Ga naar inhoud

Etje

Members
 • Aantal items

  196
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Etje

 1. Etje

  Kersttopic 2021

  Ik Vergeet gewoon dat het kerst moet Worden wij doen er vrij weinig mee, en waar ik naar uit zag kan nu niet doorgaan want je corona... Heb echt een gevoel dat we in januari leven. Oke er hangen wel lichtjes in huis maar die vergeet je vaak aan te doen..
 2. Net genoeg hooi voor 2 dagen
 3. bij mij zijn er ook geen bunnyflops meer of lekker languit liggen, wel op een hoopje ingedeukt. er word ook veel hooi gegeten maar dat deden ze altijd al. ik heb in de ren een dak gemaakt en een zijkant een stukje bedekt met zeil, daarvoor hangt de hooiruif alleen nu heeft mevrouwtje ontdekt hoe je er in moet springen en daar zit ze nu heel graag en heel vaak. ( ze kan er gelukkig ook zelf veilig uitkomen)
 4. Dierenpension (Komt omdat ik heb gewerkt bij de. Dierenpension, een kat heete pluis, ook waren er heel veel pluizenbollen)
 5. Etje

  spelletje

  Alleen bij mij doet toe het niet😂
 6. Vangen, ik wil meer kussen in m'n kamer/op m'n bed
 7. De dronken vrouw uit het café zit te wachten tot baasje je nou eindelijk komt (ik ben dit weekend niet thuis, m'n ouders zorgen voor nijn)
 8. Een goeie gezondheid, van wat heb je aan een geld als je gezondheid heel slecht is? Nooit meer eten koken of Nooit meer eten bestellen
 9. Ik heb met (tijdelijk) 1 konijn eentje die bizar veel hooi eet volgens mij. Ik heb gewoon hooi van de boerderij maar ze is er gek op. Dit is de hooiruif die ik dan propvol stop maat binnen 24 uur elke keer leeg is
 10. Die mok is echt heel leuk😍, ik zag hem een tijdje geleden ook al online, maar mn moeder wil hem niet kopen, heb even later (perongeluk) een andere mok laten vallen, dus we hadden misschien een nieuwe mok nodig maar helaas mag ik de mok nog steeds niet😭😂
 11. Bij mij is het kool en wortellof, ik heb konijntjes die nu geen last hebben als ze kool eten met gasbuiken.
 12. Ik heb m'n konijnen hok winterklaar gemaakt, wist eerst niet zo goed met wat ik het moest doen en wat niet al te duur is, maar toen hadden we een stuk vloerzeil over. Heb daarmee de bovenkant van de ren bedekt en een rand waar de wind en regen inwaait. Zie foto, (het is een screen omdat ik de foto er anders niet inkreeg Ook heb ik een nieuwe hooiruif, het hooi regende nat en was een troep en mevrouw eigenwijs wil alleen hooi eten in de ren het is gewoon een kastmandje die ik heb gehaald bij de Zeeman
 13. Ik heb voor mijn konijn bij de Welkoop Timothy hooiblokjes gehaald. Als ik het in een blokje laat kijkt ie er niet naar en gaat hij vrolijk verder met hooi eten heb ik het verpulverd, ruikt ie eraan en neemt een hapje en gaat hij, verassend hooi eten dus nijn eet vooral hooi vandaag en heeft een schoon hok gekregen maar dat is niet bijzonder.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .