Spring naar bijdragen

Bunny Rosalie

Members
 • Aantal bijdragen

  94
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

29 Uitstekend

Over Bunny Rosalie

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Groningen
 • Namen van de konijnen:
  Rosalie
 • Huisdieren
  Een konijn en een hond

Recente profielbezoeken

165 profielweergaven
 1. Ik zou naar een opvang gaan. Daar zitten veel dieren die een nieuw huisje zoeken. Ook wordt er van uit een opvang vaak geholpen met het koppelings proces. Ik zou zelf niet naar een fokker gaan. Je weet de omstandigheden niet waarin deze konijntje gefokt zijn.
 2. Ik heb het konijntje niet meer gespot. Ik hoop maar dat het baasje hem heeft gevonden.
 3. Bunny Rosalie

  Hoi!

  Welkom op bunnybunch­čśä Krijgt cotton nog een maatje? Konijnen hebben een maatje nodig­čśë
 4. Orde houden was juist makkelijker, de docent kon als makkelijk iemand muten. En de meeste vragen werden via de chat gesteld. Hetgene waar ik me het meest aan iriteerde was als een docent nog dronk terwijl ze lesgaf. Al die drinkgeluiden werden ook nog versterkt door de microfoon.
 5. Ik ben eigenlijk wel blij met de sluiting van de scholen­čśç Ik ben sinds de zomer half overspannen door dat ik de drukte in de klas niet goed aan kan. Online lessen zijn toch altijd minder druk.
 6. Bij de cursus die wij doen met onze pup (7 maand oud) zitten ze nu al in kleine groepjes (max 4) ik vraag me af of het wel nu nog wel door gaat. Komende zaterdag zou het "examen" zijn.
 7. Toen ik vanochtend naar paardrijden fietste zag ik een loslopend konijn! Helaas heb ik het arme beestie niet kunnen vangen. Ik denk dat ik daar zo weer heen ga met wat lekkers om te kijken of ik het konijntje weer kan spotten en deze keer wel te pakken krijg.
 8. Mijn konijnen zijn niet gechipt, ik heb er ook nooit overnagedacht om het te doen.
 9. Ik probeer ze wel onbeperkt hooi te geven, maar als ik hun s' ochtends voor school voer is dat als ik thuis kom al weer op. Er is nog wel naar haar keuteltjes gekeken maar ook daar kwam niks uit.
 10. Wat een heftig verhaal, heel veel sterkte voor jou, en beterschap voor je konijntje, hopelijk komt ze er weer boven op.
 11. We zijn weer terug van de dierenarts, helaas kon de dierenarts geen duidelijke oorzaak vinden. Wel was Rosalie haar maag heel leeg. Dat zou mogelijk komen doordat haar maatje al het hooi opeet. Ze had hele lichte haakjes, maar omdat ze wel veel trek heeft lijkt ze daar verder geen last van te hebben.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .