Ga naar inhoud

Etje

Members
 • Items

  227
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Etje

 1. Etje

  Dierenslang

  woestijnrat
 2. ja ben ik de enoige die met dit mooie weer binnen moet zitten?
 3. Etje

  Het gedichtenspel

  die was nog niet droog
 4. Idd, baal best wel, ben al heel lang opzoek..
 5. 5 voor 4, maar mevrouw gaat ze naar de stort brengen.. ipv post
 6. Ja ik had het gevraagd. Eigenlijk heeft ze geen tijd/vind ze het gedoe om opte sturen, maar ze zou het morgen eventueel wel willen doen.
 7. volgende week is de actie van dhl niet meer bezig, dan bestel ik er liever vier voor 2 euro verzendkosten en probeer de rest te verkopen.
 8. Even een vraagje, ik kan 4 cat cubes kopen(ik weet niet wat ik met 4 moet maar ze verkoopt ze alleen per 4) ik ben al heel lang aan het zoek. En was blij dat ik ze eindelijk gevonden had. In hoeveel dozen kunnen er 4?(momenteel actie dhl, 0.99 per pakket) of is er iemand die in de buurt van Raamsdonksveer en wilt ze halen zodat ik er 2 van die persoon kan kopen?
 9. bij mijn konijn heb ik gisteravond een reismand gevuld met hooi gegeven, om te kijken wat ze er mee deed. toen ik vanochtend ging kijken had ze een holletje gemaakt en lag er lekker te chillen, en ze is er heel de ochtend ook nog mee bezig geweest, een succes dus! als aanvulling zou je er ook nog kruiden in kunnen verstoppen of zo iets. + het konijn went aan de vervoerskooi, wat ook nog ideaal kan zijn. ps. ze is gek op hooi, dus daarom vind ze het misschien zo leuk, weet niet of andere konijnen het ook leuk vinden
 10. Zag dat er 2 cat cubes gratis af te halen zijn op marktplaats, helaas alleen afhalen, in Arnhem
 11. Ze plassen over de keutels, keurig in 1 hoek nu. Het nachthok blijft keurig schoon gelukkig
 12. Hallo, ik had voor mijn konijnen altijd een poep bak staan, (onderkant kattenbak) voor 2 kleine konijnen, nu zorgde er 1tje telkens dat ze op de rand plaste en het een vieze boel werd. Nu heb ik de bak weggehaald en poepen ze op 1 plek op de tegels. Die keutels veeg ik elke dag op en Eens in de zoveel tijd maak ik het schoon met natuurazijn, dit werkt super, maar ze hebben bij hun poepplek nu geen bodembedekking (wel in het nachthok hoor) is dat erg?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .