Ga naar inhoud

bobbyonthefloor

Members
 • Items

  1.875
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  15

Berichten die geplaatst zijn door bobbyonthefloor

 1. 1 minuut geleden, Evee zei:

  Om jullie een idee te geven, bovenaan elk informatief artikel komt een foto, zoals dit:

   

  image.png

   

   

  En in het overzicht zie je het middelste stuk van die foto, dat ziet er bijv. zo uit: 

   

  image.png

  Wauw! Ziet er mooi uit en goeie kleuren.

 2. Op 8-4-2024 om 18:32, knaagjeknabbelsuddenly zei:

  Ohhh ja dat is een goede!! Dat ga ik ook nog proberen. Op hun achterpootjes staan vinden ze hier erg leuk, als ze er lekkers voor krijgen...😉

  Dit doen ze hier voortdurend, dan check ik meteen de onderkant. Kan dan ook mooi de nageltjes checken. Verder kijk ik of de keutels goed zijn. Ik kan ze iedere keer als ik bij ze ben goed aaien en oortjes voelen kijken. Zodra er 1 niet komt dan is er vast iets niet in de haak. 

  • Vind ik leuk 1
 3. Ik merkte bij bobby dat hij Floor echt beschermde. Hij ging voor haar zitten als ik haar op moest pakken voor medicijnen. Floor liet het gewoon toe. Echter, Bobby niet. Ik vond het ook wel weer super dat hij dat deed. Ik denk dat hij Meike links laat liggen😅 Of zelfs in de val lokken🤣. Zo totaal anders nu. Bobby was echt verliefd op Floor volgens mij. Waar Floor was was Bobby en andersom. Nu veel minder met Meike.

   

  Mooi om de foto's te zien @Lio en Leia

   

   

  • Vind ik leuk 1
 4. 16 uren geleden, Lio en Leia zei:

  Ik hoop echt dat de wonde mooi kan genezen en dat we van alle last en miserie van de afgelopen maanden verlost zijn

  Het is niet niks allemaal wat er gebeurt is. Het is jullie zo ontzettend gegund dat de rust hopelijk wederkeert. Nu genieten van het mooie zorgzame stel.

   

  16 uren geleden, Lappie2 zei:

  Ooow wat fijn dat Zhij thuis is

  😂😂 Goeie! 

  • Vind ik leuk 1
  • Haha 1
 5. 9 uren geleden, Marjoleink zei:

  Ingevuld. Plaats je je enquête op nog meer plaatsen? Hier krijg je een vertekend beeld denk ik, aangezien de leden van Bunnybunch meer kennis hebben van konijnen dan de gemiddelde Nederlander. Ook zul je hier weinig mensen treffen die een konijn bij ermee fokker of op marktplaats kopen, terwijl dat verder wel redelijk gebruikelijk is.

  Hier dacht ik ook aan tijdens het invullen. Ik kan mij herinneren dat iets dergelijks een keer eerder ter sprake is gekomen.

 6. 10 uren geleden, EliOs zei:

  Zou je het water en hooi ook naar beneden doen? Helemaal niks boven houden?

  Ikzelf zou alles naar beneden doen. Ik heb een groot schuilhok van 1x1mtr ook boven de grond met alleen maar stro erin. Ze liggen er veel maar plassen en keutelen daar niet ik denk omdat ze daar niet eten. Beneden hebben ze een ren van 12m2 (inmiddels) Daar heb ik het water staan in een alu bak. Daar krijgen ze ook eten en staan er 2 hooi/toiletbakken daarin plassen en keutelen ze. Af en toe een verdwaalde keutel in de ren. 

  • Mee eens! 1
 7. 13 uren geleden, Lappie2 zei:

  Toen we Leeuw net adopteerde vorig jaar,  woog hij zo.n 4,7 kilo. Hij heeft jaren lang in een kooitje gezeten en was gewoon vierkant. Hij kon maar een paar minuten lopen en dan lag hij weer uren languit uit te hijgen.

   

  Bij DA Geweest en konden niks ernstigs vinden behalve darm problemen en zwaar overgewicht.

   

  Dus...

   

  Eerst flink op dieet gezet. De juiste brok gevonden dankzij de geweldige bunnybunchers😇

   

  En na een paar weken heb ik m op fitness gedaan hihi. Om de paar uur achter zijn kont aan zitten. Kriebelen aan zijn staart en duwen waardoor hij weg ging rennen want daar houden nijnen niet van. 

   

  Kattenpaal, spring dingen, dozen waar hij net even een sprong moest maken om erin of op te komen. Duurde heel lang hoor voor hij niet achterover viel. De kleine deed het allemaal voor en nu weegt Leeuw de helft minder en is niet meer vierkant en vliegt nu als eerste overal overheen.

   

  Nu hadden we natuurlijk al een jong nijntje die ontzettend druk was en nog steeds is wat ook ontzettend meehielp om hem actief te krijgen.

   

  Eerst zou ik alles uitsluiten. Misschien onderliggende ziekte wat hem zo weinig laat bewegen. Als dat het niet is...flink op dieet dus en niks aan snoepgoed/loops. En onder soort van dwang laten bewegen. 

  En porties in 3en of 4en verspreiden over de dag. En misschien groente verstoppen of ophangen waardoor hij hoog moet pakken. Met ons andere konijn deed ik een waslijntje ophangen en met houten wasknijpers de groente ophangen. 

   

  Nu geef ik ze nog 3 keer verspreid over de dag kleine porties. Tussen de 50 en 70gram per 2 konijnen. Plus natuurlijk heel veel hooi. Alleen af en toe wat peterselie want Leeuw kan niks aan groente of fruit of kruiden verdragen....hij wel maar zijn darmen niet🙄

   

  Ik had ze zelfs in het begin een paar weken apart zodat hij echt alleen zijn portie at en niet voor 2 konijnen naar binnen propte. 

   

   

  Wat een topper ben jij ook!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .