...en dan op zoek naar de ballen en dan is het duidelijk:p Maar beide DA waren wel verrast over zijn geslachtsdeel, ze hebben het duidelijk neit zo vaak gezien...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja daar heb ik ook al aan gedacht, maar ik weet niet of het er wel helemaal af moet. Ik was wel van plan om te vragen of ze er duidelijk bij willen zetten welke DA van de 5 je niet moet hebben. Heb wel goede ervaringen met een andere DA daar. 1 vrouw heeft zich voornamelijk bezig gehouden met Flower, zij voerde het woord en is een poos met hem bezig geweest, zij is ook degene die eerder vreemde adviezen gaf...dus ik weet nog neit of ze er allemaal af moeten..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dus vind het moeilijk in te schatten. Verder hebben ze ook heel veel goede informatie over konijnen, allemaal stencils krijg je ook mee naar huis. Ik zal maandag dus eens contact opnemen en eens even uitleg vragen waarom zij dat heeft gezegd etc.

Maarja aan de andere kant..een DA die zulke fouten maakt...

aangepast door Danja
Link naar reactie
Delen op andere sites

Er hebben 2 assistentes meegekeken en 1 stagiare, en 1 andere DA heeft gekeken naar de voortanden en naar het geslacht, en zij heeft ook in de mond gekeken maar zij was zelf ook bezig met een hond dus van haar heb ik niet veel gehoord behalve dan van de voortanden en zijn geslacht...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .