Ga naar inhoud

Bubble

Members
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

51 profielweergaven

Bubble's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

2

Community reputatie

 1. Bedankt al voor de reacties. Het artikel had ik nog niet gelezen maar ga ik zeker doen. Dan laat ik ze verder lekker met rust. Ze zien er goed uit en groeien flink. Dus vertrouw er ook wel op dat moeder goed voor ze zorgt. 1 van de kleintjes houden wij zelf. De rest gaat naar familie en vrienden toe, zodat we zeker weten dat ze een fijn huisje voor altijd hebben.
 2. Hallo, wij hebben 5 dagen geleden onverwachts een nestje met 7 kleintjes gehad. Moeder Bubble was gedumpt en mijn vriend en ik hebben haar mee genomen. We waren een beetje van slag toen we het nestje vonden, omdat we beide ook geen ervaring hebben met nestjes. We zitten dus nog wel regelmatig met vragen. Af en toe kijken wij, nadat wij onze handen goed door het stro hebben gehaald even bij het nestje om te zien of alles nog goed gaat. Het hok staat buiten in de tuin en moeder heeft het nestje in het nachthok gemaakt met veel stro en haren bovenop. Ik zag vanochtend dat de kleintjes bloot lagen. Wel allemaal nog in het nestje. Omdat ik bang was dat ze het koud kregen heb ik ze weer een beetje toegedekt. Nu liggen ze weer bloot. Ze liggen allemaal lekker tegen elkaar aan en het lijkt goed te gaan. Maar moet ik ze nu elke keer toe dekken als ik het zie? Of ze gewoon zo laten. Het is buiten niet ontzettend koud maar ook weer niet zo warm. Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp.
 3. Bubble

  Bubble

  Hoihoi, Dit is Bubble. Ongeveer 5 weken geleden is zij gedumpt bij mijn vrijwilligerswerk en heb ik haar mee genomen om haar een fijn thuis te geven. Het was een grote verrassing dat wij 5 dagen geleden 7 kleine hummeltjes in het hok vonden. Ik heb al veel tips gevonden hier op het forum, maar omdat ik zelf geen ervaring heb met nestjes toch besloten om een account aan te maken om hopelijk nog meer tips en ervaringen te kunnen krijgen. Ik wil natuurlijk goed voor Bubble en haar kindjes kunnen zorgen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .