Ga naar inhoud

Etje

Members
 • Items

  227
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Etje

 1. Even een vraagje, ik kan 4 cat cubes kopen(ik weet niet wat ik met 4 moet maar ze verkoopt ze alleen per 4) ik ben al heel lang aan het zoek. En was blij dat ik ze eindelijk gevonden had. In hoeveel dozen kunnen er 4?(momenteel actie dhl, 0.99 per pakket) of is er iemand die in de buurt van Raamsdonksveer en wilt ze halen zodat ik er 2 van die persoon kan kopen? 

 2. bij mijn konijn heb ik gisteravond een reismand gevuld met hooi gegeven, om te kijken wat ze er mee deed. toen ik vanochtend ging kijken had ze een holletje gemaakt en lag er lekker te chillen, en ze is er heel de ochtend ook nog mee bezig geweest, een succes dus! als aanvulling zou je er ook nog kruiden in kunnen verstoppen of zo iets. + het konijn went aan de vervoerskooi, wat ook nog ideaal kan zijn. 

   

  ps. ze is gek op hooi, dus daarom vind ze het misschien zo leuk, weet niet of andere konijnen het ook leuk vinden 

  • Vind ik leuk 1
 3. Hallo, ik had voor mijn konijnen altijd een poep bak staan, (onderkant kattenbak) voor 2 kleine konijnen, nu zorgde er 1tje telkens dat ze op de rand plaste en het een vieze boel werd. Nu heb ik de bak weggehaald en poepen ze op 1 plek op de tegels. Die keutels veeg ik elke dag op en Eens in de zoveel tijd maak ik het schoon met natuurazijn, dit werkt super, maar ze hebben bij hun poepplek nu geen bodembedekking (wel in het nachthok hoor) is dat erg?

 4. Een konijn kan hoog springen, zo al 1 meter, volgens mij kijken ze niet eerst waar ze belanden

  En als ze op het huisje springen kunnen ze er zo overeen. Ook kunnen alle roofdieren ze zo pakken, dus ik zou proberen  het overdekt te maken. Voor katten zijn ze er zoizo overdekte kattenrennen voor op het balkon Misschien kan je die wel gebruiken?

   

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .